Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Тогава следващ въпрос: какви дезодоранти ползвате, че не ви оставят петна?
(Аз уж. Rexona против петна, ама...)

Аз дезодорант без алуминий.

# 586
Тогава следващ въпрос: какви дезодоранти ползвате, че не ви оставят петна?
(Аз уж. Rexona против петна, ама...)

Шах с пешката - никакви Stuck Out Tongue
Не се потя силно, нито миризливо, и нямам нужда. Като ученичка пробвах на едно море да се пръскам "като всички" и за моя изненада установих, че се получава някакво привикване и после вече ако не се напръскам почва яко потене. Веднага спрях и може би заради морската вода, може би защото се пръсках само за кратко, нещата се върнаха в начално положение. От тогава си имам едно наум за всяка козметика и подозирам, че се прави с "пристрастяващи" съставки.

# 587
Аз ползвам това от дм. Мисля че Нарциса го беше препоръчала в някоя тема. Много съм доволна. Няма петна, няма миризма, икономично е.

# 588
По-скоро въпроса е как си образувате петна?
Ползвам какво ли не, но никога не съм имала петна, нито пожълтяване, нито нищо.

# 589
И аз така се чудя - какви петна, как, откъде? Винаги съм използвала каквото дойде - последните години предимно ролл-он на гарниер, но нито преди съм имала петна, нито сега. А имам приятели, на които чак материята подмишниците се втвърдява.
Има нещо в цялата работа - или не се използват правилно тези дезодоранти/ролл-они, или има някакъв проблем със секрецията и хормоните, за да пожълтяват и материите от малко пот.

# 590
От организма е, даже в определени периоди може да имаш, след месец да изчезне. Рексона нещо са започнали да ги правят доста гадни. От гледна точка на смесване миризма на дезодорант и изпотено е много зле.
Велнеа, собствена марка на Лили, обикновен дезодорант с краставица - дискретна миризма, петна не забелязвам да има.

# 591
  • София
Аз ползвам това и освен, че мирише приятно (не на химия) и не оставя петна, се оказа и доста икономично.

# 592
Моят е стик, ако има значение.
Как ползвам  - ами стандартно, предполагам  - след душ мажа под мишниците Grinning
На цветните тениски няма проблем,  но на бели - да.

# 593
Може и от материята да е.

# 594
И аз като Рокличка. На бели имам, на цветни - не.
Мисля, обаче, че ми се появиха на една бяла блуза след като ползвах един рол-он точно срещу петна. Мисля, че беше Рексона.
Не знам дали е физиологична особеност или взаимодействие на потта с конкретни съставки в някои рол-они.

# 595
  • Mediterraneo
Петната не са от дезодорантите, а от потта, според мен. И не всяка пот образува петна. Съдя по мен, децата и ММ. Всички ползваме дезодоранти, най- различни, никой няма петна по дрехите. Просто при някои хора потенето е свръхактивно като механизъм за регулиране на телесната Т, отделя се повече секрет, всеки организъм си има своя микрофлора и пр.

# 596
За ръжда и петна от дезодорант използвам препарата на Бекман
Купувала съм го от ДМ, но не знам дали сега го предлагат.

# 597
Преди време от форума научих, как "правилно" да използвам този тип дезодоранти.
На чиста, подсушена кожа, на много тънък пласт се нанася продукта, изчаква се хубаво да изсъхне и тогава се слага дрехата. Не помня кой потребител беше, но от тогава нямам провал.

# 598
Преди време от форума научих, как "правилно" да използвам този тип дезодоранти.
На чиста, подсушена кожа, на много тънък пласт се нанася продукта, изчаква се хубаво да изсъхне и тогава се слага дрехата. Не помня кой потребител беше, но от тогава нямам провал.

Точно това помня и аз.
От темата за перилните препарати, който иска може да си прочете там на 1 стр.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1570285

# 599
Да не ползваш ролон е още по-лесно решение.

Общи условия

Активация на акаунт