Термин ЯНУАРИ 2024 год.

• 41 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
От козметичните процедури, само лазерната епилация е забранена, иначе всичко останало може да си върви.
Аз питах моя АГ за басейн, понеже исках да водя малката на бебешко плуване, но ми каза да изчакам след 12с, когато рискът бил по-малък?! Но като гледам май по-добре да се въздържа като цяло. А в морето нямам търпение да се топна другия месец Heart

# 541
Здравейте, мами! Малко късно се включвам в групата с моята 8 г.с. 🤗 Радвам се, че има дами като вас, на които можем да си кажем кажи-речи всичко. Преди 2 седмици видяхме тупкащо сърчице и сега с нетърпение чакам да дойде 26ти, за втори преглед при док! Вече имам един спонтанен аборт от миналата година в 7+4 и беше много напрегнато, но сега съм супер спокойна. Simple Smile

# 542
За къпането - не виждам абсолютно никакъв проблем в солена вода, единственият проблем за басейн е да не се хване нещо. Аз след седмица заминавам на море, ще съм в 9-та навършена седмица и, стига да не ми е ужасно студена водата и това да ми носи някакви неприятни усещания, мисля да си прекарам почивката в морето, като всяка друга. Grinning Направо ми е наказание да отида на море и да не мога да влизам във водата, обожавам да плувам, а седенето на плажа ми е ужасно досадно, не обичам и да се пека изобщо. Имаме планирано даже и още едно море, почти веднага след първото, като тогава ще сме с дъщеря ми и родителите ми, сестра ми и нейното дете, ще видим няма ли да се досетят като ме видят по бански, че и ми е доста лошо и тичам често да повръщам..но никак не ни се иска с мм да казваме преди ранния скрийнинг, та се надявам, че дори да се досетят, поне няма да питат, искаме първо каката да разбере.

# 543
  • София
Как е по-добре с цял бански или половинки? На нас също ни предстои море и си го представях евентуално с плажна рокля /от тези тънките парцалки/.

# 544
Как е по-добре с цял бански или половинки? На нас също ни предстои море и си го представях евентуално с плажна рокля /от тези тънките парцалки/.

С предната бременност установих, че не ми е добре с цял бански, защото ми стои мокро на корема твърде дълго. Взех си танкини и можех да ги повдигам нагоре, ако реша или да си го оставям пуснат. Сега пак ще съм с тях.

# 545
  • София
Здравейте дами!
До сега не съм писала в бг-мама, но прочетох цялата тема.
В 8г.с + 3 дни съм, ПРМ 14 април, термин 19 януари. На 34г съм, това ми е първа бременност и всичко ми е ново и объркващо.
Вчера бях на втори преглед и чух сърчице. Много се радвам, таткото също е много щастлив и се вълнува. Доста време опитвахме с него, уж лекарите казваха, че всичко ни е наред, но все не се получаваше. Напоследък бях спряла да си следя овулацията, последния ми цикъл закъсня с десетина дни, а предпоследния подрани с десетина дни. За това бях убедена, че симптомите които имам са заради хормонален проблем и няма начин да съм бременна. Направих тест чак в 7г.с. и - чудо! Simple Smile
Още не са ми правили кръвни изследвания - било рано. Пия само Неофолик по 1 на ден, Биозин мама и Омега 3 (заради проблеми с очите). След като разбрах, че съм бременна всичките ми симптоми изчезнаха. Чувствам се както обикновено, чак се чудя дали е нормално.
Пожелавам късмет и лека бременност на всички!

# 546
  • Бургас
Момичета, днес мина едната ми ФМ, утре съм пак на ФМ при друг доктор. Всичко е наред с бебето, отговаря си на седмиците, всичко си има и всичко му е наред. Много се успокоих след прегледа. Засега предложението е за момиче Wink

# 547
Момичета, днес мина едната ми ФМ, утре съм пак на ФМ при друг доктор. Всичко е наред с бебето, отговаря си на седмиците, всичко си има и всичко му е наред. Много се успокоих след прегледа. Засега предложението е за момиче Wink
Страхотно за хубавите новини! В коя седмица си? И какво налага 2 ФМ една след друга? Кои лекари си избрала?

