Но и тук има съдбовност. Дадоха как двамата един до друг гледат делта планеристи в Швейцария 7-8г. по-рано.
което проработи. Марги 34 номер е по зле, предполагам това ни е общият "любимец" с Роца. Рори искаше да гледа нещо с музикантът от БОФ, е тук е главен и ако го загледа ще ми е интересно какво мисли
"Playful kiss" .
И един "Before We Get Married" https://youtu.be/FhO3u9FxPwU това ми беше интересно. Главните имаха график - колко ще харчат за храна дневно, колко пъти ще се срещат на колко години каква ипотека ще вземат, брой застраховки, деца ............. и пенсиониране на 65год. Съответно вторият главен се появи и тотално им оплеска счетоводството 
Първа печка "Раховец" 02 , баба ми бог да я прости я държеше нова в един гардероб, купила я не защото и трябва, а защото имала познати в магазина и успяла да вземе
Направо не знам, с какъв акъл съм тръгнала да се омъжвам без план
И наистина доста често споменават пожеллание за обединение на страните, горките хора, които са останали разделени от двете страни на границата!

И нататък, тя се опитва да го омайва, пърха му с мигли, свикнала да получава всичко и осъзнаваща красотата си с която печели милиони, тук използваше това с идеята той да извади нещо за ядене, а той я гледа си мисли "да я убия ли и къде да я заровя" 
. Те наистина са страхотни, но за съжаление се пръснаха много кофти само 5 години след дебюта си. Но за тези 5 години направиха революция в к-попа и с още няколко от тогавашните групи постлаха червения килим за BTS.
. Гледайте Ирис или Doctor Stranger, та дори и Designated Survivor: 60 Days, който макар и римейк на американския сериал, е нагоден за техните зрители и засягат темата.
.
Съдба...
.
. Препоръчани теми