Звездни Компромати - Май'23

• 299 236
  • 2 649
  •   1
Отговори
# 75
Цвети Янева пак пръсна с фотосесия

# 76
  • Пловдив
Децата на Холивуд. Малко са старички снимките, но положението не се е променило много Simple Smile

Скрит текст:

# 77
  • In The Middle Of Nowhere

То шанели, то чудо.

# 78
Показва класа жената. Grinning По-добре са нейните фотосесии от на Галена..Галка разчекната със скъпи дрехи Grinning Макар че ,пък на Цвети всичко сме й заплатили ние : D

То шанели, то чудо.

# 79
Кои снимки на Янева коментирате? Трито ли е?

# 80
Как тълкувате тоалета на Катрин Зита Джоунс? Чантата е Хермес по всяка вероятност, но тези пухчета на гуменките олекотяват цялостната визия според мен. Бабешки стайл малко.
Скрит текст:

# 81
  • София
Марая Кери с децата си
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Дженифър Анистън и Джулия Робъртс
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:

# 82
Наистина не разбирам с какво Бачорски предизвикват такъв интерес.Grinning

# 83
  • In The Middle Of Nowhere
Кои снимки на Янева коментирате? Трито ли е?

Не е трито, аз в инстаграм ги видях.

# 84
Ето снимките на Янева
Скрит текст:

Г е пътувал ,,случайно” с толкова бронирани коли, защото снощи късно  се е прибрал от Украйна и е останал с тях да се прибере в София.

# 85
Ехее, Катрин Зита Джоунс не я познах направо… кожата на шията й изглежда много отпусната, наистина като на бабка. Тя на колко години е всъщност?

Салма се е облякла като бабка по-скоро, чудно как бюста не е на показ както обикновено.

# 86
С това че Наска си измисля че е топ дама , то два бизнеса, то от три места я искат😅🤣 и си врява.
А всъщност е доста куха лейка и събори къщичка, то няма лошо да си гледа рахата, да си търпи пиянските изцепки на голямата ѝ лЬобов, но да не пише колко много е постигнала сам сама, че ще пусна сълза. Дали ако не бе така финансово красив Бачорски, този червендалест, леко плешив левент, Наска щеше да го погледне. Не мислА

# 87
На мен Салма ми харесва тук, въпреки кокошото д. с устните. Поне не си е изкарала бюста като мадам дю Бари както всеки път.

# 88
  • Варна
Благодаря за темата на Летящ 🌵. Simple Smile

Благодаря за снимките на Ц. Янева. 2 пъти прочетох темата докато разбера, че не са били качвани. Все си мислех, че ги пропускам. Smiley

Хубави деца на Марая Кери, а Катрин Зита Джоунс наистина е леко " бабет стайл). 53-4 г. за който питаше. Simple Smile

# 89
  • София
Риана
Скрит текст:
Серина
Скрит текст:
Миро и Мария Илиева
Скрит текст:
Бойка Велкова и Джесика Частейн
Скрит текст:
Ивайло Захариев и Джесика
Скрит текст: