Паническо разстройство - 58

• 43 856
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Възможно ли е при терапия, от която се чувствам вече близо три седмици нов човек изведнъж да започна да усещам отново част от старите симптоми?!?!
Да аз бях 2-3 месеца супер на 1/2 серопрам..после почувствах отново част от симптомите и минах на цяла таблетка...

Наде, при теб 2-3 месеца, при мен 2-3 седмици. Не е ли малко рано да започна да ги усещам пак?

# 691
Възможно ли е при терапия, от която се чувствам вече близо три седмици нов човек изведнъж да започна да усещам отново част от старите симптоми?!?!
Да аз бях 2-3 месеца супер на 1/2 серопрам..после почувствах отново част от симптомите и минах на цяла таблетка...

Наде, при теб 2-3 месеца, при мен 2-3 седмици. Не е ли малко рано да започна да ги усещам пак?
Ти едвам от 2-3 седмици ги пиеш и веднага се почвства по добре или ги пиеш повече време и от 2-3 седмици вече си ок с тях...защото ако ги пиеш едвам от 2-3 седмици пак е нормално...нали уж са с натрупване и докато свикне организма има дни си добреима дни не си...при мен още в началото се почувствах много добре,но имаше дни в които получавах много силна пА и някаква ужасна горещина в стомаха.  Която ме обливаше...след като минаха тези периоди дойде време в което всеки ден бях ок и Мина известно време не се почувствах добре и ми увеличиха дозата...аз казвам 2-3 месеца но общо с привикването и започването на действието

# 692
Здравейте, изключително съм притеснена. Имам някакъв здравословен проблем, който не може да се разбере откъде точно идва. От три дни имам болки в ръцете и краката, днес правих изследвания суе - норма, пкк - норма, в урината има 10-12 еритроцити, а crp e 14. Като видях тази стойност много се притесних. Докторката не е сигурна откъде идва проблема. Аз съм си втълпила, че може да е хив и тази мисъл не ми дава покой. Миналата седмица пусках изследвания точно за това - отрицателни (бяха минали 22 дни от последен евентуален контакт - орален секс), днес пуснах пак на 28ми ден и с тези тестове би трябвало да се хване, ако има нещо, но още не е излязъл резултатът. Имам огромна тревожност, само черни мисли и паник атаки. На антидепресанти съм - есцитил и флуанксол взимам. От една година ги взимам и такива кризи не съм имала, но този път нищо не ми действа. Не знам как да изляза от тази ситуация, страх ме е, че към болна от нещо сериозно.

# 693
Здравейте, изключително съм притеснена. Имам някакъв здравословен проблем, който не може да се разбере откъде точно идва. От три дни имам болки в ръцете и краката, днес правих изследвания суе - норма, пкк - норма, в урината има 10-12 еритроцити, а crp e 14. Като видях тази стойност много се притесних. Докторката не е сигурна откъде идва проблема. Аз съм си втълпила, че може да е хив и тази мисъл не ми дава покой. Миналата седмица пусках изследвания точно за това - отрицателни (бяха минали 22 дни от последен евентуален контакт - орален секс), днес пуснах пак на 28ми ден и с тези тестове би трябвало да се хване, ако има нещо, но още не е излязъл резултатът. Имам огромна тревожност, само черни мисли и паник атаки. На антидепресанти съм - есцитил и флуанксол взимам. От една година ги взимам и такива кризи не съм имала, но този път нищо не ми действа. Не знам как да изляза от тази ситуация, страх ме е, че към болна от нещо сериозно.
Напълно те разбирам....тресе те яко хипохондрия....црп въобще не е толкова високо и определено не показва,че имаш хив...на мен ми се е случвало на единия ден да е 15,а след 2 дни да е 1....ако си карала някаква настинка ...дори и без да я усетиш се повишава...и знам колко е гадно да си поставиш диагноза и да си мислиш,че я имаш тази болест,но никой лекар не ти обръща внимание и не иска да я диагностицира.. поставяла съм си най различни страшни диагнози хиляди пъти....ако беше толкова лесно чрез гогъл да си поставяме диагнози,нямаше да имаме нужда от лекари учили по 100 години...вярно е че понякога са некадърни,но аз съм сигурна,че през годините си ходили на поне по 2 специалиста в дадена област и невярващ набито един

# 694
Напълно те разбирам....тресе те яко хипохондрия....црп въобще не е толкова високо и определено не показва,че имаш хив...на мен ми се е случвало на единия ден да е 15,а след 2 дни да е 1....ако си карала някаква настинка ...дори и без да я усетиш се повишава...и знам колко е гадно да си поставиш диагноза и да си мислиш,че я имаш тази болест,но никой лекар не ти обръща внимание и не иска да я диагностицира.. поставяла съм си най различни страшни диагнози хиляди пъти....ако беше толкова лесно чрез гогъл да си поставяме диагнози,нямаше да имаме нужда от лекари учили по 100 години...вярно е че понякога са некадърни,но аз съм сигурна,че през годините си ходили на поне по 2 специалиста в дадена област и невярващ набито един

Да.... и вторият тест излезе отрицателен, поне за това съм спокойна вече. Но трябва да намеря изход от ситуацията, страх ме е, че ще се поболея от толкова стрес и тревожност. Постоянно симптоми и притеснения. Решила съм да започна да ходя при психотерапевт. Някой има ли опит с това и имаше ли полза? Simple Smile

