Училищата в район Младост, София - VI част

• 38 712
  • 640
  •   1
Отговори
# 585
А какво да направи, когато има нередности в едно училище? Да преклони главица?
Нека си избиват зъбите, ние ще си мълчим, защото не са нашите зъби, така ли?

# 586
Нали не са избили на нейното? Всяко дете си има родители, те трябва да подават жалби и т.н. Или и за чуждите деца отговаря?

Като толкова вижда нередности, да си мести детето.

# 587
Много яко! Когато на твоето дете зъбите са здрави, а са избити на съседчето по чин, значи всичко в училището си е наред! Браво!
 Когато оберат комшиите, а не вашият апартамент, значи престъпност няма!

# 588
Нали не са избили на нейното? Всяко дете си има родители, те трябва да подават жалби и т.н. Или и за чуждите деца отговаря?

Като толкова вижда нередности, да си мести детето.
Ща за мнение? Щом не е твоето дете, е ок, пък на другите нека им ги избиват. По-добре да не давате акъл.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 20:45 от AriaNovaKaq

# 589
Другите деца си нямат родители ли?

Някой да казва, че е наред всичко в училището? Ако нейното не е въвлечено, на какво основание ще се жалва?

Вие двечките борите ли се за правата на всички съученици на децата си? И как точно определяте кой е виновен? Ако този с избитите зъби е започнал боя, но са го ступали, а?

# 590
Моля ви се, поизложихте се достатъчно. Ако деца се бият, ние да си мълчим. Егати мисленето, снишено.
Обстановката в училище влияе и на моето дете, дори и да не е пряко потърпевшо от побоищата. Така е потърпевшо и от истерични учители и пр. други неприятни влияния. И не, аз не си мълча, никога не съм практикувала подобно поведение.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 21:02 от AriaNovaKaq

# 591
И какво правиш конкретно? Ходиш, разправяш се, вдигаш скандали, че Иван и Драган се били и твоето злато не могло да учи ли? Учителите трябва да се справят със ситуацията, като информират съответните родители. Точно ти как ще се месиш в неща, които не те касаят пряко.

Айде, моля ти се, нагледали сме се на истерични майки с претенции. Като толкова ти пречат Иван и Драган, хващаш си златото и го местиш.

# 592
И какво правиш конкретно? Ходиш, разправяш се, вдигаш скандали, че Иван и Драган се били и твоето злато не могло да учи ли? Учителите трябва да се справят със ситуацията, като информират съответните родители. Точно ти как ще се месиш в неща, които не те касаят пряко.

Айде, моля ти се, нагледали сме се на истерични майки с претенции. Като толкова ти пречат Иван и Драган, хващаш си златото и го местиш.
Айде, моля, не ми говорете на “ти”. Не съм ви кварталната фризьорка. Каквото към казала, съм казала. И детето си няма да местя, защото някой не може да овладее класа, и то не в гимназиален етап.

# 593
Госпожа, във форума се говори на "ти", ако не СТЕ наясно.

Като си такава боркиня за права, какво точно правиш? Истерии, жалби, разправии? И то за ситуации, които не те касаят прако. Много цивилизовано....

# 594
Госпожа, във форума се говори на "ти", ако не СТЕ наясно.

Като си такава боркиня за права, какво точно правиш? Истерии, жалби, разправии? И то за ситуации, които не те касаят прако. Много цивилизовано....
Много сте агресивна, май е ясно защо пращате другите да си местят децата.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 21:01 от AriaNovaKaq

# 595
Ахахахха, добре, щом казваш!!!

Кое точно е агресия? Това, че задавам конкретни въпроси, на които не искаш да отговориш? Или нападението е най-добрата защита според теб?

ПС: Надали някой ще тръгне да си мести детето, понеже някой във форума така й е казал.

# 596
Соул, не се карай с хората и в тази тема

# 597
  • Sofia
Включвам се понеже моето дете учи в училище в "Младост", а не защото имам представа какво става в 125-то. Обаче за пореден път се потрисам от майки, които си мислят, че учители и училище трябва да им оправят домашните проблеми. Избити зъби на дете са проблем на родителите му, там трябва да се търси отговорността. Остава учителите да следят, ама вие чувате ли се? Учителите да не са пъдари. Да не мислите, че в университетите ги учат как да контролират невъзпитани, агресивни деца и неуки родители, които искат просто да се отърват от тях. Мрънкащите родители обикновено почват да са такива от детската градина , та до 12 клас. За тях угодия няма. Имаме такива в класа на сина ми, та не е да не съм виждала отблизо. Добре, че не знаем те какви велики професионалисти са, че ще се орезилят, сигурна съм.

# 598
В начален курс, учителите трябва да  внимават децата да не си избият зъбите, и не само! Абсолютно са отговорни учителите за всичко, което се случва с малолетни деца, поверени им на тях!  Носят И наказателна отговорност! И да, учи се в педагогическия точно това, въпросът е колко са учили някои учители.
Да, Десиве, учат ги точно това в университета, как да овладяват всякакви деца, особено агресивни.

Но у нас неграмотността сред учителите, а и сред някои родители, както виждам по мнението на Соул, е потресаваща!

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 21:08 от Априлски душ

# 599
Соул, не се карай с хората и в тази тема

Не се карам, задавам конкретни и ясни въпроси, на които нито ти, нито сърдитата госпожа отговорихте.

Десиве добре го е описала. Проблемите се коренят в семейството и възпитанието, ама подобни истерични майки им е най-лесно да търсят вина в учителите.
Ако на ТВОЕТО дете са избили зъбите, търси отговорност и т.н., ако е на съседското, точно като каква се явяваш?

Общи условия

Активация на акаунт