Станах лошата

• 15 869
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Аз мисля, че ти го превъзхваляваш този мъж, сякаш е всевиш и всички му се кланят. Препоръчнам ти да си откриеш спестовна сметка и да заделяш колкото можеш повече, второ не се обяснавай толкова на вашите, в крайна сметка над 18 си, не могат да взимат решения вместо теб. Поеми си отговорността с тези наематели, не е негова работа. Нереалистичти са опасенията ги, колко е хоризматичен, реномето ти.... и т.н. Ако искаш да се махнеш от него, просто помисли как да го направиш безболезнено и без драми. Имота е твои уведомявяш наематели да напуснат, но първата стъпка е да си финансово независима.

# 166
Сали, не ми отговори на въпроса. Смяташ ли, че след раздялата може да се стигне до физическа саморазправа??? Наскоро имаше един изключително зверски случай..

# 167
Сали, не ми отговори на въпроса. Смяташ ли, че след раздялата може да се стигне до физическа саморазправа??? Наскоро имаше един изключително зверски случай..

Не. Но панаири съм убедена, че ще има.

# 168
  • Paris, France
Почвам да не ти вярвам. С чуждите езици и някои други неща ме загуби.
Пиша на ЛС, защото започвам да се ядосвам на всяко мнение, че е пързалка.

На мен не ми пиши на лично. Не ти вярвам просто. За 2 години от продавачка, се изучи и няколко езика дори, че и перфектната работа случайно намери..... (абе, ние от село доматите с колците не ги ядем....)

Не е за две години. Тя е имала висше образование и е поназнайвала 2-3 езика като са се срещнали, но е работела като продавач. Нито е първата, нито ще е последната. Заплатите в продажби са често по-високи от заплатите в държавна администрация, примерно. Среща мъжа и той я побутва да си опресни езиците. Едно време от езикова гимназия се излизаше с три езика и вероятно и сега е така. Кое е странното? Език се забравя ако не се ползва.

Sally123, добре, всичко е на 6 с изключение на бебето, което той не иска. ОК ли си да останеш без дете? Ако много държиш да имаш дете, сядаш с една камара проучвания и му ги показваш. Обясняваш, че след 33г забременяване, раждане стават все по-трудно и заявяваш, че няма право да отнема възможността да станеш майка. Показваш и проучвания, според които мъжете с наднормено тегло не са особено фертилни. Те ти го наготово:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3521747/

https://txfertility.com/male-infertility/obesity-and-male-infert … 0to%20miscarriage.

Трябва да си директна и да не показваш никаква емоция. Равен и баааавен, спокоен глас. Много го обичаш, ценен кадър е, но не желаеш мъж с дефектна сперматогенеза, не точно мъж, ялов итн.

Честно казано, с двама родители, макар и стари и заплатата, която взимаш ти можеш и от донор да родиш. Той поне ще има добри параметри, няма да те преследва и да ти виси на главата. Тунингована самотна майка е по-привлекателна за всякакви мъже, точно защото не врънка за бебета. В днешно време много жени и мъже се обзавеждат с деца по този начин и вече отдавна няма стигма.

Трябва да си твърда и да клъцнеш секса. Може да обясниш, че си взела решението си и че връзката се е изтрила.

Ако започне да си иска парите от екскурзии - Не си ги искала ти. Искал, платил. Обясняваш, че и да имаш пари, не би ги похарчила за това, което правите заедно. Все пак е и дебел. Дебел, не пълен.

Ако започне да обещава бебе - сори, срокът му е изтекъл. Опитът ми сочи, че мъже, обещаващи бракове, да се разведат с бившата, бебета, които местят срока във все по-далечно бъдеще изобщо нямат намеренията, които твърдят, че имат.

Направи си един списък кое първо, кое второ! Първо разговор с родителите ти и обяснение защо го напускаш. Обезателно иди у родителите си! Там има по-малка вероятност да прави панаири.

Той е груб и циничен с тебе. Не пречи да отговориш със същото. Трябва да си твърда и да не отстъпваш.

Ако все пак предложи опити за бебе - ако е от днес или утре, добре, но искай спермограма предвид, че е дебел. Микробиологии, всичко. Отивате и двамата. Ако не иска - сбогом и всичко най-хубаво му пожелаваш.

