Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 190
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 830
Последни плюсове и минуси и финални прогнози!

++
Елена

Каквото и да стане - тя спечели най-много.
След години ще се помни само тя. Толкова се изписа за нея, че имам чувството, че 2 сезона само нея съм гледал... И не си спомням някога в което и да е риалити предаване да съм гледал толкова много синхрони от даден човек, колкото от нея. Но оставете синхроните, 90% от разговорите бяха инициирани от нея.
Буквално им изнесе сезона. Дано не я сринат и дано не се подиграят с нея както сториха с Юлиян, Ваня, Фифо и Гого!

+
Мика

-
Валерия

Минуса за Валерия е защото инстинкта ми казва, че е човек на продукцията. Прилича си само по едно нещо с Капитонова. Че стои на дивана и се озърта и винаги тя е избирана и всичко и е простено...
Инстинкта ми много рядко ме е лъгал през годините.

Временно класиране в прогнозите ми срещу Неделчо и Туджаров преди последната седмица:

1. Аз: 9 точки
1. Неделчо: 9 точки
3. Туджаров: 7 точки

Моите финални прогнози

Микаела ще е трета!
Валерия ще спечели финала срещу Елена. Давам обратната прогноза на това което искам да се случи, защото съм убеден, че Неделчо и Туджаров ще стрелят с Валерия и не искам да губя точно на финала.
А ако пък вземе, че спечели Елена ще съм двойно по-щастлив.
Уин-Уин позиция се казва на това! 😈

Три булки - един пръстен ще ги владее! 😀😉

Подкрепям напълно и много ми хареса израза, че Генчо и Вал са второстепенни актьори в сезона на Елена. Съгласна съм че Елена  е най-силния образ.

# 1 831
nolii, под давност имам предвид, че се обсъждат събития отпреди 20 години. Не виждам плюенето с какво ще промени миналото Simple Smile И какво ни засяга това минало Simple Smile Нали форматът е за бъдещето и любовта. Тушеви наклони пак.

# 1 832
Аз се присъединявам към призивите да сме по-меки с родителите на участниците. Да не забравяме, че те са там доброволно-принудително - отишли са с мотива да подкрепят детето си, но са длъжни покрай това да търпят и цялата суетня с камерите и снимките. Така че, както се изказа една съфорумка малко по-назад, нека да сме пичове Simple Smile

Историята на майката на Елена не мисля, че има смисъл да се коментира. Знаем прекалено малко за заминаването и причините, заради които се е случило. И не, не се опитвам да я оправдавам. Просто аз лично не виждам смисъл да се дъвчем и да спорим покрай някакви супер хипотетични тълкувания и лични интерпретации на ситуацията, които са и най-вероятно продукт на лични предразсъдъци, нагласи и друг вид проекции. За мен най-важното е, че Елена е простила и е продължила напред. Да се пребориш с емоциите от родителско изоставяне и пренебрежение, е труден и дълъг път, така че +50 точки за Слидерин от мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 18:41 от blue_haru

# 1 833
И аз съм козичка 😁 /по една Flowers Rose за отбора ни/
На мен ми направиха добро впечатление и трите майки, притеснени бяха двете/на Е, В/, по гласа им се усещаше. Майката на Мика и баща ѝ /гледащ изпод вежди/ са големи скици, ако харесвала Мика момчето, да си го били взимали.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 18:57 от Морана

# 1 834
Аз пък се включвам с призив да прибирате по-дългите цитати в скрит текст, че е голяма тегавня четенето.

Снощният епизод беше апотеоз на помията, която гледаме цял сезон - безсмислена и безкрайна игра, завършила с публично даване на обет пред хора, които едва познават. Последния един час гледах със спрян звук, макар и скучният втори полуфинал на Евровизия беше далеч по-приятен.

Нямам търпение да идва четвъртък и да се сложи край на тази агония. Елена направи една голяма грешка, която много зрители споделиха - да възвеличаят Евгени, само защото е пианист и човек на изкуството. Цял сезон гледах един аватар на продукцията, най-безгласната от всички букви, която използва само невербална комуникация и то с един и същ маниер към всички жени. Виктор беше подценяван заради попрището си - спортистче и фитнесджия, но в действителност се показа по-адекватен, по-"топъл" като човек, по-уважителен. Отново заради попрището си на Евгени пък му бяха приписани интелигентност (емоционална и академична), гений, виртуозност, някакъв невиждан мъж, а то точно обратното - обикновен, вглъбен в себе си, меланхоличен пън.

