Работа, CV-та, HR-и, съвети - 86

• 40 930
  • 818
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Имам въпрос - търсих из нета, но нещо не мога да придобия представа. Някои от вас имат и деца и ученици.
Колко г/д струва 1 астрономически час частен урок по ексел? Въвеждащо към средно ниво, да кажем - основни формули като average, count, sumif, countif, if, and, or, vlookup, пивоти и чартове, conditional formatting.
Намирам само някакви цели курсовe, а не индивидуални занимания и не мога да придобия представа.

Моля, не ме цитирайте. Simple Smile

# 676
Като частни уроци не съм чувала, но със сигурност има. Иначе може да опитате с клипчета от ютуб и принципно в нета има много инфо, примери, клипове за ексел. В аула бг има 20 безплатни урока като за начало.

Принципно едно ниво (второ), в което се обясняват тези функции е около 100-150 лв. на човек в група.

# 677
  • София
Не търся аз. Помолиха ме.
Ще са около 10ч. по моя преценка - конкретни неща и казуси, не от А и Б.

# 678
Нямам идея какво е стопанско управление. ...
Стопанско управление е за обучение на стопански управители, много ясно Grinning  също като Бизнес мениджмънт за обучение на бизнес меринджеи.

Кечър, според мен за под 20лв на час не си заслужава.

# 679
На мен 20-25 лв./час ми звучи прилично.

# 680
Ако е астрономически час, поне 50 лв.

# 681
Е, 50 лв. за час по ексел ми се струва много. Ама, ако има кой да ги даде, защо не....?

# 682
  • София
Астрономически.

Соул, нещо като услуга е за познат човек. По принцип не давам уроци, т.е. не говорим баш за пазарна цена непременно, но все пак да не си подарявам труда. Предвид състоянието ми на хронична умора. 50 и на мен ми се струва много.

# 683
кечър, в аула има няколко курса за ексел
имам пълен абонамент, 300 лв на година е на промоция в момента
курсовете им за ексел са много добри,
и от а и б да ги гледаш ще откриеш чудни неща там
личните ми впечатления от аула са, че много лесно научаваш нови неща по програми с които работиш, отколкото за такива, които започваш от нула

аз не вярвам някой даже да си отвори вратата за под 50 лв, ама не съм и чувала за частни уроци по ексел

# 684
Това е индивидуален урок все пак, съобразен с конкретни нужди, не е да си изпееш урока пред 10 човека. Не знам, аз за по-малко не бих се занимавала.

# 685
The Catcher in the Rye, щом е за познат 20 лв. ми се струва прилично. За колко часа горе-долу иде реч? То зависи и човекът как възприема, де..... Обаче съм на мнение, че без реална задача в работата примерно, трудно се научава и запомня ексел. Дори и на момента да го разбереш, бързо го забравяш.

# 686
то и да го научиш, пак го забравяш
мин година имах сложен проект с много сметки, то затова и записах аулата
чудеса сътворих тогава, приключи проекта, сега много малко помня, защото не го използвам интензивно,
но за конкретна задача поне знам къде да търся решението

# 687
  • София
Около 10ч. Аз повече не мога и да отделя и го казах. Знаете ми дереджето в темата.
Ще работим по практически казуси. Някои аз ще трябва да сътворя, за да вмъкна всичко, което искам.

Мерси, ще го помисля още малко. Ясно е, че няма да припечеля с това, просто да е адекватна цена с предвидена отстъпка като за познат човек. Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 20:00 от The Catcher in the Rye

# 688
  • Melmak
Catcher, 50 лв ми се вижда много. Иначе 20/25 бих казала аз, като за познат човек. Разбирам те какво имаш предвид. Хем да не си подаряваш труда, хем да не товариш човека с някаква висока цена.

# 689
Аз също смятам, че 20-25 лв е една прилична сума предвид ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт