Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 14

• 23 913
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Никой не се е замислял, а и не сме англичани да имаме навик как се казва на Хенри на галено. Ако питаш някой англичанин как е името на Ицо или Гелето, едва ли ще му хрумне за Христо и Ангел.
Много добър въпрос.

# 226
Черна гора е, не Люксембург. Въпреки че е трудно да се стигне за ден от единия до другия край (особено в посока север - юг), е слабо населена планинска страна.

Татуировки. И май не знае, че е коренното население на Нова Зеландия.

# 227
В Париж май го гепиха...

# 228
В Судан го хванах,лежа в Париж.

# 229
Хубав въпрос за работата, с оглед на това, че е учителка по английски и руски (филолог демек). И бях истински възхитена, когато от раз се оказа, че знае. Но после се замота и изхаби жокера, който и потрябва в следващия въпрос.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:35 от Черна станция

# 230
Изгърмя. Жалко.

# 231
Мухтар е полицай.
Май е кмет обаче.

# 232
  • София
Жалко, че повечето участници не вкарват елментарна логика. Като не знаят, не знаят и веднага жокери или отказване. Днес и въпросите бяха лесни, но пък за сметка на това любопитни.

Мъжът много слаб
Черна гора - логика вкарай! Региона е слабо заселен и силно планински.

Жената
Татусите ; Принц Хари (логика, няма как да е Чарлд III но е аристократ) ; 0 джаула, няма работа/дейност, пак не се вкарва логика, тц тц. Судан ако не го знаеш е по-сложно, но пак има логика - любимо място за терористи. А иначе има толкова много филми за Чакала, явно нищо не е гледала.

Мъжът историк ми хареса, утре може да стигне далеч.
Браво за Пафос и Мухтар. За Хичкок вече не може да се вкара логика, аз го знаех, това е много известен факт.

# 233
Малави,отказа се на лесен въпрос с два жокера.Очаквах повече.

# 234
Столицата на Малави излиза много лесно в Гугъл, но явно телефоните им са зле, защото мадамата не го чу. Трябваше да каже името буква по буква. А после вече 50 на 50 си беше жив подарък, ама той се отказа.

# 235
  • София
Шампанско.

Жалко за мъжа. Очаквах много повече, но го застреляха с този въпрос. Ако не е чул няма как да знае. Аз знаех за Малави ама по-скоро случайно, защото бях попаднал на статия за Мадона и децата и и просто ми стана любопитно и я прочетох по диагонала.

# 236
Вашингтон.

# 237
  • София
Доколкото знам е културното наследство.

Това за Наос не го знаех. И аз щях да искам жокер. Но изключих веднага Метох и Крипта.

Вашингтон го знаех, браво че го каза без жокер. Така трябва, като знаеш нещо не го мислиш и не се застраховаш, а стреляш.

# 238
Ако ме питат на коя река е Вашингтон и дали изобщо е на река, няма да мога да кажа. Но всеки знае, че Потомак в е САЩ.

# 239
  • София
Тубаб? За първи път го чувам :о
Е що за въпрос. Сигурно кафето, като най-малко букви, ама абсурден въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт