София вкъщи - от 29 май по БТВ

• 16 730
  • 196
  •   1
Отговори
# 90
Не знаех, че брокерите се смятат за елит 😅 , но някои пари вече наистина правят, като цяло една доста нахална и ненужна професия.

# 91
  • Галифрей
Аз говорех за хората които пристават на такова  партита,богати.😂 Нали ги ухажват за да инвестират в тях. Обаче се провалиха.

# 92
Този филм е от типа на Вина. Започнаха с неочакваните обрати и това малко ме изнервя, честно казано. Харесва ми, че подхванаха друг бранш от българската действителност, но явно сценаристите си остават посредствени... Пак умрял собственик, пак изненадан наследник, пак майката пристига, главния герой е наивен до безкрайност и т. н. и т. н. Много благосклонно съм настроена към филма, но тия просто не могат... Писна ми да гледат към Америка и да правят 'изкуство' по калъп(и) .

# 93
Само, Поли ли беше, че трудно чувам, жената на Даниел ми е симпатична в този сериал.
Според мен майката изглежда добре, какво й е, човек вече не може и да остарее нормално 😆.  

Каква е тази Иренка-манекенка, дето е гадже уж на Миро... 🙃
Жената е на възраст около 60. Има 20- годишна дъщеря. На 40 е била любовница и муза, която не е забравил. Редовния номер по филми и реклами да представят за майка жена, която е подходяща за баба. И не казах, че е стара, а че е обратното на приятно изглеждаща, без талант и с говорен дефект.

# 94
  • София
Майката ми прилича на Мария Кавърджикова.

# 95
Приятно сериалче за фон и ако навън вали. Не грабва с нещо особено или сюжет, но и не дразни Simple Smile

# 96
И мен вече не ме дразни, първия епизод може би с големи очаквания го натоварих. Сега му свикнах и ми е приятно лятно сериалче.

# 97
То вече мина половината, ще се догледа. Едва ли ще има втори и т.н. сезони.

# 98
  • Галифрей
Благодарение на сериала отрих още хубави  песни на Остава 😘❤ Слушам с удоволствие.

# 99
  • България
Харесвам сериала, забавен, няма някакви тежки драми.
Иренка е ужасна, трябва да я разкарат, но Миро явно ще е с пеещата секретарка.
София може да не я сватосат и няма да е лошо като идея.
Само да не се появи някакъв супер богат и красив инвеститор, който да ѝ завърти главата.

# 100
може, тя търси корените си. А жената на баща и ? Първите две серии не успях да изгледам.
Като цяло музиката ми е най-добра в този филм Simple Smile Моментите, когато са в офиса върви една приятна музика, само инструментал и много ми напомня на музиката от офиса в един турски сериал.  (пак млади хора, дизайнери на обувки) Днес в един магазин за дрехи гледам   тоалети в две част и си казвам "Я какво интересно ансамбълче" Simple Smile  Изобщо като изключим рецитирането на почти всички артисти, другото е напълно реалистично.

# 101
  • Sofia
Майката на София, актрисата Лиза Шопова ли е?

# 102
  • Галифрей
Гледах сега по новият епизод,  е да ги оправят тези микрофоните нищо не се чува и после изведнъж силен  шум.  По едно време кадъра се клатеше.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 17:11 от Диана Бишоп

# 103
Гримът им е ужасен. Като зомбита.

# 104
Филма все едно е правен в час по трудово, ужасен кастинг,актьорите се държат като от селска вечеринка. В дълбокия комунизъм, на това му казвахме художествена самодейност.

Общи условия

Активация на акаунт