Проф, помня го този момент голямата сестра трябваше да навреди сериозно на малката, но не можа, кръвта проговори там. Помня и че истинския внук на бабата Йонг Те Йонг беше вегетиращ след като май братовчед му се беше опитал да го убие, но наистина са ми много откъслечни спомените. Тя Рори сигурно вече е на път към финала и ще подсказва. Не знам как да го определя точно усещането ми, но нещо двете момичета не са ми много приятни, ролите им ли, те ли, но за пореден път история в която мъжките образи са в пъти по-забавни и интересни.
Рори, ако може дай ми пълното заглавие на БГ и на английски на сериала с Минка и момчетата, че пропуснах да го запазя и ще трябва да чета назад а последните дни писахме повечко, или ако ти е по-лесно направо линка, където си го гледала. Подготвям списъка със заглавия които да пратя на Профа за попълване на списъка на първа страница.
А после ще трябва с Марги да видим и музиката от сериалите, да попълним колекцията....Страхотен е този списък! Жалко че не може да се пусне като плейлист да тръгват сами, но е толкова релаксираща и приятна музиката от сериалите им! И не само, К-попа завладява света, само при нас се бави, но има напредък, преди 2 седмици в петък си бях вкъщи и докато правех нещо чух едно кратко интро при Гала, озвучаваха с БТС.
Всъщност така някои корейци за един ден се подмладиха с 2 години.
, Принц на покрива си е приятен сериал за неангажиращо разпускане вечерно време. Може да мине и без химията.
... възрастово
)