Отговори
# 120
Тифчо, какво за Изток / Изгрев мернах. Съвсем са си добре улиците, дори мога да потвърдя по-добре отпреди 5 години.

Жолио Кюри ли е добре, Незабравка ли или малките улички? Добре са за 3 тонен Ленд Круизър с меки гуми. Евати разрухата.
От Тинтява до Цариградско всичко е дупка до дупка и кръпка до кръпка.

# 121
  • София

Жолио Кюри ли е добре, Незабравка ли или малките улички? Добре са за 3 тонен Ленд Круизър с меки гуми. Евати разрухата.
2,2, до 2,5 т. Simple Smile
Улиците не са съвсем ок, да, но има къде-къде по-лунни пейзажи.

# 122

2,2, до 2,5 т. Simple Smile
Улиците не са съвсем ок, да, но има къде-къде по-лунни пейзажи.

2.5т са LC200, LC100 дизел с VGT с хидро-активно окачване е 2.74т. празен и сух.

# 123
Радвайте се, че все още са ви малко теслите.
Х-са е 2 тона и половина от раз. За една зима ще заприличате на Торонто-Мисисага. Ще си купувате билети до Луната, за да покарате малко по равно и гладко.
--------------------
Бе ко стана със зодиЙте тука, бе?
Женски форум, непостоянството е основен принцип.

Овен: влюбва се, страда, но не разлюбва.
Телец: в края на краищата се влюбва.
Близнаци: влюбва се, отново се влюбва, после пак се влюбва...
Рак: влюбва се и се жени.
Лъв: влюбва се, не му харесва, повече не се влюбва.
Дева: дава вид, че се е влюбила.
Везни: мисли, мисли, пък се влюби.
Скорпион: влюбва се - страда, влюбва се - страда...
Стрелец: влюбва се, стреля, печели трофея.
Козирог: влюбва се и изисква да се влюбят в него.
Водолей: дълго избира и се влюбва.
Риби: влюбва се, зарязва, съжалява, влюбва се.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 05:33 от James42

# 124
Добро утро!

Има нещо вярно в това, което си публикувал за зодиите... Joy

# 125
Елифче, мерси! Grinning
Обикалях аз, към 13 км, ама в София, в събота. И слънце имаше, и зелено ... хареса ми. Grinning

# 126
Направете ми психо профил, хороскоп и очерк по това:

Много ми харесва и нямам забележки.

# 127
Е, ми то и на мен ми харесва. И почти нямам забележки. Joy

Психопрофил: нормален, харесващ красивото. Точка! Joy

# 128
Има ли някой, когото хубавата музика от 80-те също да натъжава? Харесва ми, но ми напомня и ми припомня много неща.
Едното, е че жените тогава бяха обект все още в някаква роля и доста подценени, принудени да постигат целите си по определени начини.
Следващото е какви хубави мелодии и таланти. Разбира се по благоволението на продуцентите, които са знаели какво се търси и какво ще се харчи. После поколенията се смениха, модела се смени и край, няма мелодии, няма сюжет в текстовете, "музика" се произвежда за заведенията и развлекателната индустрия, а не непременно на хората да им стане хубаво като я слушат.
80-те бяха толкова хубави, че дори комунизма се саморазложи и самопремахна.
И недочакали СССР да се саморазпадне (12.1991 г.), под съпровода на Шинейд О'Конър, Фил Колинс и останалите започнаха безумията в Персийския залив, Югославия и т.н. и не спряха до днес. До една всички войни бяха излишни и предотвратими. До една можеха да бъдат спрени с буквално едно изказване на западен политик. Обаче стана обратното, Саддам, Слобо и сегашните политици са пряко и неприкрито поощрени, излъгани и подмамени.

Обаче лятото на 1990-та слушахме Тото Котуньо, Шинейд О'Конър и Фил Колинс, гледахме световно по Футбол в Италия (08.06-08.07.1990 г.) и се черпехме на кафето на площада на морето с огромна надежда.

Та ме натъжават, защото може да се окаже, че такова щастливо, свободно и приятно време може никога повече да не се повтори.

А колко беше пълно с народ! Чадъри и рогозки от мокрия пясък до дюните, от скали до скали и между рогозки точно място за едно детско краче. Трябваше да се ходи бавно за да не се хвърля пясък по кърпата на хората. Тълпи от народ, а къде спеше целият този народ е неизвестно,  6 почивни станции, ваканционно селище, бунгала и квартири и беше повече от когато и да било в следващите 33 години! Компания се намираше като се огледаш около масата в стола и на третия ден от почивката тайфата беше 20-30 човека. После си пишехме писма.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 11:18 от Тифи19

# 129
....
Та ме натъжават, защото може да се окаже, че такова щастливо, свободно и приятно време може никога повече да не се повтори.
Бъди сигурен.
Жените все още са подценени, но не ми се задълбава в тази тема. И време нямам.

Какви ги вършите? Тифи явно още е под карантина, а останалите? На тръстиката?
Аз се борих досега с едни бъгове, остана ми време и поднових профила в линкдин. За всеки случай.

# 130
Изгорях с детето, трябваше аз да я карам на градина, обаче нещо се разкашля и чая не помогна, заболя я корема и хартисах.

# 131
Натъжава ви щото младостта е безгрижна. Редно е да е такава. Grinning Това безгрижие после го няма.

Обаче, Тифи, направо ме изумяваш. На колко си години, та 80-те?
Аз съм с носталгия към 90-те, и то от 96 нататък. До към 2002. Може би. Grinning

# 132
Никаква тъга! Иначе ще пропуснем моментите, които правят живота хубав.
====
Още малко до засилката Wink

# 133
Нямам носталгия. Най-хубавите години на човек са когато все пак поумнее малко, не са като 8 годишно дете, макар че и тогава е хубаво.
Тази музика ми напомня на нещо, което сме изпуснали. Посока в която не можахме да тръгнем.

Модата от 80-те пък е уникална.

# 134
  • София
90-те друго слушах. Simple Smile
Филип Колев става, ма Кутунев и О'Конърката ми бяха малко по-далечко. Simple Smile

А онова време, най-вероятно няма как да се повтори. Поне като усещане.
И да опита някой, ще е по-скоро самозаблуда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт