ДЕКЕМВРИйки в кабинети ще нахлуят, силни сърчица да чуят - ТЕМА 2 (2023)

• 38 837
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
#Мацето, това е мое виждане. Аз съм почти на 38 и какво? Трябва ли да си внушаваме колко малък е шансът за всичко. Или колко малко шансове имаме. Това просто не е моето. И междудругото слагам в малкото си джобче много 20-годишни 😄😉

# 481
#Мацето, това е мое виждане. Аз съм почти на 38 и какво? Трябва ли да си внушаваме колко малък е шансът за всичко. Или колко малко шансове имаме. Това просто не е моето. И междудругото слагам в малкото си джобче много 20-годишни 😄😉

Съгласна съм с #Мацето. Медицината е изключително напреднала и щом има лекарства, които да спомогнат за задържането, аз лично не виждам нищо лошо, дори напротив. Най-важното е майката и бебето да са добре и по-скоро според мен трябва да сме щастливи, че живеем във времена, в които имаме достъп до адекватна лекарска грижа и медикаменти.

# 482
  • София
elface ами зависи, аз съм много чувствителна на тази тема, че имам 4 загуби заради "природата", та каквото може да се направи и изпие е добро дошло.

# 483
  • София, България
Момичета, нормално ли е да усещам като придърпване долу ниско. Не е болка. Така се чувствах в овулация като бях. И кръста ме боли , но аз си имам проблем с кръста по принцип .
Да, и аз усещам от време на време, днес даже конкретно…като леко придърпване или пробоцкване. Може и да е нормално, но аз разбира се се паникьосвам и си взимам по 1-2 Но шпа.
Мисля, че #Purple_Peanut беше споменала, че се е записала в Марковс при д-р Атанасова. Там какъв е редът за взимане на кръв за БХС - извършва ли се на място, в същия ден ли или съвсем на друго място трябва да се направи, а там само феталната морфология?

Все още не съм се записала. Ще се запиша когато излезне графикът за Юни, но все още обмислям дали да не направя БХС в Майчин дом, а не при тях в Марковс. Ще ме прощават ама да дам още 100+ лева за едно кръвно изследване, което е абсолютно безплатно в МД. Аз съм много против пръскането на излишни пари, особено откакто имам вече едно дете и мога да му купя нещо на него. Иначе за самата фетална ще си искам при Атансова, да. БХС трябва да с е направи максимум два дни след замерките от феталната. Simple Smile

# 484
Така е. Аз не отричам медицината. И не казвам, че не бих пила лекарства. Пила съм и при необходимост бих пила. Но в България за всичко са ми изписвали антибиотици. Пила съм ги месец след месец. А тук, в Германия, дори при бронхит не ти изписват нещо, и казват, че имунната система ще се справи. И се справя. Наистина всичко е индивидуално. И няма панацея за всичко. Надявам се да не съм обидила никого. Засега чао. Отивам до кухнята, за да видя какви витамини и минерали мога да си набавя от там. 😉

# 485
Момичета, нормално ли е да усещам като придърпване долу ниско. Не е болка. Така се чувствах в овулация като бях. И кръста ме боли , но аз си имам проблем с кръста по принцип .
Да, и аз усещам от време на време, днес даже конкретно…като леко придърпване или пробоцкване. Може и да е нормално, но аз разбира се се паникьосвам и си взимам по 1-2 Но шпа.
Мисля, че #Purple_Peanut беше споменала, че се е записала в Марковс при д-р Атанасова. Там какъв е редът за взимане на кръв за БХС - извършва ли се на място, в същия ден ли или съвсем на друго място трябва да се направи, а там само феталната морфология?

Все още не съм се записала. Ще се запиша когато излезне графикът за Юни, но все още обмислям дали да не направя БХС в Майчин дом, а не при тях в Марковс. Ще ме прощават ама да дам още 100+ лева за едно кръвно изследване, което е абсолютно безплатно в МД. Аз съм много против пръскането на излишни пари, особено откакто имам вече едно дете и мога да му купя нещо на него. Иначе за самата фетална ще си искам при Атансова, да. БХС трябва да с е направи максимум два дни след замерките от феталната. Simple Smile
но Марковс взимат ли кръв за БХС, може ли там да стане всичко или трябва кръв да се даде отделно, например в Майчин дом?

# 486

но Марковс взимат ли кръв за БХС, може ли там да стане всичко или трябва кръв да се даде отделно, например в Майчин дом?

Може срещу 110 лева, иначе отделно ФМ е 160, та по-добре в Марковс ФМ и после в майчин за бхс

# 487
Ехааа, какъв дебат предизвика моят въпрос за този утрогестан - полезно ми е да прочета всяка обратна връзка и информация.
Да, на 40 съм и това ми е първа бременност. Нямам никакъв опит и никога не съм се интересувала за този етап от живота.
Моето мнение е, че каквото ще стане, ще стане. Спокойна съм и не влагам никакви вълнения - може би и ежедневието ми е много динамично и не ми остава време.

# 488
На 27г. съм, първа успешна за сега бременност и аз лично за себе си реших,че ще пропусна БХС и си направих директно пренатест. Това е мое мнение, но след толкова изчетени неща...... реших че това по-добрият вариант. Ако разчитах на природата, до сега съм вече с две загуби и аз също се тъпча буквално с химия.

# 489
На 27г. съм, първа успешна за сега бременност и аз лично за себе си реших,че ще пропусна БХС и си направих директно пренатест. Това е мое мнение, но след толкова изчетени неща...... реших че това по-добрият вариант. Ако разчитах на природата, до сега съм вече с две загуби и аз също се тъпча буквално с химия.
Какъв пренатест правихте? Комбиниран или за нещо конкретно?

# 490
Тепърва ще започваме да усещаме такива "придърпвания" и дискомфорт. Ако не е някаква силна болка , няма за какво да се притесняваш. Расте матката , вече е удвоила размерите си , четох в един сайт .

# 491
Да, точно като леки менструални. А и аз все пак съм паника и хипохондрията ми е силна черта .😀
Не си сама, аз като видях, че ми зацапва такъв рев и такива филми бяха😀.В коя седмица си ти?
В 7 ма

# 492
  • София

Кой направи? Аз се спрях на Veracity

# 493

Кой направи? Аз се спрях на Veracity

Лично аз за Veracity съм чувала много негативни отзиви.

# 494
  • София
Их, кой тогава , аз ще питам и док вторник, ама да съм ориентирана

Общи условия

Активация на акаунт