Термин Септември 🤰🏻2023 💝 (Тема 2)

• 59 742
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Аз в момента съм в търсене на помпа за кърма . Имате ли мнение за ръчната помпа на Авент ? Видях ,че я има в комплект с шишенца и Термо чантичка и много ми хареса .
Всеки съвет и насока ще ми е в помощ Hug

# 646
  • София
Аз в момента съм в търсене на помпа за кърма . Имате ли мнение за ръчната помпа на Авент ? Видях ,че я има в комплект с шишенца и Термо чантичка и много ми хареса .
С дъщеря ми имах ръчна на Авент, доволна бях, сега си взех същата- много добре “засмукваше”. Но и с ръчна е доста по-изморително, тогава се бях зарекла следващия път да съм с ел. Помпа, но пак си взех механична Simple Smile. Важно е да се знае, че трябва да се изцежда докато омекнат гърдите (ако след хранене на бебето все още гърдите се напрегнати), а не докато спре да “пуска”.

# 647
  • София

Аз лично бих ви препоръчала да си вземете електрическа помпа. Много по бързо и по лесно се случват нещата с нея. С първото ми дете се случи така че имах запушване на гърдите и с ръчната нищо не ставаше, да не говорим че ръцете ми укапаха, взех си електрическа на Медела и няма база за сравнение. До колкото знам има и по евтини варианти на Авент, но не съм запозната и не мога да препоръчам.

# 648
  • София, България
Момичета, днес ми падна голямо парче от тапата в тоалетната. При някоя друга случвало ли се е? В 39 г.с. съм, в петък даже имам час за тонове и преглед за разкритие. Взех да се чудя дали няма да започне по-рано раждането. Rolling Eyes

# 649
  • Велико Търново
Аз мога да дам отрицателен отзив за електрическата на cangaroo, и по точно двойната. Купих я уж след доста добри отзиви, но като пусках и двете помпи и не правеше хубав вакуум, ползвах само едната, но пак не беше задоволително. Накрая си купих една обикновена ръчна на Лорели и ми вършеше по- добра работа.

# 650
Здравейте, момичета.
Вчера сутринта след спешно секцио, заради лоши тонове в 36г.с. се роди моето момченце 3,150кг и 50 см. Беше на кислород за малко и днес вече се гушкаме. Пожелавам леко раждане на всички! Бъдете здрави! ❤

# 651
Честито, Виктория!
Живо и здраво да е бебешочето! ❤️❤️❤️

# 652
Честито бебче! Здрава, щастлива и силна да расте! Бързо възстановяване!

# 653
Здравейте, момичета.
Вчера сутринта след спешно секцио, заради лоши тонове в 36г.с. се роди моето момченце 3,150кг и 50 см. Беше на кислород за малко и днес вече се гушкаме. Пожелавам леко раждане на всички! Бъдете здрави! ❤

Честито мами ❤️❤️❤️ Бъдете живи и здрави! Имаше ли някакви симптоми преди тоновете?

# 654
Аз мога да дам отрицателен отзив за електрическата на cangaroo, и по точно двойната. Купих я уж след доста добри отзиви, но като пусках и двете помпи и не правеше хубав вакуум, ползвах само едната, но пак не беше задоволително. Накрая си купих една обикновена ръчна на Лорели и ми вършеше по- добра работа.
Еххх, тъкмо такава си купих и аз сега. С първото пробвах и ръчна и Ел, емиии Ел. е много удобно, да. Ама щом не прави нищо, доста се разочаровах сега.

# 655
Честито бебенце ,Вики Heart

Наистина се радвам ,че попитах за тези помпи . И аз бях гледала ел.помпата на cangaroo ,но май май ще си остана с идеята да взема ръчната на Авент . Ако ми потръгне с кърмата вече може и да взема ел.помпа .

# 656
  • София
Честито бебенце ,Вики Heart

Наистина се радвам ,че попитах за тези помпи . И аз бях гледала ел.помпата на cangaroo ,но май май ще си остана с идеята да взема ръчната на Авент . Ако ми потръгне с кърмата вече може и да взема ел.помпа .

Ако Ви потръгне с кърменето (пожелавам!), няма да се налага да работите с помпа кой знае колко (пак казвам- само до облекчаване). Кърмих дъщеря си 1.5 г и доста прочетох по темата. Успех Simple Smile

# 657
Честити да са всички бебета! А на майките - бързо възстановяване и влизане в ритъм.
Б.к.а, желая ти кърменето така добре да потръгне, че въобще да не ти трябва помпа!  Simple Smile Тя далеч не е толкова задължителен атрибут, колкото се говори.

На мен цял ден ми е адски зле. Вие ми се свят, спи ми се, мотае ми се главата. Нощес малката падна от леглото и си сцепи веждата и заспах чак към 4, а трябваше да стана в 7, та се надявам да е от това. Пулсът ми напоследък става 100, което не ми допада много. Сега и кръвното ми е 120 на 80, та ще следя.

# 658
Здравейте, момичета.

Честито мами ❤❤❤ Бъдете живи и здрави! Имаше ли някакви симптоми преди тоновете?

Ами няколко дни го чувствах много по-буен и се оказа, че се е омотал в пъпна връв.

# 659
Здравейте, момичета.

Честито мами ❤❤❤ Бъдете живи и здрави! Имаше ли някакви симптоми преди тоновете?

Ами няколко дни го чувствах много по-буен и се оказа, че се е омотал в пъпна връв.

Ой, милинкото ❤️ Важното е че всичко е наред! И мен ме чака секцио.. страх ме е, но като гледам колко мами минаха през това и се успокоявам..

Общи условия

Активация на акаунт