ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
#diorgg, аз имам разширени вени по наследство. И гинекологът ми препоръча да направя такова изследване. Смятам да пусна основен пакет, струва 240 лева.

Благодаря ти, тъй като и аз имам наследствени още от баба,майка ми и то доста осезаеми. Ще попитам моята АГ.
Къде ще се изследваш, моя мъж беше в Токуда, но то след това е и много трудно с хематолозите и самото правилно разчитане.

# 511
Благодаря ти, значи ще пробвам още утре 🙂

# 512
А за пренаталния тест някакви подготовки преди него има ли? Трябва ли да е на гладно или трябва ли да не съм си пила лекарствата? Аз си избрах пакета на Vision, от 1150лв и вече чакам да вляза лъм 10-11 седмица да си го пусна.

# 513
  • София
А за пренаталния тест някакви подготовки преди него има ли? Трябва ли да е на гладно или трябва ли да не съм си пила лекарствата? Аз си избрах пакета на Vision, от 1150лв и вече чакам да вляза лъм 10-11 седмица да си го пусна.

Не, нищо пак. Генетични изследвания не се правят на гладно. Единствено ако слагаш инжекции за разреждане на кръвта трябва да са минали 12 часа

# 514

Не, нищо пак. Генетични изследвания не се правят на гладно. Единствено ако слагаш инжекции за разреждане на кръвта трябва да са минали 12 часа

Благодаря! Не, не слагам инжекции единствено си пия лекарства за щ.жлеза и от АГто изписаните ми.

# 515
  • София
За Вижън и съхранението на стволовите клетки, каква е отстъпката за теста и предплаща ли се отсега съхранението?
Още малко рекакс в директ:
https://m.youtube.com/watch?v=_WoF3U_zW_c
Момичета, не знам за вас, но на мен вече много ми се е приходило на море! Тая година ще е нашето, да не рискувам с по-далечни дестинации, макар че и Пуля (Италия) е на час със самолетче.
Последно бях във Франция този февруари, а преди това - декември в Италия. Обичам да пътувам често и сега малко се чувствам необичайно, че трябва да се съобразявам с новите обстоятелства.

# 516
Аз също обичам много да пътувам - бяхме извън България през април, сега юни отново. Като цяло не мисля да се ограничавам, ако се чувствам добре. Само Азия ще пропусна - мислехме я за ноември, но няма да е много разумно Simple Smile

# 517
Здравейте момичета поздрави на всички  и нека се радваме на нашите бебчега в корема да са ни живи и здрави
Да аз бях преди седмица на доктор и ми откриха че съм с ниска кръвна захар получих от бременоста някоя от вас блъскала ли се с нещо такова имам преглед за ултра звук чак на 25.05

# 518
  • Бургас

Пускам ви цените на Вижън тестовете и на съхранение на стволови клетки там. Знам, че отстъпката е според пакета, но грубо поне 500-1000лв сигурно е.
Аз още се зачудвам дали Veragene или Vision, че цената на втория е двойна..,,

Момичета, мисля че направих някаква реакция към фракси. На мястото на боденето се зачервява и сърби зверски Sad

# 519
Здравейте момичета, аз малко се притесних, защото преди малко като се събличах да си легна забелязах една много малка сининка на единия ми крак отзад на нивото на коляното, както и че на същия този крак глезена ми е леко подут. Вчера го нямаше това нещо, но сега се изплаших. Възможно ли е според вас да е станало, защото работя седнала близо 12 часа и днес бях с дънки ако са ми били по-стегнати и в комбинация с висенето на краката продължително време. Така или иначе и ако сутринта е така крака ми ще отида до личната, защото утре е единствения мй шанс да отида тъй като съм на работа следващите дни. Просто много се изплаших да не е нещо опасно и да стане нещо на бебето, но пък от друга страна по това време на нощта нямам и какво да направя, трябва да чакам до утре. Пак няма да мога да заспя значи....

# 520
  • София
Таничка нормално от фраксито така, почти всички се обриват от него. Не е опасно но питай дали можеш с клексан 0.4 да го смениш. Иначе ще полудяваш от сърбежи.

# 521
  • Бургас
Таничка нормално от фраксито така, почти всички се обриват от него. Не е опасно но питай дали можеш с клексан 0.4 да го смениш. Иначе ще полудяваш от сърбежи.
Вече почти 2 месеца го бия. Досега имах само синини, хематоми и твърди бучки, сега вече и зачервено, то е горещо направо това червеното и няколко дни не минава, сърби зверски и постоянно. Намазах го снощи и днес сутринта с алое гел и поуспокои, но като изсъхне гела пак се почва.
Сигурно ще пробвам на клексан, въпреки че бил уж по-болезнен и въпреки цената. Лошото е, че купих 8 кутии фракси…

# 522
  • София
При мен със сина ми беше месец чесане ей така на третия месец, след това изчезна. Пробвай ментолов спирт. Сега обаче още на първото боц и пламва. Та да, клексана е по скъп, малко бройки, иглите са по тъпи ама никакви сърбежи... Та пробвай месец ако не минава сменяй...

# 523
Оксапар и енокс също не дават странични ефекти като зачервяване, но по-тъпите иглите, бучките и болезненото вкарване на течноста си го има. На мен ми спряха и аспирина и инжекциите за сега. Оказа се, че много съм разредила кръвта и си кървя от това. Два пъти изкървявам доста а няма отлепяне, накрая ме прибраха в болницата за три дни и сега съм с розово-кажяво-жълто .... отврат . Другата седмица съм на преглед и казаха да пусна пак колуголационен пакет да видим промяна има ли. Аз като ударех капиляр и кървях сума ти и време след това. Една вечер цяла нощ си кървях от мястото а хем съм с 04 .

# 524
Добро утро.
Кое е приложението, от което е този скрийншот?

Общи условия

Активация на акаунт