Подготовка за малкия човек - тема 23

• 44 926
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
За памперсите е въпрос на вкус. За мен премиум кеър са ужасни
А какви ползваш и не са ужасни? Не се заяждам, наистина питам. За мен дори обикновените памперс не са толкова добри, а въпросните две английски марки направо са шокиращи. Премиум само като ги пипаш се усеща разликата в материала… Да не говорим за разликата като се напълнят

# 46
Ще си позволя да се включа за памперсите, защото от всичко прочетено преди бебето да се роди разбрах, че наистина просто зависи на вашето бебе (и на вас) какво ще ви пасне.
Не съм в БГ, в болницата памперсите бяха на Памперс, ние имахме един пакет на Лидъл и по един пакет на две местни марки на съответните магазини(Етос и Краудват).
Нашето бебче вече е на три месеца и седмица и Краудват-ските памперси са ни фаворити -  Памперс като марка и ние нещо не се спогодихме 🤷

# 47
Аз се включвам за бебефона.  Нашия е на Phillips Avent с радио връзка и е една от най-добрите ни покупки. Бебчо е на 5 месеца,  но го ползваме постоянно. Струва си 370-те лв, които дадохме Simple Smile

# 48
Ползвам Чиполино Вектор от година и половина, нямам забележки. Мисля,че Мапи имат същия модел. Виждала съм го намален в Емаг.

# 49
Здравейте, чудесна темичка.
Моя термин е ноември, но тепърва започвам да събирам информация за различни полезни и неполезни нещица.

И аз се интересувам за кошарите Некст ту ми както и сгъваемата.
Не желая дървена, стационарна кошара със сигурност.
Желанието ми е да е хубав модел, не шумяща, стабилна с ниво или две, сгъваема, за да може и когато ходим при баби да я нося със себе си.
Така че да спестя три модела кошари за различните къщи.
Оптимистично ли ви се струва?
 Харесала съм си модел от висок клас Нуна до по-евтини лорели/ Cangaroo например.
Следващото което обмислям е гнездо или тип Мамару/ Бейби борб/ тини лов люлка, за да стои покрай мен бебче, докато правя нещо в кухнята например или се къпя.

Също и топончино (монтесори постелка)), замисълът много ми допада.

За момента много ми допадат уреда за приготвяне на мляко Томи Типи.

Бибероните са ми още шах и мат и наистина не знам какво да гледам.
Някои казват стъклени, каучукови, т н, тепърва ще ги изучавам.

За количката съм си набелязала няколко модели, но трябва да отида и на място да сравня и придобия впечатление.

Има ли нужда от други помощници, които ще ме посъветвате да взема?
  Нашия най -харесва бибероните на Авент , в тоя ред на мисли вкъщи имаме 10 различни шишета с различни биберони ,но най-удобни са ни пак тези на Авент . Ние направо  с втория размер на биберона го храним . От другите всякаш много бързо изяждаше млякото и после повръщаше ,а сега е по-добре работата . Може би са за лакоми бебета 😆😆😆

# 50
  • до най-прекрасния мъж
Памперси на изгодна цена купувам от един детски магазин до нас. В момента са 54 лв кашончето - 2х44 бр, 5 размер Премиум кеър. Онзи ден случайно ги мернах на цена от 44 лв/пакета в Софармаси. Наистина прекаляват с цените, неоправдано завишени са. Понякога и в Емаг има оферти, на рядко са по-добри от местното магазинче.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 14:33 от blue.angel

# 51
В Софармаси намалението е само онлайн. Иначе има много бебешки неща намалени в момента там, но само онлайн

# 52
Аз си ги поръчвам с доставка до аптеката и си ги взимам от място

# 53
Здравейте  , ние сме с pampers premium protection много заредени от Германия . Онзи ден обаче моя приятелка ми донесе Пуфис , някой има ли мнение за тях . Бебка е на 40 дни , и вече по рядко ще ходим в Германия а до колкото чувам има разлика в качеството там и тук дори на памперси .
Благодаря предварително , за шишетата аз съм за Авент анти колик и на доктор Браун,  не са ми трудни за чистене а виждам ,че и на малката доста и харесват .

# 54
Момичета, в крайна сметка реших да поръчам възглавница за бебчо, която да използвам, докато е в количката.

Спрях се на възглавница от сайта “anatomica” и е против плоска глава, но още се чудя. Вие от коя сте доволни?

# 55
Бебефоноте на mappy някой виждал ли ги е скоро налични в емаг?Следя от известно време, но ги няма, а изобщо не ми се набутва със скъп, понеже може да си остане и неизползван 😀

# 56
Sss96ss, както с абсолютно всичко друго - или ще ви паснат, или не. На някои Пуфис им текат, на други им издържат цяла нощ, пък Памперс им текат. Ако не пробвате няма как да знаете. Само имайте предвид, че са по-малки от Премиум кеър.
В болницата бяха Пуфис и не съм имала проблеми. Обаче вкъщи когато ги пробвахме след ползване на Премиум кеър детето така зверски се подсече за няколко часа, че не е истина. Подарих ги Simple Smile Други пък две деца са отгледали с тях и пак си ги ползват Simple Smile

# 57
Здравейте! Какво ви е мнението за бебешките шезлонги? Чудя се между обикновено клатещо се или електрическо с вибрация. 👶

# 58
  • Вестерос
Подариха ми на Джейн електрически с музика и вибрация. Става до 3-годишна възраст. От шезлонг става на столче. Много съм доволна. Слагам я там, докато си върша нещо из нас.

# 59
Подариха ми на Джейн електрически с музика и вибрация. Става до 3-годишна възраст. От шезлонг става на столче. Много съм доволна. Слагам я там, докато си върша нещо из нас.
Би ли споделила точен модел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт