Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 003
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Вмирисани хора ..мне, и без това е пълно в ГТ..
Правилно да се ползва просто..

# 601
Тогава следващ въпрос: какви дезодоранти ползвате, че не ви оставят петна?
(Аз уж. Rexona против петна, ама...)
Камък - дезодорант (моят е Saldeo, но в DM също имало различни видове). Понякога и друг, но без алуминий. Петна 🙄 не съм имала никога.

# 602
В ДМ май само един вид има - от тяхната собствена марка дето е. В Лили има по-голям избор на такива кристални дезодоранти. Все са стипца, де.

# 603
Вмирисани хора ..мне, и без това е пълно в ГТ..
Правилно да се ползва просто..
Е освен ролон има и део с пудра, гел и т.н. като ти оставя петно едното пробваш друго.

# 604
  • оттам, откъдето започва България
Повече от 10 години със суха Рексона стик нямам проблеми.
Всеки действа по различен начин.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 19:22 от Ранобудна

# 605
Повече от 10 години със суха Рексона стик нямам проблеми.
Аз именно с нея имам.

Благодаря за отговорите.
Тета, благодаря за линка. Ще опитам и с такъв препарат и ще пропусна белината.

# 606
  • оттам, откъдето започва България
Явно слагаш повече. Даже не мога да си обясня как ще стане това. Слагам със стика леко и всичко е ок.

# 607
Рошле, третирай с препарат против котлен камък. Остави да подейства половин час. Ако не падне от първия път, третирай втори и трети по натам.

# 608
Аз съм чела, че дезодорантът е най-ефективен когато се нанася вечер преди лягане, за да може хубаво да проникне в кожата през нощта, когато се предполага, че не се потим. И при мен действително е по-добър ефекта когато го използвам така.

# 609
  • Mediterraneo
Няма шанс да си легна напарфюмирана. Става ми лошо.

# 610
Пълно блокиране на изпотяването веднага след баня е ужасно вредно. Ще избие другаде. И на мен ми е много неприятно. По-добре бърз душ сутрин, ако чак толкова е зле положението.
И ако става въпрос за силно потене и пожълтяване, е добре да се изключат здравословни причини.

Пък по рекламите могат всичко да препоръчват.

# 611
Най вероятно сме го дъвкали това, но кат не помня.... От скоро се появиха мравки, заради новият ни домашен любимец в едно шкафче където държа кучешката храна. Шкафчето е до входната врата и от двора в колона си идват мравките и окупират шкафчето. Храната не могат да я докопат, че е в хубава кутия, но явно им мирише. Та освен препаратите по магазините които са вредни за кучето с какво бих могла да се отърва от мравки? С лимон ако напръскам? Снощи чистих с оцет и ефекта е 0.

# 612
Обикновена сол, слагате навсякъде, където вървят мравките - до предполагаемото място от където влизат, по дъното на шкафчето, до него по ръбовете отвън, по ръба на вратата, отвън във входа пред вратата... След няколко дни трябва да са се махнали.

# 613
Най вероятно сме го дъвкали това, но кат не помня.... От скоро се появиха мравки, заради новият ни домашен любимец в едно шкафче където държа кучешката храна. Шкафчето е до входната врата и от двора в колона си идват мравките и окупират шкафчето. Храната не могат да я докопат, че е в хубава кутия, но явно им мирише. Та освен препаратите по магазините които са вредни за кучето с какво бих могла да се отърва от мравки? С лимон ако напръскам? Снощи чистих с оцет и ефекта е 0.

Чувала съм страхотни отзиви за Фронтлайн за големи кучета. Срещу мравки и хлебарки дори.

# 614
За хлебарките помага изпробвано.

Общи условия

Активация на акаунт