# 548
Здравейте дами!
До сега не съм писала в бг-мама, но прочетох цялата тема.
В 8г.с + 3 дни съм, ПРМ 14 април, термин 19 януари. На 34г съм, това ми е първа бременност и всичко ми е ново и объркващо.
Вчера бях на втори преглед и чух сърчице. Много се радвам, таткото също е много щастлив и се вълнува. Доста време опитвахме с него, уж лекарите казваха, че всичко ни е наред, но все не се получаваше. Напоследък бях спряла да си следя овулацията, последния ми цикъл закъсня с десетина дни, а предпоследния подрани с десетина дни. За това бях убедена, че симптомите които имам са заради хормонален проблем и няма начин да съм бременна. Направих тест чак в 7г.с. и - чудо! Simple Smile
Още не са ми правили кръвни изследвания - било рано. Пия само Неофолик по 1 на ден, Биозин мама и Омега 3 (заради проблеми с очите). След като разбрах, че съм бременна всичките ми симптоми изчезнаха. Чувствам се както обикновено, чак се чудя дали е нормално.
Пожелавам късмет и лека бременност на всички!

Добре дошла , с теб сме на едни години и еднакво бременни , само дето моя термин е 16.01 , симтомите изчезвАт или при всеки е различно , аз също не чувствам нищо , само леки болки в гърдите , но не постоянни . Успех

Таничка защо две фетални морфологи , в коя седмица си ?

# 549
Таничка, чудесни новини! Все така да бъдат и занапред! Имаме си първото момченце в групата, може би 😊
Аз да си призная тайничко се надявам на момиче, за да мога да си ползвам всички неща от първото дете, а и момиченцата са толкова милички Heart Разбира се и ако е момченце много ще се радвам да си имам и от двете. Нямам търпение да разбера и аз евентуално другата седмица.

# 550
  • София
Лоло, момиченце гледам е писала Таничка Grin

Аз нещо вчера се сдухах, защото си сравнявах първите снимки с предишните бременности и за тази седмица, в която уж съм, CRL трябва да е повече Disappointed
Не знам какво да мисля, на преглед ще ходя пак чак края на месеца Expressionless

# 551
Лоло, момиченце гледам е писала Таничка Grin

Аз нещо вчера се сдухах, защото си сравнявах първите снимки с предишните бременности и за тази седмица, в която уж съм, CRL трябва да е повече Disappointed
Не знам какво да мисля, на преглед ще ходя пак чак края на месеца Expressionless

Няма как всичко да е еднакво, не се шашкай. Няма една с една бременност. На мен тази ми е трета (даже 4, ако броим и една биохимична декември месец) и е супер различна от предните 2.
Довечера съм на преглед и ще докладвам. Още не мога да реша точно кой вижън тест искам да направя.
От симптомите при мен има сънливост, страшна раздразнителност, болки ниско долу в корема, апетит за сладко и въглехидрати. Гърдите вече почти не ме болят. Коремът вече си личи съвсем очевидно, но нося по-широки дрехи и си се крия още.

https://m.facebook.com/groups/1664491457353690/?ref=share линк към групата ни във Фейсбук. Напомням, че приемаме само момичета, които са се представили тук и отговорят на въпросите за включване в групата. За всички останали има голяма фейсбук група, в която могат да се включат.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:46 от Bobby_g

# 552
  • Бургас
Страхотно за хубавите новини! В коя седмица си? И какво налага 2 ФМ една след друга? Кои лекари си избрала?
Днес съм в 12+2. Правя 2 ФМ поради странни обстоятелства. Аз съм инвитро и моя репродуктивен държи той да си направи тази ранната ФМ, за да види че всичко е наред с бебето все пак нали той го е правил Simple Smile
Иначе аз спечелих от кампанията на радио Витоша ваучер за пълно проследяване на бременност с всички изследвания + раждане с избор на екип в Тутракан в клиниката на Д-р Бойчев. Той е един от корифеите в асистираната репродукция и много добър специалист. И реших, че ще се възползвам от безплатни фетални морфологии там при него, вместо да ходя до сф за следващите ФМ също.
Таничка, чудесни новини! Все така да бъдат и занапред! Имаме си първото момченце в групата, може би 😊
Момиче евентуално предвиждат, не момче Simple Smile

# 553
А имате ли остри болки в корема /все едно игли се забиват/, не ниско долу а в стомаха?
Също така подкосяване на крака и ръце?
При мен болките в гърдите също поотминаха, но гаденето, болките в корема и ниско долу, киселини, от време на време, сънливост, болки и едно като туптене в кръста ги имам все още.

# 554
Браво, Таничка супер , много късмет както и до сега ❤Да се похвалиш и утре

Общи условия

Активация на акаунт