Паническо разстройство - 58

• 43 891
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мили приятели!
Включвам се да кажа, че вече втора седмица съм на схемата с клонарекс, Есобел и флуанксол и всички физически симптоми изчезнаха поти веднага след започването. Есобел приемам вече близо месец.
Възвърнат апетита си, чувствам се жизнена, отново имам чувството, че съм си аз.
Надявам се така да си остане. Ходихме малко на море, подейства ми страхотно, изключих се от всичко.. Започнах да правя по около 20к крачки, ходя на фитнес от няколко дни.
ПА отдавна вече не са идвали, пулсът ми се нормализира и най-важното спя пълноценно и спокойно!
Борбата в трудна и медикаментите вдигат състоянието, но със сигурност и ние трябва да дадем много от себе си и да се обичаме повече!

Поздрави!

Бихте ли споделили при кой психиатър ходихте

Здравейте, в град Враца съм.

# 661
Добре де, мерят по mg/dl , а не mmol/ml. Трябва да си под 100. Мерните стойности в САЩ, Канада, Англия общо взето са с този възприет тип на измерване. Но то няма голяма разлика, едното мери молекули в мл, другото тегло.

# 662
И в Австрия Simple Smile какво ли не съм опитвала, за да ги коригирам тези стойности, ранни вечери, хранителни режими, физическа активност преди лягане, няма… когато реша да я следя, просто винаги е над 100. Някой мнение за иногинол?

П.С. Искам да изкажа сърдечни благодарности за труда, който си положил със създаването на сайта си, Георги, този сайт беше причината да взема много важни решения за живота си.

# 663
И в Австрия Simple Smile какво ли не съм опитвала, за да ги коригирам тези стойности, ранни вечери, хранителни режими, физическа активност преди лягане, няма… когато реша да я следя, просто винаги е над 100. Някой мнение за иногинол?

П.С. Искам да изкажа сърдечни благодарности за труда, който си положил със създаването на сайта си, Георги, този сайт беше причината да взема много важни решения за живота си.

Какъв сайт има Георги

# 664
Бъркате ме, не съм този Георги. Друг съм, но познавам момчето.

# 665
Кой е сайтът все пак?

# 666
# 667
Бъркате ме, не съм този Георги. Друг съм, но познавам момчето.

Добре, съжалявам за грешката Simple Smile благодаря за всички съвети и богато познанство/знание в този форум, също много полезни Simple Smile

# 668
Здравейте,момичета.Много съм изплашена .Страх ме е да не умра.С кръвно 112/75 (това за мен е нормално) но имам болка в едната гърда и висок пулс около 90  от какво може да е 🥺

# 669
Успокой се сега! Нямаш причина за умиране, освен ако не си от онези йоги, които сами спират жизнените си функции. Шегувам се естествено. Кръвното идеално, пулсът в норма ,а ако за теб изглежда леко висок, то е от страха в момента. Болката в гърдата вероятно е на месечно хормонално ниво, а ако я усещаш като сърдечна, имаше преди такава диагноза- сърдечна невроза. Вземи валидол и ще отпусне. Успокой се сега!

# 670
Успокой се сега! Нямаш причина за умиране, освен ако не си от онези йоги, които сами спират жизнените си функции. Шегувам се естествено. Кръвното идеално, пулсът в норма ,а ако за теб изглежда леко висок, то е от страха в момента. Болката в гърдата вероятно е на месечно хормонално ниво, а ако я усещаш като сърдечна, имаше преди такава диагноза- сърдечна невроза. Вземи валидол и ще отпусне. Успокой се сега!
.              Много благодаря🙏🏻успокоих се малко

# 671
Не малко, много се успокой! Ако на тези стойности и дреболии се плашиш, то значи нямаш истински здравословни проблеми и ти пожелавам винаги да бъде така. Просто си една плашлива нежна птичка! Heart

# 672
Как ми се иска и аз ксто имам висок пулс да ми е 90 вместо 130-140.. 🤭

# 673
Здравей Георги, моля препоръчай ми марка ашваганда. От декември 2022 пия серопрам и тритико, но в последния месец отново изпитвам сутрешна тревожност. Серопрама го пия сутрин 1 таблетка и на обяд 1/2 таблетка, вечер 2/3 тритико за сън. Дали серопрама вече не ми действа, просто съм объркана. Реших да пробвам с ашваганда преди да звъня на психиатърката. Не ми се иска увеличаване на дозата, нито смяна на антидепресанта.

# 674
Привет. Не знам дали съм за тук- незнанието май не било добър признак Laughing, но предпочитам да съм за тази група, отколкото за онези, за които предполагам, че е възможно.
Възможно ли е от стрес, от повтарящи се панически атаки да ти се стегне така в областта на гърлото и шията, че да имаш чувството, че имаш рак, гуша. Постоянно оригване в тази област също, но такова, което сякаш не идва от стомаха, не са киселини, а нещо друго. Сякаш няма място да премине въздух, има нещо много стегнато, голямо и т.н в областта на гърло, щитовидна, някъде там. Имам Хашимото само с високи ТАТ, ТSH и други хормони са в норма според последното изследване, което беше преди около пет месеца. Ехография обаче не ми е правена.
Това се наслагва и на фона на друг проблем - силни болки в краката, вероятно породени от проблем в кръста и съвсем лудвам, търся връзки между всичките тези неща. А те може и да са си съвсем отделни. Но на фона на всичко това получавам много силна паника, че нещо точно в този момент се случва и нямам контрол.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 10:17 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт