Знаете ли кого видях - 42 тема

• 141 598
  • 849
  •   1
Отговори
# 615
Калин Вельов и адреналинката Жана, поотделно в Търново.
Той побелял, тя дребна сладурка с кученце.

# 616
  • пустинята Гоби
Да, много селско изпълнение от страна на Венци Венц, ама явно толкова си може. Аз съм писала тук, как веднъж чаках пред лекарски кабинет с Деян Донков и лекарят излезе и му каза - сега ще те приема, ама Донков възропта и чинно си изчака човека.

# 617
Видях Гала и дъщеря й преди няколко дни. Гала не искаше да бие на очи и се държеше много скромно. Не знаех на колко години е дъщеря й и се изненадах като прочетох, че е на 26. Поведението й е като на тийн.

# 618
Катета Евро в центъра, качваше се в колата си.Усмихната и ведра.

# 619
  • на последния етаж
Дарин Ангелов по ул. Гурко.

# 620
Лео Бианки с друг италианец снощи

# 621
  • София
Радина Кържилова с големия син на Витошка в едно заведение. Много сива и безлична за една млада жена. Никакъв живец няма в нея.

# 622
  • София
Днес преди обяд на Витошка, Евгени Минчев.

# 623
  • гр.Пловдив
Радина Кържилова с големия син на Витошка в едно заведение. Много сива и безлична за една млада жена. Никакъв живец няма в нея.

Те някъде в централната софийска част ли живеят с Донков-май да?,,,Питала съм и друг път,но отговор не получавам ..

# 624
Да, в Центъра живеят.

# 625
Папи Ханс шред х-л Балкан,бивш Шератон.Двама младежи го помолиха да се снимат заедно.Веднага се съгласи,държа се приятелски.
В ''Старбъкс'' до стадиона акьор от ''Откраднат живот''.Беше млад отракан д-р с изпипани вежди.В случая ми направи впечатление,че на екран изглеждаше много висок и строен,а в действителност един невзрачен и не е висок.Беше в спортно облекло,с раница и някаква каска,която не мога да определя за какъв вид физ.дейност е.

# 626

Те някъде в централната софийска част ли живеят с Донков-май да?,,,Питала съм и друг път,но отговор не получавам ..

Да, близо до МВР.

# 627
  • на последния етаж
Мария Бакалова с майка си в Хепи на Раковска.

# 628
Емилия на концерт
Стегната е, но не слаботелесна
В лице е доста хубава

# 629
Зомбори, Бабинова и детенце обядваха в едно заведение на центъра.
Много симпатично семейство са.

Общи условия

Активация на акаунт