"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 933
  • 457
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Руми, ти кога мислиш да прескочиш до Марина? Можем да отидем заедно Hug Освен това, имам и два пакета с памперси, които мога да й занеса (само трябва да видя за колко големи деца са).

Гери, аз ще ходя в сряда след работа, ако искаш ми звънни Simple Smile Ще и занеса ютията и разни други неща. Алекс е малко по-едричък, около 11кг е. (за памперсите) . Освен това в сряда става на годинка Wink

# 181
Гери аз водя малката при нея сутрин като съм на работа, иначе ще ходя в четвъртак ако искаш ми пиши да се разберем кога да отидем, памперси за Алекс размер 7-18кг. аз и занесох от една майка но са на привършване

# 182

Гери, аз ще ходя в сряда след работа, ако искаш ми звънни Simple Smile Ще и занеса ютията и разни други неща. Алекс е малко по-едричък, около 11кг е. (за памперсите) . Освен това в сряда става на годинка Wink

Еми, в сряда ще съм по задачи и няма да мога. Пожелавам ви весел празник! Нацелувай го малкия рожденик и обезателно го наснимай!

В четвъртък сигурно пак няма да мога, но ще знам едва утре. Руми, ако не мога, ще е добре да се видим в сряда, за да пратя нещата по теб. Ще се чуем по телефоните.

# 183
Гери в сряда съм на работа, ако не можеш да дойдеш в четвъртак да се видим сутринта, или да ги оставиш в нас нещата, сина след 15.30 си е вкъщи, добре ще и дойдат памперсите, Емка тя каза че Алекс няма чорапогащи има само 2 чифта, аз и занесох 2 но не знам дали са му станали, ако имаш подръка и занеси а и аз ще видя в склада

# 184
Гери в сряда съм на работа, ако не можеш да дойдеш в четвъртак да се видим сутринта, или да ги оставиш в нас нещата, сина след 15.30 си е вкъщи, добре ще и дойдат памперсите, Емка тя каза че Алекс няма чорапогащи има само 2 чифта, аз и занесох 2 но не знам дали са му станали, ако имаш подръка и занеси а и аз ще видя в склада
Аз имам два от малката, мога и тях да ги дам за Алекс Peace

# 185
ок. Миленка Peace Embarassed

# 186
Няма да идвам на срещата, с Т съм Tired Момичета, ще чакам да пишете как е минала сбирката и поздравете мамите от Пловдив и Видин Hug

# 187
Имаме пратени в България известна сума пари, събрани от канадски и една американска мама, около 100-тина$ и  малко козметика, пратката е в братото, който живее и учи в Студентски град. Моля, на когото е удобно да ги вземе да пише, за да му пратя телефона.
Поздрави на всички!!!

Здрасти, отново!
Разбрахме се аз да взема нещата. Моля те, предай на брат си номера ми - 0889 43 68 44. Или, ако за него е по-удобно ... прати ми неговия на лични и аз ще му звънна, за да се уговорим за среща.
Казвам се Веси. bowuu

# 188
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,съжалявам ,че днес не мога да съм с вас на срещата,но съм много болна ooooh! Гадният грип не ме подмина, с температура съм, тресе ме, кашлям гадно, на антибиотик съм от вчера, тоновете на бебето не бяха никак добре, и снощи по спешност щях да влизам да раждам,но на косъм се размина.Сега си седя в къщи и се лекувам,и само се надявам бебо да е добре, и когато тръгна да раждам да съм здрава Praynig

Много исках да ви видя, но явно ще е следващият път,когато ще съм със количката на среща Grinning

Прегръщам ви всичките Hug Hug Hug от Видин,Пловдив и Кюстендил Hug Hug

# 189
Мери, прегръщам те силно и ти изпращам положителна енергия! Praynig Hug

# 190
  • София
Дано не ме набиете за самоинициативата ЦЪК

# 191
Дано не ме набиете за самоинициативата ЦЪК

smile3501 smile3501 smile3501

# 192
  • Там където е семейството ми
Роси,колетите за Кюстендил и София със дрешки,са изпратени. Simple Smile