Отдавна съм в тим #Валергени завинаги и искам да видя с очите си как двете плоскости (Евгени и Валерия) стават една. Радвам се, че в живота си не срещам такива ходещи приспивателни, които изсмукват всякакъв живец и приповдигнатост от околните. В техния си свят, обаче, дано са щастливи.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 18:51 от IriS`

# 1 835
  • Варна
Евгени добре трябва да огледа майката на Елена, за да придобие представа в какво ще се превърне Елена след 20 години. Плюс безумните татуировки.
Слава Богу това твърдение не е вярно! Не всяка жена се превръща в майка си, примери бол!

# 1 836
Нито е вярно, а пък два пъти повече е грозно цялото мнение.

# 1 837
Ех, тая Елена!
Съм ѝ фен още, но правописът ѝ за редактор е недопустим. Елементарни смешни грешки, дори изключая граматическите.
*Колената  Умекнали...* Повече пише, което ѝ се удава впрочем, отколкото чете май.
Майка ѝ ми прилича на част от определена група интелектуалци бохеми, които се набиват с непукизъм във всяка посока. И визия най-вече.
Ощетено детство е имала Елена, дано съдбата е благосклонна към бъдещето ѝ.

# 1 838
Вижда му се вече краят на тая мъка другата седмица, последният епизод ще бъде 3 часа. За какво толкова дълго то е очевидно, че Валерия побеждава, поне  ще види пръстена ( изглежда ми същият като миналогодишният) 😁
Пръстенът е същият като обеците. Simple Smile

# 1 839
Комеди клуб подкастът, които няколко месеца хранят Елена и харесват Валерия, не са успели да убедят аудиторията си. Гласуването в анкетата им към момента при гласували 550 човека.

човека.

Напълно нормално.
Предаването се гледа от повече жени.
Голяма част от жените не харесват по-хубавите и злобеят срещу тях.
Няма изненада.
Съгласна Grinning Класирането по красота трябва да бъде точно обратното на това, което е в тази анкета.

# 1 840
За човек, който претендира че е интелектуалец, тези правописни грешки са недопустими.
И сега за любовта...
Смятам, че връзка на Евгени с Валерия би била по - успешна. Той е много зает с репетиции/ концерти. Тя е изцяло отдадена на каузата с животните. Няма да си пречат, дотягат за борба за внимание, обсесия.
Само очаквам да видя дали са заедно след финала. Това ми е най - интересното от целия този сезон.

# 1 841
  • Leeds, UK
Аз лично не намирам Микаела за много голяма красавица. Симпатична ми е и има разкошна коса. Освен това винаги е много гримирана, особено в очите. И Айлин така беше. Даже в момента не мога да се сетя дали изобщо съм я виждала някога без грим.

# 1 842
Аз лично не намирам Микаела за много голяма красавица. Симпатична ми е и има разкошна коса. Освен това винаги е много гримирана, особено в очите. И Айлин така беше. Даже в момента не мога да се сетя дали изобщо съм я виждала някога без грим.
И аз искам да я видя без грим. Ако някой има снимки, да сподели.

Между другото, Елена ми харесва много повече негримирана. Когато е без грим и релаксирана, излъчва някаква мекота и топлота.

# 1 843
При Елена много ми бие на режисура. Дадена и е роля - напористата влюбена и готова на всичко до дупка. Тя изпълнява стриктно но звучи неестествено. И това прекомерно внимание към нея напоследък подготвя че няма да е тя. Според мен.
Да, защото в началото сама се режисираше, и тя го каза, и Евгени все й го повтаряше. Но после се откри и си беше много спонтанна, не се страхуваше да показва любов и да се бори за любовта. Евгени това искаше и си го получи, пълна отдаденост.
Много е интересно и писмото от Валерия, което Евгени поиска тя сама да прочете при обетите. Искаше от нея тя да потвърди любовта си към него пред всички. Здраво я изпитваше, защото не й вярва (ако помните същото се случи и с Айлин), а и обетът й беше пълен с банални обещания. Тя се засрами и той го отбеляза.
Продължават да ни подхлъзват, че Валерия е избраната, дори с третата роза на Елена, с почти липсващите сватбени снимки с нея, с това че уж следващия път няма да получи роза...JoySmiling Imp
С нищо не ми се промени мнението, за мен Елена е избраната. Във връзката му с Валерия виждам само привличане и недоверие от страна на Евгени какво може тя да му даде. Само с думи върху писъмца не става, трябват и дела, а тя не ги направи. Просто чакаше на лаврите, както каза и Елена, че тя е първата целуната, първата получила писмо от него, първата нарушила правилата... Но любовта се доказва всеки ден, това е напомняне към всички чакащи...Smiling Imp

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 07:58 от Съзерцание

# 1 844
  • Leeds, UK
Аз съм от другия тийм, обаче Елена ми харесва с коса на вълни. Придава обем и даже я подмладява. Много й е рехава косата, за да я носи права.

Общи условия

Активация на акаунт