. Точно като при I.V са нещата у нас. Ама аз по принцип предпочитам да ида да си ги гледам на спокойствие в детската.
, сигурно поне стотина клипа и почти всички са ритмични и идеални за танцуване ... и пътуване
😍

😍

Тая сцена не знам къде ми е по-огнена, в сериала или на репетицията. А на репетицията в леглото като цъкна ми иска да си вляза в профила, хич не са се пестили. Марги ако ти попаднат хубави кадри там от разходката на главните в снега където в синхрон плетат крака нарежи няколко гифки 
Малкия беше единствения човек, който успяваше да държи големия в пътя, взаимно си лазеха по нервите, но и ден не можеха един без друг. А после се оказа че големият често е отстъпвал като на по-малко братче 

. Който се е женил на 20, на 50 става баба
.
. Дай боже всекиму да изживее щастието да се радва на внуци, когато му дойде времето
.
. Неговата страст е колоезденето, та аз пък му правя компания в гледането, когато са големите обиколки - Джирото, Вуелтата и Тур Дьо Франс. Стиковали сме се добре
.
Свикнах, но все пак се сещам за някои неща които ми липсват, макар че и на бг се е получило добре, например първа серия или беше втора, там пред болницата, Оска посяга нещо към Лаим, а ГГ с неподражаем тон го плясна през ръцете с думите "не пипай" и имитацията от устана на ГГ "ще ти подухна на раната"
В топа ми е и диалога от втора серия на тримата в спортната зала- главните и приятелката на Лаим, която първо не позна президента, после го прати на другия бряг, после се опита да оправи нещата че много обичал жените, а грешка, не ги обичал много... после каква хвалебствена реч му дръпна... Много добре и се получи тая част на Ин На, смях се с глас и на бг ми липсваше как им се получи интонацията.

. Ами ... за разлика от баща им помня езика, добре изучаван в училище. Може да не успея да вържа няколко изречения, но с разбирането нямам проблем. Е, естествено някои съвременни жаргон и сленг биха ме затруднили. Но пък си имаме жокер "Обади се на приятел"
, т.е. питай на лични тук.
.

Тя пък не схвана какво му се върти на него и продължи че да, мъжете си падали по адреналина - развален телефон
И преди това в колата девойката не схвана защо пича се вкисна за хотела, а гой побесня че ще катери Килиманджаро 

Препоръчани теми