Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №21

• 67 269
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сестра ми прави 90-дневната диета. Супер изглежда, никакъв корем, много добре й се отразява. Тя е на 48. Казва, че е много лека за изпълнение, ако искате я вижте.
Аз като върл чревоугодник още не съм пробвала диети, освен дето преди две години спрях за 9 месеца яйца, млечни, овес, бяло вино и бял хляб след тест и се депресирАх жестоко и те тва ми беше с диетите😀

# 286
  • София
Аз диети отдавна не мога да пазя. От ученичка имам лоши спомени. Предпочитам да ям два пъти на ден, без вечеря и нещата са под контрол. Преди си пийвах вино вечер, ама и то качва кг. Та минах на нищо.

# 287
Никак не е лесна 90-дневната. Напротив всеки ден трябва с ядене да се занимаваш, готвиш за деня, за утре друго трябва.. Един месец изкарах, два кг само свалих и спрях. От Ваня Червенкова направих йо-йо. Сега пък или не ми идва или не ми спира (46г.) и всеки път се оказва киста. Заради този проблем не мога да сваля.

# 288
Момичета, някоя има ли проблеми при прием на Prim oil? Пия го от 2 седмици, вече съвсем не мога да спя, от няколко дни съм с главоболие, днес и с високо кръвно Sad
Пия месец и половина. нямам оплаквания.

По колко се пие 2× 2  ли, че днес ми го изписа гинеколожката. И като нямам оплаквания се чудя, дали да го започвам.

# 289
Аз пия 2х2 от 1000мг.

# 290
Торта не е ли много? Чувала съм за схема 2х1, но 2х2 за капсули над 1000 мг ми е прекалено.

# 291
За мен 90 дневната е неприемлива, защото е предимно въглехидратна. А всичките ми познати които бяха на нея, си върнаха килограмите, някои и отгоре, после пробваха отново, но с не голям успех. Последното май важи за всички диети които се спират и почват отново.
Иначе за трудност, на фона на Зоната, всичко друго ми се струва детска игра 😄

# 292
Аз тази Зона хич
не я разбрах и това е.

# 293
  • София
Аз вчера уж цял ден диетично, вечерях пилешко и след това като запуках едни сирена с вино....

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 10:42 от Rockstar

# 294
Вечерите вкъщи, винаги провалят добрите намерения от деня.

# 295
Здравейте, момичета, аз съм на 43 г и от миналата година започнах да получавам кисти в гърдите на хормонална основа. Има ли някой, който да е успял да се се отърве от кистите. Чета за Prim oil, за Прогестогел..

# 296
За запек и стомашни проблеми, препоръчвам: https://nowfoods.bg/product/dgl-400-mg-with-aloe-vera-100-vcaps
И кортизола бори, и енергия дава, това е най-любимата ми добавка!

Също и комфортекс по две сутрин и вечер след храна;) много помага срещу газове, запек и стомашен дискомфорт.

Комфортекса от теб съм го запомнила и си го взех тези дни, че стомаха пак се беше обадил. Наистина, мина ми дискомфорта и подуването, но за запека няма ефект Simple Smile

Ще видя и тази добавка, щом я препоръчваш Simple Smile

За мазнините, подкрепям. Много голяма грешка да се ограничават, особено при жените. Въпросът не е да не се яде мазно, а да се ядат полезни мазнини.

# 297
Здравейте, момичета, аз съм на 43 г и от миналата година започнах да получавам кисти в гърдите на хормонална основа.

на мен много ми помогна Фемикур-Н

# 298
Аз тази Зона хич
не я разбрах и това е.
Хубаво е да се влезе в някоя Фейсбук група и и да гледаш и менюта и да четеш и коментарите, и тогава по-бързо схващаш.
Но е много важно да имаш някой приятел да ти помага, на мен едно другарче ми отговаряше търпеливо на всичките ми 100 въпроса 😄 иначе изобщо и нямаше да се хвана. Но поне 10 дена обикалях из кухнята с един тефтер, калкулатор и телефон 😄

# 299
Членувам, четох, гледах рецепти- йок, нищо ме схващам.

Общи условия

Активация на акаунт