ПАРИЖ - 18

• 32 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ако някой е успял да вземе билети на място за върха на Айфеловата кула през последните 2-3 седмици, може ли да сподели колко е чакал и по кое.време на деня е успял?
И аз се интересувам,че от "хойкане" изтървах да купя онлайн 🫣
Ако знаете и друг проверен сайт за билети моля споделете 🙏

# 121
Оправихме се с резервациите- за Лувъра явно пускат слотове за тези с ПМП /paris museum pass/ на деня, три дена го проверявам и си излизат ден за ден
купих билети за Дисни, резервирахме Айфеловата /до втория етаж, много ми се стори 120 евро още до горе за всички ни, признавам си  Simple Smile/, както и Версай, трансфера от и до Бове.. другото на място
в крайна сметка си купихме GO city карти, като за пет човека ни излязоха 650 евро, включващи за всичките петима paris museum pass за 6 дни, корабче по Сена и 1 ден на Бус туристик /биг бус май се водят в Париж/, както и някакви глезотийки като безплатни чаша френско вино и плато сирена в някакво магазинче до Лувъра, палачинки, сандвичи крок мосю, френски макарони в Монмартр и други из различни части на Париж- ще гледаме как ще ги нагласяме, но дори и да не успеем със всичко мисля, че добре идва цената
Остават само три дни до пътуването и вълнението нараства.
Вчера купихме и дъждобрани, че като гледам прогнозите, няма да имаме особен късмет Sad
все пак ако някой е там в момента може ли да ме ориентира с температури, как е времето, поне дрехите адекватно да подготвим

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 09:15 от mini_79

# 122
Вчера купихме и дъждобрани, че като гледам прогнозите, няма да имаме особен късмет Sad
все пак ако някой е там в момента може ли да ме ориентира с температури, как е времето, поне дрехите адекватно да подготвим

И аз купих.... проверявам прогнозата час по час, но по-добре не става Grinning

# 123

И аз купих.... проверявам прогнозата час по час, но по-добре не става Grinning
Ние сме тук от почти седмица,валя почти постоянно,като спираше и почваше пак,скривахме се докато вали и така обикаляхме насам натам,но от снощи вали без да е спирало и днес цял ден,а гледам и утре ще е така,абе купон си е 😂

# 124
Гледам прогнозата и ми се реве. Не така си представях пътуването и рождения ми ден:( ще е студено и гадно, чак не ми се ходи. И нищо не съм купила като билети. Ще видим там ще става ли за разходки изобщо. ММ както обича студ и дъжд… весело ще си изкарам:(((

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:15 от JACKLIN*

# 125
  • Бургас
Няма лошо време, има неподходящо облекло.
Вали, какво толкова. Важното е да не е много силен дъждът. Оттам-нататък - чадъри, дъждобрани... Хем по-малко хора по улиците, ще се насладите на архитектурата без конкуренция Simple Smile

# 126
  • Berlin
Определено има неподходящо време и това е дъждовното. Не на всеки му е приятно да обикаля, докато вали, независимо как е облечен. Дано да се оправи!

# 127
  • Бургас
Улучих такова време и се оплаквах по телефона на свекърва ми, че вали. А тя ми вика: "Вали, ама си в Париж!"Simple Smile

# 128
Еми, каквото такова- май месец
прогнозата я следя от края на март, от както букнах билетите и постоянно се мени
Друг въпрос имам- има ли някъде интересни магазини за антикварни стоки /примерно порцелан/ освен пазара на първа страница и изобщо проблем ли е ако си харесам нещо подобно да си го изнеса от Париж /да кажем- някоя друга чиния за хранене/?

# 129
Има пазар на антиките-Сент Оуен.Ниама проблем да си купте и изнесете.Пазарът е събота и недела.

# 130
Има пазар на антиките-Сент Оуен.Ниама проблем да си купте и изнесете.Пазарът е събота и недела.

O, чудесно- това е над Монтмартр до колкото виждам по картата, нали?
Събота целия ден съм го предвидила за квартала, като нищо ще се кача и до пазара Simple Smile

# 131
Да,там е.Приатно пазаруване.

# 132
Като ви писах днес и спря дъжда и излязохме пак,чак и слънчице се показа,имахме с нас чадъри,но не ни трябваха,беше и съвсем леко хладно,но много приятно,сега чак се прибираме 🫣

# 133
Мис, за зимно яке или преходно става? Не знам какво да приготвя… освен чадър 😅😂😂
Ще пия винО и ще ям, ако няма как да обикалям:) пак е нещо различно, няма да се отчайвам я! Ето че е пекнало днес:)

# 134
Мис, за зимно яке или преходно става? Не знам какво да приготвя… освен чадър 😅😂😂
Ще пия винО и ще ям, ако няма как да обикалям:) пак е нещо различно, няма да се отчайвам я! Ето че е пекнало днес:)
😂🤣😂 Това с виното и аз така бях докато валеше
Ами днес бях с къс ръкав и отгоре леко палтенце,пролетно,навън ми беше добре.
Имаме и много летни дрехи,но стоят в куфарите 😂
Тук ходят и с чехли и с ботуши,имаше хора по къси панталонки и такива със якета,всеки според прага си на студ според мен.
   Цял ден никой не пише,така че,редактирам,за да мога и тук да ви почерпя  на моя Рожден ден виртуално и да ви благодаря за темата и за вниманието 🙂🥳

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:03 от MiSs CApRiCe

Общи условия

Активация на акаунт