Пъзели 55

• 29 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Имах спешна нужда да се самозарадвам Simple Smile
Днес го получих, на пръв поглед изглежда хубав.

Скрит текст:

# 646
  • Русе
Vox,прекрасен пъзел Purple Heart Благодаря ти за прекрасния разбор на представителите Близнаци.Точно в десятката Simple Smile
Да си похваля и аз четвъртокласника с две шестици от матурите,като по Математика е 100 от 100 точки.Но не иска и да чуе за математическа гимназия. Отговора беше--"Уча толкова,колкото се изисква от мен.Нямам нужда от допълнителни часове по Математика.В математическата ще уча много повече Математика отколкото аз искам."
Тази седмица ще видя и десетокласника как ще мине задължителните матури.Естествено не очаквам такива резултати,други неща го вълнуват на тази възраст

Вретено ме изненадаха с тези пиксели.Мен биха ме издразнили много.Всички картини ли са такива?Кученцето,което Тони показа не забелязвам такъв ефект или е само при рисуваните картини не при снимките.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 12:56 от Зори

# 647
  • София
При кучето нищо не ме подразни мен, очарована бях Simple Smile Имам още един техен, с размазан картинац, и ще докладвам как е положението с пикселите там.

Браво на децата - отличници и не отличници! Аз като ученичка докарвах общ успех някъде към 5 - 5.50 или малко отгоре, но никога пълно 6. Респект за децата и хората, които успяват да си наложат истинска дисциплина, при мен беше (и още е) кауза пердута Grinning Все пак си се харесвам какъв шемет станах и светът ми е чудесно пъстър Simple Smile Сигурна съм, че и с вашите дечицата ще е така, при такива родителКИ Hug

# 648
Браво на всички ученици, които са се представили така блестящо Hug
Аз в това отношение поне дишам свободно тази година Smile

Зори, не са всички така. На последния съм снимала парчета от дефектния и от другия нарисуван, който имам и другият си е напълно нормален. За останалите рисувани от серията нямам наблюдения.

gurgolina, по мои наблюдения те са малка семейна фирма. Какво да кажа, според мен все пак е по-добре да ги има и да си имаме още разнообразие от пъзели, но да, надявах се на друга реакция.

mylen4e, занимавала съм се фотография, размазаното на снимките се нарича боке. Но и бокето трябва да стои "мазно", а не на пиксели.
Колкото до котката откровено на мен ми изглежда генерирана с изкуствен интелект. И точно понеже съм се занимавала с фотография мога да кажа, че не изглежда естествено. Дори да е истниска снимка то размазаното е правено допълнително на фотошоп. Даже ми е трудно да назова точно проблемът, но нещо в дълбочината на фокуса не е както трябва.

# 649
evencee, за вертикални пъзели тази дъска няма да ти върши работа.
Благодаря ти! Спести ми ходене и нещо непотребно. Гледах клип и наистина не става за вертикални, освен че няма и борд. Ще си взема рамка от Юск и ще я ползвам с книга отдолу, хареса ми идеята.
Аз не мога да се пречупя да взема за проба някой от евтините марки /Арт, Голд и т.н./, след разочарованието ми към Трефл, Блек Сий и Анатолиан, та камо ли Вретено, които освен това са и скъпи. Пицарката изглежда наистина ужасно, направо бих им я върнала.
Харесала съм си най-много Bluebird и Eurographics и само на тях си карам последно време. Хем искам да разнообразя, хем не ми стиска.

# 650
  • София, България
evencee Голд са страхотна марка, невероятно качествени пъзели са.
Не се редят много заради по-специфичните картинки.

# 651
Точно това щях да напиша. А не ти ли харесват Ravensburger и Schmidt. За тях също мисля, че са доста качествени.
Аз започнах един White mountain, на който High speed се отказа. Чак му се чудя да го мъча ли. Супер размазана картинка.

# 652
  • Варна
И мен това ме подразни. Самата картинка е хубава, качеството ужасно. В добавка и странните за мен парчета, тц, не си го причиних.

# 653
Имам поне 10, които съм харесала техни, но все си мисля, че ще са от гланцирано-бледите и замазани, с кофти сглобка, и категорично си ги отмятам настрана. Виждала съм нареден този със зелената ябълка и ми изглеждаше доста лъщящ и може би затова останах с това впечатление, иначе откъм цветове ми хареса.
С Равенсбургерите нещо не се спогаждам, но продължавам да упорствам. Тези с клик технологията са ми ужасни. Шмид не съм все още, но определено са ми в таргета, но там пък малко картинките не са ми мои. Същото се отнася и за Фалкон. А Джъмбо най-много искам да пробвам, заради ала восъчното им покритие, но пак не си харесвам.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 15:02 от evencee

# 654
  • София, България
Голд блестят, но от към сглобка са перфектни, няма накъде да е по-добре. На мен изобщо не ми пречи, че някой пъзел блести.
Шмидт са може би най-качествените пъзели, които съм редила.
Равенсбургерите аз ги обичам много.
Фалкон са ми супер любими също, доста по-качествени са от Джъмбо, според мен.

# 655
На Gold puzzle съм редила тези:
Скрит текст:

Без забележки за качество, сглобка, цветове.

Единствената забележка беше, че имаше много неразделени части, които направо се късаха, ако опиташ да ги разделиш.

Без забележка е. Цветовете са наситени, просто тогава ползвах един телефон наследство от синът ми и толково си можеше "стареца" Simple Smile

Този, като цяло беше по-блед и размазан и малко ме затрудни в реденето. Но крайният резултат беше впечатляващ.
Всички са гланцирани.

Аз бих ти препоръчала да пробваш на New York Puzzle.
Скрит текст:

С нестандартни части и отлично качество са, според мен Wink
Лошото е, че май няма голямо разнообразие в Озон, а на други места, където съм ги срещала, държат много високи цени.

# 656
  • София
evencee, аз предпочитам Black sea пред Блубърд и Europgraphics; серията на Trefl prime са прекрасно качество, никаква забележка не мога да им измисля (имам един, мога да го дам за тест, ако искаш?); Cobble hill и New York са по-качествените с нестандартни части. Gold са ми много любими, въпреки гланца съм ги редила на лампа без проблеми (но и аз обичам такива парченца, като Мона Лиза). Pomegranate са с матови части и имат може би по твой стил картини - метни им едно око. На Heye също не помня да съм редила лъскав пъзел, май са матови и те (имам един неотворен, мога да дам за проба).

# 657
Влюбих се в кучетата на Ню Йорк .. ама къде ги, няма ги. Кобъл и Ню Йорк са ми любими, много ги харесвам. Имам един Ню Йорк и си го пазя за десерт. Помегранат докато се намоткам с други и свърши този, който исках. Определено ги заглеждам и със сигурност ще ги пробвам, само да си намеря подходящ че избора е никакъв. На Трефл Прайм съм харесала едни медитиращи жени с котки, обаче аха .. и все се въздържам. Пак ли имат такава отблъскваща миризма? А Блек сий след жадния вълк не искам и да ги видя повече. Самодивата имам мини, също не ми харесва.
На мене Блубърда ме впечатлява с цветове, прекрасни са, нямам никакви забележки, освен че са тънички. Сега редя този на Уотърхаус - Душата на розата и само въздишам, уникален е, но нямам време и от 10 дена стои до никъде.
Забравих - Хейе и Чери също харесвам много, особено на Чери имам дълъг списък в момента и чакам по-голямо намаление.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 16:16 от evencee

# 658
Тази мацка с рибата на главата я имам, но не знам кога ще я редя.
Зелената ябълка си я редих с кеф и едвам се раздлих с нея да я продам.
New York редих един с две липси и 3 в повече части. За мен не са кой знае какво като качество, иначе мноог картинки от тях ги харесвам.

# 659
А Блек сий след жадния вълк не искам и да ги видя повече. Самодивата имам мини, също не ми харесва.
Жалко, защото на black sea премиум серията е върха. Вълка отдавна го пуснаха, така че е от старата серия, тя беше с по-хлабава сглобка. Минитата пък са съвсем различни, в смисъл не може да се сравняват с големитe.
Точно напоследък си мисля, че отдавна не са пускали нова серия, само зодиите, дано да подготвят нещо интересно.

Фалкон и Джъмбо (както и Cloudberries) се правят на едно и също място. Имала съм идентични Фалкон и Джъмбо. Както и различни Фалкони. Просто имат леки вариации. Единствения Cloudberries, който наредих пък беше като трето качество Джъмбо. Имам някъде забутан още един, ще го видим и него.

Общи условия

Активация на акаунт