🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 641
  • 495
  •   1
Отговори
# 15
Нямам фавофит! 🥲

# 16
Аз се колебах доста как да гласувам, но също избрах нямам фаворит.
Павел има сериозни шансове, но в никакъв случай не мога да кажа, че ми е фаворит. Истината е, че няма играч за който да стискам палци, все ми е тая кой ще гушне 150 бона, може би само за перачката ще ме е много яд, ако спечели Simple Smile

# 17
  • Другата България
Нямам фаворит, но съм за Благой.

# 18
# 19
Нямам фаворит. Не искам, обаче, да спечели Благой.

Благодаря за темата!

# 20
Нямам фаворит. Абсолютно все тая ми е кой ще вземе приза. Никой не го заслужава.

Благодаря за серията от теми и всичкия труд.

# 21
  • София
Нямам против Тино, Павел или Благо да спечелят. За Геви също няма да ме е яд, въпреки че нищо не направи, но ми е симпатична. Не мисля, че има шанс.

Иван, Татяна и Светльо - твърдо не, развалиха предаването. Едис също не искам. В американски Сървайвър да са го изритали веднага.

Мария игра поне, сменя лагери, адаптивна е, Цецо е приличен в игрите.  Дани и Ермина не ме грабнаха.

# 22
Победителят вече е ясен..
На мен ми е интересно кои са другите участници, стигнали до финала.

# 23
Благодаря, дотъркаляхме се! Beers
Павел отбелязвам.

# 24
Гласувах за Тино. Вторият глас (ако имах) щеше да отиде за ПаФката. Учудвам се че е получил толкова малко.

Имам една такава теория че може би организаторът на сините отпреди шоуто е Цецко и затова уж случайно го избраха за капитан. Едис се набутва впоследствие  и отделно с ПаФката.
Възниква въпроса - Павката накъде ще направи завой - накъм Едис или накъм другите. Ако иде на финал с Геви и Едис - журито е за Павката.  Ако иде на финал с Геви и един от Ц-ермина  - пак има шансове с журито.
Играта на Едис е значително по-трудна тъй като е слаб да вземе личен имунитет и няма половинка (извън Павел) която да го крепи докрая. Докато Павката и Цецо са сдвоени с Геви и Ермина.
Играта на Тино е още по-трудна и само лични имунитети, победи и разкол в коалицията могат да го спасят (което е много много невероятно).

Но все пак анкетата е "кой искате" а не "кой мислите че ще".

А, да! Благо има журито от всички опарени от сините и вече със сетнешен акъл. Но как ще добута до финал?  Ако все пак добута, значи наистина ще го е заслужил.

# 25
  • Sunshine state
Гласувах за Тино, макар да смятам, че няма да е победител. Симпатичен ми е. Нямам фаворит, но Благо ми е ок да спечели. Павел без коалицията също, но уви е там и отпада в класацията ми. Мара,Татяна, Иван и Светльо са ми на дъното.

# 26
  • Враца
Корицата е трепач! Simple Smile
Фаворит нямам, но някак съм за Благо.
В началото хич не го харесвах.
Чак сега разбрах , как ги омагьосва тия булчета.. Явно и мене така.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 27
Бас ловя, че тази корица Булкин и Тотка няма да успеят да я разшифроват. Grinning

# 28
Ще питат Благо, той ще им каже каквото трябва да знаят.

# 29
Гласувах за Тино. Вторият глас (ако имах) щеше да отиде за ПаФката. Учудвам се че е получил толкова малко.

Имам една такава теория че може би организаторът на сините отпреди шоуто е Цецко и затова уж случайно го избраха за капитан. Едис се набутва впоследствие  и отделно с ПаФката.
Възниква въпроса - Павката накъде ще направи завой - накъм Едис или накъм другите. Ако иде на финал с Геви и Едис - журито е за Павката.  Ако иде на финал с Геви и един от Ц-ермина  - пак има шансове с журито.
Играта на Едис е значително по-трудна тъй като е слаб да вземе личен имунитет и няма половинка (извън Павел) която да го крепи докрая. Докато Павката и Цецо са сдвоени с Геви и Ермина.
Играта на Тино е още по-трудна и само лични имунитети, победи и разкол в коалицията могат да го спасят (което е много много невероятно).

Но все пак анкетата е "кой искате" а не "кой мислите че ще".

А, да! Благо има журито от всички опарени от сините и вече със сетнешен акъл. Но как ще добута до финал?  Ако все пак добута, значи наистина ще го е заслужил.

Ще добута до финал и дори ще стане победител.

Общи условия

Активация на акаунт