КГБ = Клуб на Готините Баби - 213

• 42 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Честити да са всички с името Георги и производни!

До сега готвих и приготвях , че утре, т.е. днес, рано заминаваме на село. Там ще посрещаме Гергьовден.
Весел празник на всички!

# 151

Да почерпя за празника, първо с кафе,  по пладне - аперитив. Агнешкото не е готово, вие  ще си го изпечете и сервирате, от мен представата за него.

# 152
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Честит светъл Гергьовден! Честит имен ден на КАГ, на Борянка и на моята Галена! Да сте живи, здрави и благословени! Пожеланието е и за всички други, които празнуват!

# 153
  • София
Добро утро, мили момичета на този прекрасен празничен ден.
От мен празнично кафе:
Поздравявам  всички, които насят великолепното име на Св. Георги и производните му.
От Янчето разбрах, че днес празнуват КАГ, Борянка, Галена на Янчето - специални поздрави за тях, а и за всички с "законсперирани" имена  в темата ни:
Пожелавам ви хубав празник и бъдете здрави.

# 154
  • Вила Великула
Честит празник на всички, които днес празнуват. Да сте здрави и щастливи.
Ние също отиваме както вчера казах да празнуваме имения ден на сестра ми. Репортажите ще са след това.
Хайде приятни забавления на всички.

# 155
  • София
Добро утро на Гергьовден!
Да са здрави и щастливи нашите момичета БОРЯНКА И КАГ, щерката на ЯНКА и синовете на КАГ и ЯЖКА. Да е честита и сестричката на ПИПИЛОТА. И детенцето на моя племеник. На нашите дружки желая спокойни бъднини, на младежите, да имат късмет и успехи. Всички да сме живи и здрави!
Поздравявам гаджето на ТАНУ, който е охранявал границите на България и моето гадже - пазил въздушните граници на Родината ни. Поздравявам и нашите синове, служили под знамената на славата. Честит празник на армията ни! Помня каква е била, гледам каква е сега. Дано някога пак имаме наша си армия, без американски бази и чуждо присъствие!
Да не забравим и животновъдите ни, които осигуряват храната на трапезите ни. Държавата да им помага, да им осигури закрила и достойно съществуване.
Обядът е почти готов. Остава гарнитурата и салатата. Мислех да меся погача и козунак, но реших, че е по-добре да занимавам внучката и да я готвя за матурата. че да не я втасат. Grinning

# 156
Честит празник, дружки! Бъдете здрави вие и семействата ви, посрещайте още много празници заедно! На именниците -  да носят с гордост имената си и  Св.Георги да ги закриля!
Спокоен  и слънчев ден на всички с любимите хора!

# 157
Добро Светло утро на Гергьовден!
Честити да са всички именици! Честит празник на всички пряко или косвено свързани с българската армия и животновъдството! Честит да е празника за всички ни! Да е здраве, мир и берекет!
Усмихнат ден от мен 😘

# 158
И от мен -
Честит празник!
Да са живи и здрави всички именици, са са честити всички свързани с този ден!
Да ви е хубаво, вкусно и приятно!

# 159
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит Гергьовден, честит ден на храбростта! Много здраве за всички именици и за празнуващите заедно с тях! Нека св. Георги Победоносец винаги да е с вас и да ви закриля!
При мен има леееко подобрение, но да не дърпам дявола за опашката. Най-неприятното, освен болката, е това, че няма да мога да мръдна никъде през почивните дни. Сега трябваше да съм на чеверметата в Златоград. Да, ама не! Друг разполага, явно. Здраве да е - и това ще мине Simple Smile
НИНА НН, благодаря, че обърна внимание на изписването на името ми - не бях забелязала, че е с малка буква. Коригирах. Поднесла си ни много интересен разказ и снимки, свързани с днешния празник. Благодаря!
ФЛО, Остави детето, не го мъчи, няма да я втаса - умничка е и ще се справи. Пък и никакво значение нямат тези матури за бъдещото им развитие. Само стресират и тормозят децата. И Алекс се притеснява, но бързо му минава Simple Smile
Да си изкарате весело празника, където и да сте, и да похапнете вкусно. НАЗДРАВЕ!

# 160
  • София
Добър ден на Гергьовден!
Да са честити именниците! Живи, здрави и късмета да е с тях!
Честити да са и тези, на които този ден е или е бил професионален празник! Да се гордеят с професията си!
Връщам се от църква и съм разочарована. Преди ковид пред Свети Георги на този ден се организираха тържества - имаше музика, хора, песни, люлки и курбан. Сега няма нищо. Толкова беше тържествено преди, хората се събираха, децата се люлееха за здраве. Тъжна работа.
Дано на вас да ви е по-радостно и слънчево!

# 161
Честит и весел празник! Здраве и късмет на всички,които имат повод да черпят днес!

# 162
   Огромно благодаря за пожеланията  към мен и  син Георги !     От своя страна аз пожелавам здраве и топли срещи с близките на всички мои съименици!  На всички в темата желая хубав празничен  ден! На служещите и служили в армията  - здраве и да няма войни, на земедеци и овчари - добра  реколта и големи  стада!

Днес  ние ще празнуваме след малко в моята къща.  Менюто е  готово:   пържолки със сос, печено пиле с картофки и готови пасти.   Това е желанието на  семейството.
Почвам  салатата   и  ги чакам.

Хубав празничен  следобед!

# 163
  • София
Обядът мина. Сега ви слагам от тортата на БОРЯНА. До сега тя сервираше торти за всички нас, сега аз направих за нея, пък и ние да опитаме. Stuck Out Tongue Winking Eye

Време е за следобедна почивка.

# 164
Честит празник на имениците в къщичката ни!
Здрави и благословени!🍀🍀
Свети Георги да ги закриля!
Весел празник и наздраве!

Хаптах си от тортата!

Запомнила съм от баба ,че на Гергьовден се връзва люлка.
Ергените люлеят момите😀🥰
И тъй като за този сезон все още не съм пусняла нашата люлка в действие си мислех,че днес на свят празник ще я застеля и полюлеем,нищо че не сме моми😀😀
Да,ама не.Духа силен вятър,ту се мръщи времето и апа ,аха да завали и на всичко това красотата от цъфналата глициния пада и засипва всичко.
Отказах се.Ще се полюлеем без дунапрени и екстри😀
Сгогвих пиле с грах и чушки с доматен сос.
За довечера скара.
Няма фенове на агнешки мръвки .
Някой ден ще приготвя само за нас.

Диди,как си с гърлото?
Дано е поотминало .

И както каза Фло,време е за кратка почивка,че време и за следобедно кафе наближава .

Общи условия

Активация на акаунт