# 695
Какво като си под 25?Не съм чувала за възраст под 25 да има проблем да се пият..може би под 18...но под 25 не ми говори нищо...и да всички с някакъв вид разтройство "получават" страничните ефекти на лекарствата...имах приятелка докато прочетеше листовката и почваше . Обрив ..задух...разтройство...болки в стави и мускули... безсъние...абе каквото пише и го получава...както е писал Георги няколко пъти ПР е великият имитатор...когато ми изписа АД моята пси категорично ми забрани да чета листовките....явно има защо...
Имам в предвид,че се страхувам от суицидни мисли🥲

# 696
Здравейте.Нова съм тук,имам въпрос към вас възможно ли е от тревожността,нервността и паническото разстройство да имам замайване и нестабилност когато вървя или съм права, до такава степен ,че си усещам странно стегнати краката.На невролог съм ходила уж няма причина за притеснение, а това усещане е ужасно преди навън само ,сега и вкъщи.....

# 697
Здравейте.Нова съм тук,имам въпрос към вас възможно ли е от тревожността,нервността и паническото разстройство да имам замайване и нестабилност когато вървя или съм права, до такава степен ,че си усещам странно стегнати краката.На невролог съм ходила уж няма причина за притеснение, а това усещане е ужасно преди навън само ,сега и вкъщи.....

Здравейте. Да, възможно е. На мен един от първите симптоми на тревожността беше точно замайване и нестабилност. И сега се проявяват, когато се разтревожа нещо. Първо ми се замайва главата.

# 698
Здравейте, момичета! При мен нещата са много зле 😢 През ден паник атака. Отключиха се преди четири години , след побой от бившия ми мъж. След това започна да се прибира всяка вечер пиян и не знаех в какво състояние ще е, та се появи един страх, панически. Напуснах го и не след дълго детето ми получи диагноза аутизъм, приех го трудно. В момента реално нямам някакви сериозни проблеми, а паник атаките се завърнаха с пълна сила. Одеве карах колата, връхлетя ме много силно, изпитах нужда да сляза и да започна да тичам. Ходих на психиатър, изписа ми Сероксат, ходих в няколко аптеки и всички аптекари ме съветват да не започвам лекарството. Било до живот, пълнеело се много от него и ако го спреш последствията са страшни. Наистина не знам какво да правя вече. Ходих на кардиолог, невролог, ендокринолог пуснах пълни изследвания, всичко е наред. Нямам помощ с детето, нямам родители. Имам баба и дядо, но са много възрастни, дядо ми е с тумор на черния дроб и нещата са зле. Моля ви, някакви съвети или решения. Всичко ще ми е от полза 😢 Няма на кого да споделя или да се обърна за помощ.

# 699
Спорт, ако положението не е много зле. Аз успях преди шест години да се справя така, в момента не съм сигурна, че това ще ми върши работа, че май се появи проблем с кръста и краката - ако е реален, а не е вследствие също от паник атаките. Но мисля, че спортът е най-доброто лекарство, с което  се свиква, но в добрия смисъл, и не се пълнее. А и регулира хормоните.
Въпреки че и аз вчера се сдобих с рецепта, купих лекарствата, но още се въздържам.

# 700
7 години бях на сероксат с един опит за спиране неуспешен сега ми е втория опит от 1 месец не ги пия и полудявам от нерви,нон стоп тревожност и нестабилност при вървене чувство ,че ще падна или припадна голям кошмар и един път почнеш ли ги май няма спиране,сега се мъча със билкови хапчето ,но ефект няма.Така,че всеки,който може да се справи без антидепресанти да не посяга към тях.Ако има темата хора, които са ги спряли моля ви кажете как се чувствахте?

# 701
7 години бях на сероксат с един опит за спиране неуспешен сега ми е втория опит от 1 месец не ги пия и полудявам от нерви,нон стоп тревожност и нестабилност при вървене чувство ,че ще падна или припадна голям кошмар и един път почнеш ли ги май няма спиране,сега се мъча със билкови хапчето ,но ефект няма.Така,че всеки,който може да се справи без антидепресанти да не посяга към тях.Ако има темата хора, които са ги спряли моля ви кажете как се чувствахте?
А качихте ли килограми? Вече един месец ли са тези симптоми и вие ли решихте да ги спрете или доктор ви каза?

# 702
Качих 20 килограма,това много ме подтискаше ,защото никога преди това не съм била дебела.Ами аз имах желанието да ги спра и след консултация с лекар,но не си го представях толкова страшно след това.
Дори незнам тази нервност,тревожност и депресия дали са от спирането или се връщат симптомите,но знам че отидали пак при пси ще каже почвай пак ....
А качихте ли килограми? Вече един месец ли са тези симптоми и вие ли решихте да ги спрете или доктор ви каза?

# 703
Не знам магнитни бури ли са,какво са,но от 3 дни се чувствам ужасно,заглъхнали са ми ушите и си усещам пулса в тях,нямам сили и ме боли тялото,на вас отразиха ли ви се,как сте?

# 704
А вие ходите ли на почивка в период, в който имате често прояви на силна тревожност? Мисля, че съм напът да пропусна морето, голямата ми любов , заради страха, че нещо може да се случи там, както и по време на пътуването .

Общи условия

Активация на акаунт