Пъзели 55

• 29 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Харесвам Блек сий като качество (Лайт и Премиум серията), но трудно си харесвам картинки техни. За мое голямо съжаление...

# 661
New York редих един с две липси и 3 в повече части.
mery_poppins1, това е ужасно. За щастие досега не ми се е случвало, но имам три нови пъзела на марката, а нямам възможност да редя.
Скрит текст:

За секунда си помислих да ги дам на дъщеря ми да брои парченца, докато е във ваканция Joy , но то с тази схема-две минус, три плюс, няма много смисъл. Rolling Eyes
Освен да ги дам на evencee, ако иска само да ги нареди и да ми ги върне после. Шегувам се, но не съвсем Wink

От Cherry pazzy съм с много хубави впечатления. Но си спомням, че малко след като наредих Хамелеона, за който писах, че усещането от допира с парченцата е като допир до кадифе, някой се оплака от качеството на същия пъзел.
Скрит текст:

За Heye и друг път съм писала, че са ми много любими. Попадала съм на различен тип парченца(някои с восъчно покритие, други по-твърди), но никога досега не съм имала проблеми с качество и сглобка, а съм чела такива отзиви.
Като се замисля изглежда, че не съм много претенциозна и всичко ми харесва, но не е така. Даже малко Монк си падам Satisfied

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 19:53 от vox

# 662
  • София
Аз в момента съм някакво "прасе" имам всевъзможни пъзели, най много Равенсбургер, ама имам и Клементони, Едука, Кобъл Хил, Чери пази, Шмид, Блек сии и малко Тегло. Абе не е да нямам Simple Smile

# 663
  • София
Самодивата имам мини, също не ми харесва.
Може ли да ми покажеш мини пъзела?

# 664
Може ли да ми покажеш мини пъзела?
Да, ето го.

# 665
Добро утро, аз продължавам да си чакам поръчките, дано днес вече имам късмет. Явно не са могли да ми ги доставят от озон и са ги дали на Еконт вчера.

Хайде на морето!
1000 части
Вретено

На третото Вретено най-сетне ми достави удоволствие. Приятен беше за редене, леко е замазана картината, но просто така е нарисувана, няма никаква пикселизация.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 09:12 от Бухтичка

# 666
  • София, България
Този вече е супер, наистина.
Бухти, пазиш ли го за някой?

# 667
Мона Лиза, изпратен е към Йоана.

# 668
  • София, България
Мона Лиза, изпратен е към Йоана.
Мерси, Бухти!
Йоанка, ако не си го обещала, имай ме предвид, моля те. Ако е обещан, здраве да е! Heart

# 669
  • Варна
Аз дръпнах с 2000-ника, надявам се скоро да го завърша Simple Smile И току-що получих съобщение на Вайбър, че поръчката ми е в склада на озон, така че ще гледам да ги навестя днес или утре. Дават ми 7 дни срок да си я взема.

# 670
HighSpeed, кажи ми ако разбереш какво им е работното време като дни и часове, че ми е много любопитно, сигурно ще го ползвам.

Иначе най-сетне Еконт ми доставиха поръчките, юхууу, кашонът е гигантски, по-голям и от тоя дето пратих на Евето Joy

# 671
  • София
Вретено-то на морето изглежда супер, но няма как да не отбележа: кой държи диня така?!

# 672
Бухтичка, снимка😁

Птичарката, чак като каза обърнах внимание 😂 уникално измислено😂

# 673
  • София, България
Вретено-то на морето изглежда супер, но няма как да не отбележа: кой държи диня така?!
Даже не бях забелязала. Joy

# 674
Хаха, и аз не бях забелязала, определено ме разсмя. Мона Лиза, пазя ти я.

Общи условия

Активация на акаунт