From / Отвъд

• 54 904
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Лещичка, сподели линк да четем и ние. Какво е това посочено със стрелка на снимката с Виктор?

# 211
Отзад се вижда малка бяла каравана.Иначе на рисунките му,има оградена залята от вода закусвалнята и някой на покрива и.Доста са зарибени и до най-малкия детайл разкостват епизодите 🤣.
Ето я групата.

# 212
  • София
Добре е, че ФБ-групата е видима и отворена (не ползвам ФБ).
Още в челото на мненията намирам важно наблюдение: коментиращите отбелязват, че "екстериора" в градчето говори за 30-те/50-те години и смятат, че мястото е инсценирано.
Такава версия говори, че героите поне са живи - не сънуват, не са в кома, действието не е в главата на някого. Но това дава само картина на местопрестъплението ни - не внася знание за къде/защо/кой?
(Любопитно - както в някои до вчера актуални наши шоА - се коментира и, че създателите четат коментари на фенгрупите и вероятно използват "подсказки" от тях.)
ПС. Не се говори засега за следващ 3-и сезон, особено като се имало предвид и стачката на сценаристите. Във всеки случай, след С02 - око изобщо има още - ще чакаме идната година...

# 213
  • Sofia
Смятам, че гадините също са марионетки в сюжета, както и всички попаднали  на това място....Но има и други
 зли сили, както каза и Мартин, "Които менажират" сюжета... и Те са страшното зло, което си играе и експериментира....Още не съм гледала 6-ти епизод...

# 214
  • София
Аз от това, което видях в групата, останах с впечатлението, че е мешавица от много различни десетилетия интериорът/екстериорът. Дали е инсценирано, или просто не са си написали домашното и са сложили кое как им е дошло?

# 215
Аз докато вържа кой тоз Смайли, който коментират ... Не съм гледала още епизода. Само бабата да не затрият, че ми е любимка.

# 216
В групата се обсъжда,че уж е потвърдено и юли започват снимките на новия сезон,но в официалната страница няма такова инфо.Четох и коментар,че градчето е реално и в края на 60-те има някакво убийство на дете и се обезлюдява и го използват за снимките.Има доста интересни неща,няма как да се провери всичко.
Аз изгледах новия епизод,поне разбрахме защо Мартин е бил държан в плен заключен между порталите.
Скрит текст:
Червеите в кръвта му ги убиват.Много ми хареса,време беше да убият някое,да видим като съмне какво ще стане.Много нелеп инцидент с Елис.
Не знам и с храната какво ще правят.

# 217
  • Варна
И аз искам да знам кой хвърли въжето и защо самият Бойд не попита.
  за много неща можеше да пита, защото Мартин явно знаеше доста. Обаче незнайно защо се заинтересува , какъв е бил преди това. И естествено се оказа колега на Бойд.
 И май балерината я виждаше преди да получи кръвта.

Освен това кой поддържа факлите там? Бойд излезе с горяща? Да не обръщаме внимание, че нито човек, нито скелети могат да останат дълго време приковани така .Пък и Мартин знаеше за Аби.  А кучето? Ами когато Виктор и Табита минаваха през тунелите : чие дело е пъзел-куличката ( после синът ѝ Итън я копира на терасата им ), кой бутна топката, зад рехавата решетка от имаше будно същество ( почти Ам-гъл Simple Smile ) ?
  Мисля, че почти за всеки има подбрана постановка, с цел да го подтикне към някакво действие. Някои имат само ( засега поне )  видения : децата-призраци, други -пряк досег с физически последствия ( пълзящите под кожата гадинки или ,,зомбирането " на Сара).
   Впрочем, лично аз за миг  асоциирах символа кръг с три черти ( когато IT-спецът Джейд го ,,видя" на стената ) със знаците от ,,Arrival". Simple Smile
   Мисля, че е експеримент, но от кого/какво...Чакам еп 6.

# 218
Пеева, излязъл е епизод 6 + буквите са сготвени.

# 219
Пеева съгласна съм.Тези дни си го мислех,как мястото ги атакува и им намира най-големите страхове,лека полека ги побърква така и манипулира.При Табата са децата,сигурно заради Томас.При Джейд е убийството му,явно го е страх да умре.При Бойд е връзката с реалността,при Сара беше копнежа да се прибере.Има и други сигурно,това се сещам в момента.
Гривната да Табата я нямери в шести епизод,тамън до там стигнах,почнаха да копаят.Аз друго се замислих за това.Тя каза,че Джим я е изгубил в болницата преди раждането на Джули,което означава поне 15-16-17 години.Дали по някакъв начин всеки няма нещо там и затова да се е оказал в зловещия град?До момента са само те,но тепърва ще се разбира предполагам.
Ето го символа дето виждат Джейд и човека от снимката.

# 220
  • Sofia
Елора, къде е качен 6 епизод? Аз не го намирам никъде по платформите за онлайн гледане...и чакам, чакам:angry:

# 221
Не ползвам платформи, а тракери.
От зелка тегля.

Платформите не ги ли затвориха?
Кои са останали?

# 222
  • Sofia
Гледам  основно в Zamunda  и Myonvideo....
Платформата на Filmisub за момента се възстановява и не всичко е качено или преведено.

# 223
Във филми123 го има,но са доста досадни рекламите.Аз там гледам първи сезон,гледам и новия епизод е качен.Иначе ако ви притесняват торентите теглете от магнитен линк.

# 224
  • Варна
А аз - във https://filmi123.club/season/ot-2 , но понякога е режим Премиум, т.е. =платен.

Общи условия

Активация на акаунт