София вкъщи - от 29 май по БТВ

• 16 743
  • 196
  •   1
Отговори
# 105
На този сериал най-хубавото си остава музиката, всичко друго е тотал щета. Ще го изгледам на инат, но трудно се издържат тези самодейци. 😁

# 106
  • Галифрей
А вчера изгледах епизодите бързо се разви действието. Звукът ми е ужасен на моменти,като си закочават сакото се чува все едно някой удря микрофона. Актрисите които Камелия и София играят една идея по-добре. Онези двамата презентатори никаква емоция само рецититал.

Забавен ми е,като цяло бух го сложила категория не е зле.

# 107
Май дъщерята на Камелия най-добре се представи актьорски. Извън свалките изглеждаше искрено ядосана.
Да се чудиш за какво да се захванеш.
Поне се раздвижиха.

# 108
Доста аматьорски е сериала на моменти. И за дъщеря по-младолика актриса не успяха ли да намерят, тя е на поне 27 28, нямаше вид на ученичка. Камелия все едно виждам Стела , как истерично викаше на Калоян, все едно по същия начин го прави. Още 4 епизода останаха

# 109
  • Sofia
19год.е разликата

# 110
Много ми хареса дъщерята как изимитира секретарката, която се опитваше да разбере има ли запазен час или не Satisfied Хванах само последните 15-20мин., не мисля да връщам началото. Надявам се все пак София да остане във фирмата, въпреки отказа й от дела!

# 111
На мен ми е интересен сериала и ми харесват героите, дори Камелия и Валери. Не вярвам София да си тръгне от фирмата, интересно ми е кой ще я разубеди да се върне.

Актьорите са супер, единственото им липсва практика пред камера, личи си че са театрални актьори, но бързо свикват. Много по-добре, че са непознати на широката публика, писнало ми е да гледам във всеки сериал Бойко Кръстанов, Луиза Григорова и Яна Маринова.

# 112
  • Галифрей
Ще се завърне. Данката с неговата “емоционална  реч” разбра,че най-добре да бъдат златното трио.
Иначе тази Боби ( все й забравям името на фотографката) казваше на Софи,че ще я признае  ако беше забърсвала Бонев 😂 Викам си wtf беше тва? Той си обича жена си и гледа на Соф съвсем различен начин.

# 113
Тази Боби ми е малко хлъзгава, не знам дали няма да предаде София в някакъв момент.
В началото мислех, че любовната линия ще е покрай София и Никола, но не би.
Вчера ми хареса, че София почна да ги поставя на място, просеха си го, аз ако съм нямаше и да си помисля да им давам фирмата.

# 114
Просто е много добра и наивна София.

# 115
Иначе тази Боби ( все й забравям името на фотографката) казваше на Софи,че ще я признае  ако беше забърсвала Бонев 😂 Викам си wtf беше тва? Той си обича жена си и гледа на Соф съвсем различен начин.
Хм, верно ли така й казала?!? А тя всъщност забърса Никола, нали, щото на предната серия си тръгнаха заедно от партито?

# 116
  • Галифрей
М да и преспаха. София го завари неглиже в кухнята. Той си я харесваше и преди, не разбрах какво си казваха но определено се заформят като двойка,яко е хлътнал по нея. Не чух добре и ме мързеше да превъртвам 😂. Лика прилика са си. Радвам се,че Никола няма “ любовни чувства” към София както и аз мислех в началото. По начина по който я прегърна беше приятелска.
Другото което ме изненда беше реакцията на Камелия. Хубово ги нахока.

# 117
  • София
Дъщеря ми за пръв път попадна на сериала и се оказа, че Мирослав ( Дани)  го познаваме. 🤣 Ходила е два пъти на работилници за кукли при него и негови колеги. Аз въобще нямаше да се сетя.

# 118
Цял час си изгубих да гледам за един сандвич и морско свинче. Е хайде и оставането на София, което беше очевадно, че ще стане.
Скоро не съм гледала по-слаб продукт. По зле са и от ОЖ. Направо не знам кой е решил пускането. Какъв диалог/сценка със сандвича, нямам думи, сигурно много са го мислили. После що хората предпочитали турски, американски и други сериали.
Явно аз съм хейтърката, но го правя ако някой от продукцията чете. Simple Smile Голяма излагация, голяма. Повече няма да се обаждам. 😁

# 119
А пък аз ще се включа като фен , ако продукцията чете хаха - харесва ми развитието на образите, надявам се да снимат още епизоди. Камелия и Валери вече са си симпатични.
Миро и Лили са най-големите образи.

Хареса ми че точно Даниел взе решението на София, друго щеше да е изтъркано.

Общи условия

Активация на акаунт