С Pampers гащички вече няма да се страхувате от протичане

• 8 580
  • 183
  •   1
Отговори
# 135
Време е за втория ни въпрос към вас:

People Baby Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?

Защото така си осигурявам спокойствие в ежедневието и през ноща. Не се е случвало да пропусне пелената на pampers

# 136
Много е важно да не протичат пелените, за да е спокойно бебчето и да не настива. Случвало ми се е, когато ползвам некачествени марки и затова разчитам на Pampers.

# 137
Важно е бебето да е сухо. Пропускане на памперса най-често се случва нощно време, докато се върти бебока.

# 138
За да се чувства спокойно, едно бебе трябва да е нахранено и сухо!!!
Докато първото е физиологична нужда, то второто е от изключително важно значение за здравето му. Много пъти съм си представяла какво е било отглеждането на дете на времето със стария тип пелени - трудно за родителя и много опасно за хигиената на бебето и предпазване от инфекции.
Винаги, винаги съм ползвала Памперс и не мисля да изневеря на марката докато имам малко дете (това съм го писала и в други теми тук)!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 09:18 от One rose rose

# 139
За да се чувства спокойно бебчето трябва да е със сухо дупе, добре нахранено и на комфортна температура, близо до мама. Важно е пелената да абсорбира добре и да не протича, за да не стои бебето в мокро, както и да не се раздразни чувствителната бебешка кожа. При нас за сега няма протичане, защото бебчо е малък и не се върти, но със сигурност ще има този проблем съвсем скоро. Ще се радвам да изпробваме Pampers гащички и да открием в тех нашия верен приятел

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 10:58 от Vikitoo3005

# 140
За да е чистичко и спокойно; от хигиенна гледна точка, против подсичане и за предотвратяване на инфекции.

# 141
Бебето за да е спокойно трябва да е сухо, нахранено и много обгрижвано и обичано. ✨

# 142
  • София
"Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?"

За да се чувства бебето комфортно и спокойно. Пропускане понякога се случва да има, когато памперсът не е сменян по-дълго време, обикновено през нощта.

# 143
Време е за втория ни въпрос към вас:

People Baby Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?

За да е комфортно на бебето и удобно за майката.
Случвало се е да протече памперсът, да. В някои случаи е било от препълнен през нощта памперс. В други - при по-стегнати бодита.

# 144
За да е сухо и спокойно, да не се подсепе или обрине. Случвало ми се е смених марката. Понякога пропускат и ако размера е по-малък, сменям с по-голям и нещата се оправят. Рядко имаме пропуснал памперс, често ги сменям на 2-3 часа.

# 145
За да се чувства едно бебе винаги спокойно, то трябва да е нахранено добре, да е облечено с удобни дрехи, да бъде обичано и да живее в спокойна среда.

# 146
Как работи предпазният джоб за задържане в новите Pampers Pants?
Изгледайте видеото и ще разберете.

# 147
Бебето трябва да е много обичано и гушкано, нахранено, облечено в чисти и меки дрешки, с качествени пешени, които предпазват от протичане, раздразнение и влажна кожа.

# 148
  • София
Бебето е спокойно, когато е сухо, нахранено и мама е наблизо.

# 149
Здравейте.
Имам момченце на 2 г и 6м.
Използвам Памперс от неговото раждане.
До момента памперс гащички използваме 6 ца.
Много съм доволна не протичат .
Така детето ми е винаги подсушено и му е комфортно.
За мен на първо място е важен той да е спокоен ,наранен и подсушен.
Което е важно за едно бебе.

Общи условия

Активация на акаунт