From / Отвъд

• 54 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Не се разкри нищо ново, всичко си остана в рамките на догадките дето се правеха. Обяснение нъцки.

# 556
Не съм съгласна.
Скрит текст:
Разбра се най-важното,има изход.До сега имаше някакви догадки,както и че децата са в кулата.А там реално нямаше никой освен момчето в бяло,което си изглеждаше съвсем нормално,не като призрак както се явяваше преди.
Разбра се и Мартин защо е бил окован,бил е хванат от цикадите.Бойд сложи може би края на този "страх" счупвайки балерината.В новия сезон ако го има,сигурно ще има нови неща от гората,освен чудовищата.
Но и доста неща останаха за другия сезон.Гласът от радиото,Виктор как е оцелял толкова години,какво ще стане сега ще продължават ли да идват нови хора,ще дойде ли зимата,как ще се изхранват?!Могат ли вече да спят,като ги няма цикадите?!Доста материал има,според мен поне 3 сезона ще има.Дано.

# 557
Никакви отговори и обяснения не исках аз. Исках нова завръзка, която да препрати историята към трети сезон, и си я получих. Сега, ако не направят нов сезон, ще е доста тъпо.

# 558
Аз също съм доволна, АКО има нов сезон. Можеше да разкрият още малко, покрай балерината наистина не беше съвсем докрай изяснено. Чудовищата съвсем.

# 559
Третият сезон е обявен от месеци насам, не разбирам защо някои мислеха, че всичко ще се изясни днес.

# 560
# 561
Ще излезе като в Лоста, силите на доброто и на злото си правят сечено за сметка на група хора. Вместо човекът в черно имаме балерина, а вместо човекът в бяло имаме момчето. Или цялата сюжетна линия с балерината сега се оказа че е била пълнеж и в евентуалния трети сезон ще бъде напълно забравена. Е интересно е, но е нервирщо.

# 562
С това темпо не 3-ти, ами направо 5-ти сезон да обявяват.
Скрит текст:
Това, че момчето бутна Табита от кулата не значи, че има изход. И въобще защо я изкара от схемата?
А това с надеждата пък въобще не се разбра от лудата жена на Бойд. С две думи - нищо ново не видяхме. Слаб финал, сега ще е интересното как Табита ще се върне.

# 563
E Табита много лесно
Скрит текст:
ще се върне, знаят се няколко "входни места", но по-интересно ще е дали в реала ще се срещне с други излязли, дали изнесе нещо от града и дали това ще помогне за разясняване нещо около съществуването на града, примерно за гласът от радиото и т.н. Засега излизането й ми напомни за сериала "Западен свят" и очаквам още прилики

# 564
  • София
Дали е достатъчно

Скрит текст:
просто да мине оттам, откъдето друг е минал, за да се върне? Все пак много хора минават по същите пътища, а не се озовават в града. Или тя вече има "пропуск" и винаги ще се озовава там? Това ми се струва малко нереално, тъй като много хора, от много различни места виждат дървото, което значи, че ако наистина е свързано с някакви точки на достъп, значи цял живот да не смееш да минеш отникъде, да не улучиш случайно някой вход. Надявам се каквото и да е, да е добре обмислено.

# 565
Моето мнение е,

Скрит текст:
Гледах полемиките в групата относно отражението. Не знам как решиха, че това не е Табита. По изражението ѝ очевидно си спомняше всичко, което е добре. Видях символиката с цветята - действително всичко в града е с цветни мотиви. Чудя се каква ролята на куклата от Мъртвешка тишина ли беше филмът, където не трябваше да викат, като я видят. Джейд изкрещя и нищо не стана. Това, което каза момчето в бяло накрая е доста двусмислено - като думи звучат добре, но като прибавим и интонацията му сякаш беше с лошо, че това е единственият начин да я разкара. Не разбрах и ролята на бутилките с листчетата с годините. Има някакъв ритуал определно, подредбата на децата и картинката на талисманите, които вече не виждаме по епизодите - тях Бойд ги намери в някаква пещеричка. Теорията, че Табита е Елоиз издиша, след фактът, че Табита си спомня всичко (за справка изражението ѝ) За момент помислих, че мъжът на убитата вкъщи ще е новият убиец на всички, но Бойд го оправи набързо. Епизодът ми хареса иначе. Не знам защо Сара е избрана да чува и вижда. Децата по масите са ми странни - живи ли са? Според мен от тях се храни мястото. Но пак какво го е създало, какво ги е приковало там? Отворените корени със символа дали не е отвореният портал за навън или път за обратно? Всичко го има по рисунките в тунелите. Да ги поразгледат дано следващия път. Кучето чие е в крайна сметка? Има много останки от какво ли не в гората. Защо не са я разгледали цялата досега? И дали и през нея, както и по пътя, ще се върнат рано или късно в града? Дано има сезон 3. Бяха споменали и че градът, в който е Табита в момента, е
Fromville , но в друго време или реалност - няма нищо общо с града според мен това място. Лодките обаче, които бяха нарисувани в пещерата, може би подсказват все пак някаква връзка. Символът на болницата и този, който виждат също е доста сходен според мен. 

# 566
Ех, прибирам се и се надявах на букви, ама няма.

# 567
  • София
Помните ли, че гласовете караха Сара да убие Итън? И тази линия се забрави. Иначе би се вързала с теория, че мястото има нужда от деца и на случаен принцип дърпа вътре хора, за да се сдобие с деца. Но покрай Итън нищо не се случва, та не знам.

# 568
Мястото я караше да го убие за да се махнат всички уж от там и да се приберат вкъщи.Което за мен е точно обратното,че децата там са ключа да се махне проклятието или да се спре порочната практика.Червеите ескалираха във втори сезон,в първи може да им е бил друг замисъла да 🤣.Не знам колко сценаристи са,дали се сменят,дали обсъждат,но нелогично е на някой места със сигурност.Не се разбра и убийството на Смайли ли отключи цикадите или смъртта на Мартин може би?Абе личи си че са взаимствали от къде ли не 🤣.В групата редовно ги подиграват и има доста мемета за финала.
Скрит текст:
Отражението на Табита се преекспонира.Тя си е и помни,и не е в бъдещия град,а си е баш в обикновения живот.Според мен няма да успее да се върне,момчето в бяло си я разкара защото беше опасна.Но пък може да открие други завърнали се и така да има сюжетна линия и отвънка.Сега се замислих че Джейд може и да е видял портала,корените на дървото образуваха символа,който пък може да е на падналото дърво на пътя и портала към затворения град.

# 569
  • София
То почти нищо не се обяснява и повечето сюжетни линии си увисват във въздуха Sweat Smile Наистина отстрани изглежда, че не са тръгнали с ясна концепция, а дават епизод за епизод, каквото им хрумне, и съшиват с бели конци...

Общи условия

Активация на акаунт