🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 908
  • 579
  •   1
Отговори
# 465
За малко ги хванах и аз … направо ми стана неудобно да я гледам Божана … абсолютно неадекватна !!

# 466
Мария няма нищо общо с инстаграмския си образ, доколкото видях някакви обработени снимки оттук оттам. Жалка работа. А как стигна толкова напред в играта, нямам думи.
Благо колко време си лежа на острова?  Ако накрая спечели, ще е супер тъпо и дразнещо.

# 467
  • Буркина Фасо
За малко ги хванах и аз … направо ми стана неудобно да я гледам Божана … абсолютно неадекватна !!
даже каза, че певицата и Марето ще са на финал Smiley

# 468
Аз потривах пръсти и чаках Едис да се сети да бутне някой от петицата, нали се беше самопровъзгласил за стратег, а те взеха, че него изиграха.

Оставам обаче с горчив вкус и ме гложди съмнение, дали тоя ход не е подшушнат от продукцията. Защото Мария беше близка с Ермина и Цецо от самото начало, а тя имаше имунитет и писмо, които изгърмяха и никой не се възползва. Пък двамата влюбени ми изглеждаха като заспали зимен сън, може би и затова Павел не се усъмни първоначално в тях.

И едно огромно браво на Павел, много ми хареса като реакции и разсъждения. Не случайно всички го харесваха в играта. Желая му успех в живота и дано никога повече да не се поддава на зависимости! Надявам се, че се е измъкнал окончателно и наистина стане пример за подражание на други в същото положение!

Колкото до Благо - не бих искала да спечели. Като цяло в играта се показа като доста силен играч. Но едно, че беше изгонен от племето, второ, че изобщо не показва оная сила в игрите за елиминиране, почти на всяка игра беше на косъм от отпадане.

# 469
  • Варна
Оставам обаче с горчив вкус и ме гложди съмнение, дали тоя ход не е подшушнат от продукцията.
Не вярвам чак да е подшушнат. Продукцията  не може да им гарантира успех.
Можеше всичко да се обърка.

# 470
Сървайвър '23 - БИНГО* (карта 5 х 5):

1.1. Благо гледа настрани/нагоре и забелва зъбни импланти с притворени очи.
1.2. Жоро се кръсти ожесточено с лява ръка и с дясна ръка - да изравнява мускулатурата.
1.3. Ваня на всяка фраза си криви главата ту наляво, ту надясно.
1.4. Едис пуска усмивки тип Чеширски котарак.
1.5. Тино с новогодишно обръщение на президента.
2.1. Геви нещо се дзвери.
2.2. Божана прави готварска метафора.
2.3. Цецо крещи: "Можеш!"
2.4. Снежана протяжно недоизказва някакви циклични мрънкания.
2.5. По време на игра Дани се дере с най-дебелия глас, който не притежава.
3.1. Татяна в центъра на разгорещен спор за готвене.
3.2. Светльо обижда някоя жена.
3.3. "Ще му/ѝ изиграе лоша шега".
3.4. "се обръща на 360 градуса".
3.5. "Да, Ваня?"
4.1. Ваня казва дума с "Л".
4.2. "от ден едно".
4.3. "да играем играта".
4.4. Станилия надвива мъж или двама противници сама.
4.5. Мария се мръщи по най-миловиден начин.
5.1. Чефо раздава Дзен Фън Шуй стоическа премудрост.
5.2. Игра за храна - реклама на търговска марка.
5.3. Обичаен терен за игра: тичане с препятствия и после хвърляне по цел.
5.4. Някой обърква откъде да мине и трябва да се върне.
5.5. Ермина уж е много рационална и разсъдлива, обаче ѝ затреперва гласа и говори през зъби.

(*) Идеята на бингото за гледане на някакво събитие/предаване е, че 5х5 неща се написват на картон, както се играе бинго и като се случи някое от тези неща (т.е. значи сравнително често се случват) - отбелязваш кутийка на картона. Така се правят "бинго" и "линия", както в стандартно бинго.

# 471
  • София
Хаха, браво бе 😀

Да добавя и най-дразнещия за мен момент от всички. Не го видях в бинго листа.
Този дразнещ напушен смях и ръкопляскания от 1А клас в миговете в които Ваня маха похлупака на наградата. Толкова е инфантилно, че всеки път ми става неудобно.

# 472
  • Sunshine state
Тоя сезон се оядоха здраво - всяка награда е ядене на корем, яхти, вили и тям подобни. А леглата и хладилника на плажа бяха топ оф Дъ поп. 😂 Много ги глезондрят сървайвърите. Една пералня да бяха докарали на Татяна, че да има къде да върти гащите на хората. От тия едновременните Рига май се казваха. 😂

# 473
Този дразнещ напушен смях и ръкопляскания от 1А клас в миговете в които Ваня маха похлупака на наградата. Толкова е инфантилно, че всеки път ми става неудобно.

Може и преди да е казано, но аз съм убеден, че за това конкретно ги инструктират да реагират така. Много е типично за продукциите на Acun medya прекалено да преиграват, както е типично във всеки епизод (почти) да има спонсор.

# 474
  • София
Ами дано повече не го правят. Все пак това е Сървайвър, а не турски романтично-комедиен сериал и някак си ми олекват всичките.
Ако тази станала така популярна думичка 'криндж' може да се свърже с нещо родно, то не мога да измисля по-подходящ момент от този.

# 475
Впрочем разходката из цивилизацията беше доста скучно заснета. Скучно откъм пейзажи и скучно откъм разговори.
Спомних се пазаруването на Карин и Анелия и там нещо изядоха дето уж щяха да го носят. Имаше повече внимание към детайлите там. Бяха им дали някаква конкретна сума пари, трябваше да се пазарят с продавачка... сега то е било предварително уговорено с продавачката че ще я снимат, ама имаше замисъл.
А тука - вървят - ха велосипеди. След малко всички карат велосипеди. Ха сладкарничка. Влизат с велосипедите вътре. На бара вече седи чаша кафе. Дани се пресяга и я взема. Следваща сцена - Дон Цеци и Татяна смучат нещо със сламки. А всякави междинни дребни детайли дето би могло да се покажат по интересен начин - изрязани.
Аналогично и подводната разходка навремето беше показана много семпло, даже сякаш целта е била да не би някой да завиди. Joy

# 476
даже каза, че певицата и Марето ще са на финал Smiley
Така де … само дето Марето я няма в играта вече Joy

# 477
  • Другата България
Тя вероятно гледа на запис като повечето от нас. Joy

# 478
Хаха, браво бе 😀

Да добавя и най-дразнещия за мен момент от всички. Не го видях в бинго листа.

Аз пък искам да добавя хитовия евъргрийн във всички родни формати: "аз съм достоен!"
Обратното също е валидно: "другите не са достойни!"

# 479
  • in Wonderland
Надкаста пуснаха седмичният си обзор.
Ваня като отговаря на Q&A в инста каза, че би си поговорил с тях в един подкаст, та ги очаквам, ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт