12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ

• 54 372
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • тук-там
Вале, защо не се обади, мила? Жалко!
Страхотна е дъщеря ти! Толкова ефирна и естествено хубава! Да и е леко на душата и попътен вятър!

# 691
  • София
kasmet4e Blue HeartBlue HeartBlue Heart !

Ето ги и моите момичета Heart Heart :

No longer available Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 17:24 от bibi

# 692
  • София
Вале, защо не се обади, мила? Жалко!
Страхотна е дъщеря ти! Толкова ефирна и естествено хубава! Да и е леко на душата и попътен вятър!
Бяхме далеч, не идеше да викам😁.

Тити, напиши декларация, иначе ще има проблем с влизането в дискотека.

О, Биби, прекрасни са! 🥰

# 693
Леле! Няма по-красиво начало на деня!
   Страхотни са ви момичетата, прекрасни! Много хубави бееееееее! От всичко хубаво по много им желая!

# 694
  • София
Прекрасни момичета, благодаря за споделените снимки! Млади, свежи, интелигентни, позитивни, пълни с живот! Да имат късмет, да виждат красивото, да гледат на живота като на вълшебна приказка, в която те са феи-посланички на доброта, любов и красота! На добър час!

# 695
  • На планетата Земя
Прекрасни момичета! Благодаря ви, че споделяте тази красота! MTZ, помолих модераторите да изтрият едно мнение, в което принцесата и звярът бяха цитирани 🙃

Вчера се получи уникален празник - обич, радост, гордост, топлина, споделеност - това усетихме всички! И времето беше с нас.
Ето я и моята безценна, трия след малко:

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 21:47 от Mileto

# 696
Ех, че хубост бе! Прекрасни са!

# 697
Красота! Пак да кажа, много хубави момичета! Младостта толкова ги краси, нищо излишно няма.
   Цитиране на пост със снимка е изключително некоректно.

# 698
Прекрасни са ви дъщерите, биби и Миле!
Аз вчера ходих да гледам абитуриенти на центъра, шоу голямо. Елитните гимназии са днес и утре, та вчера повече изцепки гледах. Даже питах една жена в компанията на абитуриентки от кое училище са и тя не знаеше, та ходи да пита самите девойки.

# 699
  • София
Всички са чудни!
Пускам и аз моя набор за малко, дано не се сърди, ама да си ги покажем тука в нашата си хубава общност, колко години ги нищим, тия наши набори!

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 00:07 от bora

# 700
  • Варна
Прекрасни деца. Млади, красиви всеки по свой начин, без грам излишество.

# 701
  • На планетата Земя
Прекрасен е, Бора!

# 702
  • тук-там
Страхотен е набора, Бора! Много класен!
Биби, красота и стил при твоите девойки! Да им е леко по трънливия път!
Милето, много хубава и стилна! Как съм я пропуснала вчера Sad
Тити, вчера бяха СМГ и НЕГ. Та и елитни гимназии си имаше, и издънки - от всичко по много Wink

# 703
Видях девойките на Bibi във Фейсбук - много красива фотосесия (Ивето ми е много близка, често работим заедно). И всички останали деца са повече от прекрасни - младостта е най-голямото им бижу!
Ако някой има общи снимки на СМГ, моля да ми изпрати да погледам - имах вчера две девойки, които правих и ми се ще да ги видя.

# 704
А, бора, ама аз съм в Русе. Утре отивам към Сф за бала на набора.

Общи условия

Активация на акаунт