Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 12 тема

• 52 815
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
Единственото нещо, което ми харесва, са долниците на банските с висока талия!
Зимата си купих едни ботуши със синжир с не висок ток и очаквах да са удабни, но не са...
Иначе тези брандирани тениски и рокли за тези пари са просто ужасни!

# 196
  • София
Публикуваха нови модели - още тигри  😁

# 197
Следват световните модни тенденции определено, но нещо не им се е получил добре замисълът с тигрите. Аз си взех скоро такъв тип тениски (с гепард и с тигър) на Гес и на Лиу джо, но са къде-къде по-хубави. На Алеса са ми малко като тениски за 20лв..

# 198
100 лв. За тениска с тигърче от памук 🤦♀.Този памук след няколко пранета така се раздърпва ,че става само за носене в къщи .Поне да имаше нещо по-креативно в ръкавите ли не знам  ,нещо поне да си оправдава цената .

# 199
Още тигри, но в други цветове... омг . Нищо важното е да е на алес.
Отбора на тигрите пристига 🙂

# 200
Единственото нещо, което ми харесва, са долниците на банските с висока талия!
Зимата си купих едни ботуши със синжир с не висок ток и очаквах да са удабни, но не са...
Иначе тези брандирани тениски и рокли за тези пари са просто ужасни!
Тази мода с банските с висока талия до над пъпа ми е мега грозна обаче. Дори абсолютно стройни фигури с плосък корем ги прави да изглеждат бременни.

# 201
Не е вярно. Долниците с високата талия наистина са им много добри, на корема на мен ми стои нормално.

# 202
На мен ми харесват тениските .
Дано има и колекция скоро .
Нещо не могат да направят нищо хубаво  в последно време .

# 203
На мен ми харесват тениските

След първоначалния шок, честно казано новите цветове и на мен ми харесват повече, но не бих си купила ... Искам да попитам някой дали си взе / запази от тениските с новото лого, знам че имаше недоволни от топчета, 60-70 лв са много за тениска  и т.н.  Просто питам Grinning ... Защото късичките тениски ми се струват сладки за лятото.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 00:08 от *Emerald

# 204
  • Варна
Аз баш от късичка жълта бях крайно недоволна, но от другите цветове чувам, че не са трагедия.

# 205
С банските аз друго не разбирам - пускат вариант с ниска, с висока талия (и аз нещо не ги харесвам как ми стоят), два видя горнище, но всичко е бразилиана, едни нормални няма, защо не пуснат и такъв вариант? И целите - и те са така, нито една възможност да си купя бански нямам, колкото и да ми допадне принт, как изглежда отпред и т.н.

# 206
Да, това е така. А някои модели и цветове доста описват и отпред, ако са по-стегнати.

# 207
Аз пък точно такъв тип долничка бразилиана си търсих много, и никоя не ми пасна така, както тази на Алеса. Даже мисля да си взема още една черна да имам за резерва. Не е толкова изрязана според мен...

# 208
Да бе, явно се носят - нека има, но като има по два -три варианта долнища - защо всичките до едно са такива, това се чудя Simple Smile

То ако  новите са в оранжев неон целия на тигърчета - няма и да страдам  поне този път 😜

# 209
То ако  новите са в оранжев неон целия на тигърчета - няма и да страдам  поне този път 😜

Хаха ...като нищо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт