Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 446
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 220
Никой не е в Пловдив. И Евгени, и Валерия, и Елена са в София понастоящем. Това каза Ирина в Комедито.

Тя каза, че Елена живее в момента в София и ги е поканила на вечеря в апартамента си. Поговориха още малко, Иван се засмя и каза нещо от типа на "Много ми харесва как всеки път, без да искаме, издаваме нещо." И тогава Ирина отговори, че и Валерия, и Евгени също са в София. Но това е нормално, все пак финалът идва и ще имат ангажименти около участия в предавания. Само Елена със сигурност живее явно вече тук.

Между другото, преди няколко седмици Евгени беше на концерт на Мила Робърт в бар "Петък" заедно с Ваня Щерева. Grinning

Писах това за Пловдив, защото в началото остави впечатление, че е космополитен човек, който си търси спътник и с когото ще обикалят света по концерти едва ли не. Пък после, дали по внушения и навиване от страна на момичетата, излиза, ще си търси малката стопанка на голямата къща. Пък той да си пътува насам-натам.

# 2 221
Мика много се изложи с това, че няма да ходи в подкаста на Комеди Клуба, защото не ги харесва и били лицемерни. Да не говорим, че си участничката за която сигурно са казали най-много и най-често хубави неща.
Мика, скъпа, Мика - ти не беше ли досега в най-лицемерното шоу, което е повод да те поканят някъде?! Не са ли те учили, че публично така не се говори. И не на последно място - чувала ли си за сарказъм?!!!!! Ако Милица направи такива изказвания, няма да се учудя, но нали искаш да си адвокат - място за такива емоции в тази сфера няма. Комеди Клуба са супер яки!
Отделно, когато показаха майката на Мика за следващият епизод, думите, които се чуха от нея бяха нещо от сорта на "Харесва ли ти, маме?! Ако ти харесва да си го вземем?!". Прозвуча малко сякаш за куче говорят, не за мъж. Вероятно, нарочно е монтирано така.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 09:41 от vanya.pavlova

# 2 222
Мика изглежда и  се държи като момиче на 23 без много опит с мъжете - мило, възпитано и малко свито. Много я харесвам, защото не играе роля. Като не са приятни от Комеди клуба няма да ходи.
Не всичко е рейтинг, лайкове и инфлуенстване.
Това е принципна позиция и трябва да се приветства.

# 2 223
@bonbonka6 - Ами именно, никой няма да я кара насила да ходи там точно. Да си отстоява позициите. Просто да не говори публично такива неща пред произволни хора, които са джойнали някакъв лайф и да разсъждава по темата. Щеше да го отиграе много по-добре ако беше казала нещо в стил - "Имам ангажименти, няма да мога да стигна до тях". И мнението й щеше да си остане в приятелският и роднинският й кръг. Както би било редно.

# 2 224
И защо пък да трябва да се съобразява по какъв начин ще откаже участие в някакъв си подкаст? Щом не ги харесва защо е нужно да захаросва нещата ?

# 2 225
Нищо не е редно, защо да е задължена Мика да им прави рейтинг на тези льольовци?

# 2 226
СлаБе, с оглед разказаното от Ирина,съм на същото мнение. Поли даже и не възрази.Ако Ирина говореше лъжи, щеше Швейцарията да подскочи.
Рязали са за всички, за Елена си представям какво, щом и почти всички синхрони са нейни, както и сума излагации са показани.
Вкъщи сме си коментирали, че Мика е недорасла,но пък е достатъчно отговорна, явно, за да е осъзнавала, че ще е в национален ефир, ще я гледат близки и се е постарала да не се излага. Не като една, която е плещотила глупости и после се е сетила, че баща ѝ щял да гледа.
Друго-самата Валерия е била тормозена в училище, сама го споделя в интервю. Щом като е имала тези кофти преживявания,странно да се гигицкаш на диванчето, когато открито обиждат, нон-стоп се гаврят с даден човек. За Мика не видях същото, напротив. Айде, Мика е по-малка, по-прясно ѝ е, но виждам аналогични ситуации разиграли се в миналото, едната се смее, омаловажава обидите, другата ревучна.

# 2 227
  • софия
Аз също не намирам нищо нередно в постъпката и. Не малко хора не симпатизират на Комеди подкаста. Ако са решили да продължават да се развиват, това е добре за тях. Да видят какъв е проблемът и да се опитат да го решат,  за да печелят още повече гледаемост. Комеди подкаст ме отблъскват с поведението си, откровената простащина на някои от водещите. Рядко си ги причинявам и то, само ако гостът си заслужава.
  Морана,  според мен тепърва ще излизат доста неща. Не сега, веднага след предаването, но с времето и това ще стане.

# 2 228
Постоянно се говори за това местене в Пловдив и се чудя сега Евгени изобщо живее ли в България. В началото бях останала с впечатлението, че се установил за постоянно другаде. Иначе как ще му е трудно да говори на български и ще мисли на английски, ако след всеки концерт или турне се прибира при мама и тате в Пловдив. Или е решил сега да се завръща за родната къща. Също така София не е ли по-подходяща локация за един пианист? Най-малкото от тук излитат една идея повече полети. Grinning

Щот е в Лондон, ама говори за местене обратно в бащината къща в Пловдив и да се задомява, естествено ще включва пътувания насам натам.

# 2 229
За бащината къща са тотални глупости. Евгени живее от камара години самостоятелно от родителите си, едва ли ще заживее обратно с тях, камо ли с булката си. Което не пречи да си наеме или купи нещо в Пловдив, както и в София.

# 2 230
За бащината къща са тотални глупости. Евгени живее от камара години самостоятелно от родителите си, едва ли ще заживее обратно с тях, камо ли с булката си. Което не пречи да си наеме или купи нещо в Пловдив, както и в София.

Ако има пари, но за мен кариерата му умира яко. 🤣😂 Ще се излага в Ергенът и ще реклмаира костюмчета и т.н.

# 2 231
  • софия
Не съм останала с впечатлението, че Генчо ще навре булката при маминка.  Ясно стана, че стяга наследствена къща в която иска да свие гнездо с избранницата си.  Мести багажи и мисли ремонти.

# 2 232
То много се изписа по разните жълти издания, ту една, ту друга спечелила, гледах после, че отпадат...та кое е вярно не знам. Но... за Евгени всички пишат, че строи къща в Пловдив. Родителите му си имат там свой дом, той прави за себе си и семейството си да има самостоятелна къща. Дори била вече почти готова. Дали е така не знам, но Елена все намира да намекне къде какво ще сложи в новата къща, значи...вярно е.
Четох, че обикалял с избраницата си да организирал сватбата, писаха и коя е (но дали е така), та...наистина уж ще има сватба.
Валерия обратно никъде не съм чела, че е избрана. Но пък писаха, че отпадналата изпадала в някаква криза и се наложило да дават успокоителни. Пак пиша  в жълтите преси все нещо изскача и дали е вярно ..после се оказва друго, ще видим.
Аз не знам как виждахте Пам, Ирина, Елисавета, Мони, Габриела до Евгени, това абсурд. Може да са прекрасни жени дори, визуално красиви всяка по свой начин, но просто не са за двойка по калибър определено. То единият да е по-висок разбирам - дамата, ама и значително по-едра... няма начин или пък да изглежда години по-възрастна. Толкова не е лишен от женско внимание.
Ако бях на мястото на Евгени бих избрала Мика. Така дилемата отпада , защото той има спирачки спрямо Виктория и заниманията и (не е против, но за хоби да бъде, за свободно време, но не постоянно и отдадено напълно) Елена, което му предлага му харесва, дори визуално я възприе там с усилие, но не е глупав и вижда в нея негативи -обсебваща, ревнуваща, неискрена, дори материална. Въпреки артистичният си дух, скромен е като човек изглежда, но не е загубен, има проницателност в него, принципи и се видяха, не отстъпва от взето решение.
Та да избере Мика и да се отдели от дамите, ама за Елена и прозвъняванията с месеци не знам как ще стане.

Виждам го ергена така в края на предаването.
Избира Елена , женят се, изкарват няколко години и той не издържа, разделят се.
Валерия отдадена на кауза, имаща изисквания и не отстъпваща и правеща компромиси си стои свободна, но вече пораснала, помъдряла и уредила се някак. Тяхното е химия, вижда се и от двамата, това ще е неизживяна любов и ...дано се преоткрият след време и всичко си дойде на мястото, но...това малко идеалистично.

# 2 233
Мика няма да отиде в подкаста защото я е страх. Тия не си поплюват. Провокират яко и ако нямаш сила, балансираност и най-вече чувство за хумор ще изпаднеш в кофти ситуация. Там всичко лъсва. Кой има здрави граници и достатъчно сила да се отстоява, като Ирина.. или Лия (ако не бъркам името), кой умее да лавира и да се измъква от провокации хитро и с ум като Поли, кой се поддава на провокациите и изглежда повърхностен, дори не успява да се доизкаже и т.н. Е, Мика за там ли е? Здрави личностни граници ли има, чувство за хумор ли, находчив и бърз ум ли...сила ли..

# 2 234
Започна да ми писва това непрестанно обсъждане Валката това, ама Етито онова. И обратното.

Зардвах се за секунда, че ще започнем да обсъждаме Снежито и Танко, но се оказа, че само една съфорумка май знае кои са. Аз бях готова да се включа и без това, ама нищо Grinning

Малко по-сериозно, доколкото е възможно тук де Stuck Out Tongue - обширно проучване от 2018 показва, че хората в края на живота си съжаляват за нещата, които не са направили, а не за нещата, които са. Предполагам, че това съжаляване се случва и по-рано.

В този ред на мисли (почти) - на кого е по-лесно - на Генчо, който трябва да направи своя избор и каквото и да реши, в даден момент може да размисли и да прецени, че е сбъркал? Или на кандидатките му, които трябва да приемат нечий чужд избор, не е приятно, но нещата са такива, каквито са, тоест носят по-малка отговорност за решенията си? Разбира се, приемайки, че всички разигравани драми в предаването не са просто една бутафория Grinning

Общи условия

Активация на акаунт