# 169
Темичката е пързалка със сигурност, но много добре се включи анонимна потребителка да каже на авторката на къде духа вятъра принципно.

Другото, което исках да кажа е стар български лаф от тези среди "богат грозен няма".  Справка - Мара Отварачката екс Гущерова...

# 170
Този човек е насилник. Съжалявам. Няма да те пусне току-така. Евентуално, ако си намери някоя друга жертва, която го устройва повече. От фирмата не могат ли да те прехвърлят на работа в друг град? Скъсване, смяна на град, дори на държавата.

# 171
Това какво ще кажат хората е типично за малките ограничени общности.Селски вечеринки.

Не е до големината на общността,  а до умствения багаж ..само и единствено.
Такива смотли имате и у Софето и др.такива гооооооУеми общности Wink

# 172
Това какво ще кажат хората е типично за малките ограничени общности.Селски вечеринки.

Не е до големината на общността,  а до умствения багаж ..само и единствено.
Такива смотли имате и у Софето и др.такива гооооооУеми общности Wink

ами не знам, аз не познавам хора, дето толкова се притесняват за общественото мнение в София
То тук на никой не му дреме за никого май, всеки си гледа своята паница…
Ако бившия дойде да пее пред работа, ще му се смеем с колегите

# 173
Клюкарите винаги ще си намерят за какво да клюкарят. А а ко нямат материал, ще си измислят или ще клюкарят колко си дръпната и нищо не споделяш с тях...
Аз съм на принципа, че като ме няма, може и да ме бият даже ако искат Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 174
Мацка, ако искаш пиша ти на лично, дай ми фейс/инста негов и те отървавам много бързо от него.
Може ли и аз да ти пиша на лични? 😂
Между другото стилът на писане прилича на мъжки. Но не е проблем, ще се разберете някак... в 21 век живеем все пак... 😜

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 07:46 от Мила Атова

# 175
На мен анонимната ми напомня леко на една потребителка, обаче ми изхвърча ник.
Дали е пързалка не знам, имах колежка в продаваческия си период - гаджето я заведе на едно море в България и като се разделиха, почна да прави циркове да му връщала половината пари от почивката. Ще кажеш, че я е водил в Палма де Майорка.

# 176
Пак добре. Аз имах едно гадже, което уж ме заведе на море и си плащах всичко, даже и водичка, която беше купил на стек от магазина. Още там реших, че няма да ми е повече гадже, прибрах се в автобус, той остана там с други приятели. После се връща и с цялата си наглост ми звъни да ми говори нещо си.....

# 177

Sally123, добре, всичко е на 6 с изключение на бебето, което той не иска. ОК ли си да останеш без дете? Ако много държиш да имаш дете, сядаш с една камара проучвания и му ги показваш. Обясняваш, че след 33г забременяване, раждане стават все по-трудно и заявяваш, че няма право да отнема възможността да станеш майка. Показваш и проучвания, според които мъжете с наднормено тегло не са особено фертилни. Те ти го наготово:

И шамари е имало, та нищо не ѝ е на 6 на авторката. И даже да е от тия, които нямат против по един кютек щом върви с парцалки и почивки, щом е 6 години по-голяма до година, две е отсвирена.

# 178
На мен стари теми не ми се четат, но след последните постове на авторката се върнах в началото на тази. Там е описан насилник, който системно обижда авторката, унижава я, дори шамар е ударил, тя се страхува от агресия при евентуална раздяла. А на осма страница изведнъж е най-прекрасният, бил интелигентен, начетен, подкрепял я във всичко, само дето не искал дете. Сякаш за двама различни мъже говори. Ако не е измислица цялата тема, а тя наистина в началото гледа само хубавото и си затваря очите за проблемите, ще си има доста драми и в следващите връзки.

# 179

Не. Но панаири съм убедена, че ще има.

Е, то почти всеки мъж е така след раздяла, особено ако той бъде зарязан. Задействай си нещата и му казвай довиждане. Утре може друг да си хванеш и ако не те кефи и го зарежеш, то считай че ще те е разнесъл каква си к.....ва или пък да реши че е болезнено влюбен в теб и да иска да скача от някой покрив...🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт