Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 601
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Няма да го намериш. В основната тема, още преди да почне сезонът, някой публикува профила на Валерия. После този пост е изтрит.

После дойде чатът с инфото, че спойлерът за Елена е фалшив, а всъщност печели японката. И множество спойлери от познат на познат.

# 1 141
  • софия
Най-първите спойлери бяха за Ирина, но вече изглежда невъзможно да е тя. Сложили са резервен вариант с Мика и тя е третата. Кога е финала?

# 1 142
# 1 143
Най-първите спойлери бяха за Ирина, но вече изглежда невъзможно да е тя. Сложили са резервен вариант с Мика и тя е третата. Кога е финала?
Не, най-първите бяха за Валерия, но много бързо ги заметоха.

# 1 144
Кой пък толкова ти гледа тия неща, супер в началото се писа коя кога излиза. Оттам фактите само се затвърждаваха от сцените (разбирайте сценария). Даже и шоковото излизане на Айлин всичко го знаехме. Всичко е ясно от обявяването на участничките, само не е сигурно коя е победителка. Масова дезинформация настъпи от толкова спойлери. Даже преди началото имаше пуснати спойлери коя печели (Ирина). Та добре ни объркаха. Със сигурност някъде е била истината.

# 1 145
  • Вестерос
Мика е трета. Сигурен спойлер.

# 1 146
това ако една и съща гледка, снимките са на изгонените от Ергена Мика и Ирина (първи снимки преди 26 седмици), май сами вечерят по отделно.

# 1 147
  • Вестерос
Да, едно и също място е

# 1 148
Една и съща е, това е Бодрум кале. За мен е супер очевидно кои са на финал, коя печели и смятам, че Мика е трета.

# 1 149

Трета, в смисъл излиза преди другите две? Или просто трета финалистка?

# 1 150
  • Луната

Трета, в смисъл излиза преди другите две? Или просто трета финалистка?
Трета е и излиза преди Валерия и Елена

# 1 151
  • Монреал

Ако ви кажат и коя побеждава…😉

За Мика беше ясно. Благодаря все пак за спойлера!

# 1 152
  • Вестерос
За трета финалистка вече казах. Сега казвам, че е на трето място.

# 1 153
Много благодаря за спойлера! 🤗 Очаквам другата седмица да ни споделиш и кой е победителят. Wink

# 1 154
В сряда
 Евгени ще покани Валерия на фризьор ,заради което ще е скандалът с Елена и коя колко заслужава.
Ще покани Елена на среща в гората и ще се рисуват.
Ще разпита момичетата за родителството и Мика ще сподели,че е дете на разведени родители,което ще я разтрои и Евгени ще я покани на скок в басейна.
Поли си тръгва.
В  четвъртък
Ще имат репетиция за сватба,откъдето идват въпросните снимки на уж финала,които разнищвахме Еленените ръки.
Ирина си тръгва.
Дано не ми изтрият коментара,благодаря
Имаме някои различия
На фризьор ще са 4. Според мен това са Валерия, Елена, Поли и Мика. Мика е с по-тъмен цвят на косата, а Поли с по-светъл. Час от синхроните от предния епизод са записани на следващия ден т.е. ще се покажат със същите дрехи на синхроните като в предния. Мисля, че индивидуална среща в гората ще е с Ирина.
Басейнът е с Мика.
Вечерта без роза остава Поли

Здравейте, спорът коя колко заслужава е за вниманието, което Евгени показва към Валерия.
В спойлера Елена казва:Дали щеше да се бориш така, ако не беше окъпана в това внимание?
Валерия-аз съм си го заслужила това внимание.
Елена-В този случай ти не го заслужи, съжалявам.
Това е спорът, със сигурност не е за фризиора.
Момичето със среща за мен ще е Ирина.-в спойлера пише среща ,изпълнена с много страст и адреналин, на мен ми звучи ,като направена за Баджака-някак ми се струва малко вероятно Ирина, която явно остава четвърта да няма нито една среща с него.
Валерия явно целува Евгени пред всички-поради някакъв повод.-Според мен, когато Евгени отива изненеадващо в имението, Валерия му се мята на врата и го целува.
Валерия казва-след като им разкажа, умимвките им ще изчезнат-възможно е отивайки в имението Евгени да оставя писмо за Валерия и казвайки и го ,тя му се мята и го целува пред всички.
Мика се ядосва, че всичко се върти около Елена и Валерия, сякаш всичко вече е предопределено и се разстройва, за това плаче на промото, а Евгени я взима, за  да й покаже, че това не е така.
Колкото до сватбените снимки,кадърът с ръцете на Елена, не е от там-роклята е розова, това е от финала със сигурност, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт