From / Отвъд

• 54 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Убийството на Смайли не доведе цикадите. Бойд е бил, доколкото разбрах от финалния епизод. Има някаква връзка между нещата там и нещо от живота на всеки. Но да, доста неща поеха в различна посока. Първи сезон обещаваше в Итън да има нещо специално, а него никакъв го няма. Общо взето най - много Бойд дават. И аз много го мисля тоя символ какво ще да значи 😂

# 571
Мястото я караше да го убие за да се махнат всички уж от там и да се приберат вкъщи.Което за мен е точно обратното,че децата там са ключа да се махне проклятието или да се спре порочната практика. 
....
Скрит текст:
Отражението на Табита се преекспонира.Тя си е и помни,и не е в бъдещия град,а си е баш в обикновения живот.Според мен няма да успее да се върне,момчето в бяло си я разкара защото беше опасна.Но пък може да открие други завърнали се и така да има сюжетна линия и отвънка.Сега се замислих че Джейд може и да е видял портала,корените на дървото образуваха символа,който пък може да е на падналото дърво на пътя и портала към затворения град.

Съгласна съм със спойлера, Лещичка.

# 572
Аз пък съм съгласна, че каквото са започнали до край не са го докарали. Нито една линия няма обяснение, всичко виси във въздуха.
Скрит текст:
Мисля, че Табита няма да може да се върне. Беше си изгонена, за да не помага на децата. А това бялото какъв го играе, никой не знае ...
Това с факлата беше голяма глупост. И двамата бяха там по едно и също време, пък сякаш в различни кули.

# 573
А не,Мартин не беше в кулата окован.
Скрит текст:
Две различни места са фара и мястото където бяха оковани Джули.Бойд "влезе " там през гората,просто запали факлата и така се озова там и ги видя и счупи музикалната кутия.Фарът си е съвсем отделно място и далечно,Бойд и Сара го видяха в първи сезон,но беше в далечината.Табита си стигна до там през дървото с бутилки.Видяхте ли колко много се е преместило от последния пък когато е идвал Виктор?И видяхте ли че като бутна момчето Табата през прозореца на фара имаше само още един счупен прозорец.Това означава ли,че още някой се е измъкнал така и че местата са ограничени само до 8 или 10,колкото са прозорците на фара?

# 574
https://www.facebook.com/groups/1466669920397925/permalink/1772258169839097/

Това тук е най-добрата теория, на която съм попадала. Всичко има смисъл да е така 😦

# 575
  • София
Харесва ми тази теория Grin

# 576
Тоест, къде са? В ада ли, пред ада, зад ада,предверие, чистилище.
Има букви, паркирВам се.

# 577
В коя група е това,на мен не ми се отваря...

# 578
Изгледах. Малко муден епизод ми се стори.
Наистина мисля другия сезон да го чакам накуп, нямам нерви.

Скрит текст:
Как бързо ги спасиха, то добре де. Без Рандал, ама какво да се прави.
Много ме издразни тоя откачалник. Преряза гърлото и хукна към Бойд да отмъщава.
Това с факлата ми беше странно. Брех, откъде му дойде таз идея?
Иначе нормално да строши кутията, нали трябва да спре музиката, друг начин няма.
Табита май си беше изгонена. Момчето в бяло май е зло, а не добро.
И може да не може да се върне. Ще опита де.
А сега какво. Всички ли трябва да скочат от кулата за да излязат? Joy
Иначе наистина почти нищо ново не се разкри. Ама пак що годе някаква динамика и развитие.
Поне могат да спинкат.
Някой може ли да ми припомни историята на жената на Бойд. Забравила съм. Как е умряла?

# 579
Бойд застреля жена си, че беше откачила - стреляше наред по който види.
А Рандъл не е дал фира. Остана ли някой негледал, че да крием още?

# 580
Ох, щях да допиша и редактирам, но забравих.
Имам предвид, че се радвам, че ги спасиха, ама без гаменчето Grinning

# 581
Ама много искаш да го отпишеш Grinning Дона с реалния й мъж и Елджин го извлякоха от гората, колкото да не им се щеше и на тях. После го дадоха, че се събуди в Колони хаус.

# 582
  • Somewhere far away
Хубаво - кутията е счупена, но сега какво следва? жената на бойд каза че това само ще забави страданието им и краят им... дали е права или го манипулираше?

# 583
Манипулира го,видение на гората беше тя,опит да го спрат.
Рандал ще има още изпълнения,няма как да няма и изпаткал "злодей" от хората,някой денем трябва да прави проблеми като ги няма чудовищата.
Както казах за мен кутията беше поредното изпитание и усложнение от гората за през деня,явно вдига левала на сложност самия град.
Една интересна препратка от групата,символа който виждал Джейд бил лого на болницата в която е Табита.Мен лично не ми прилича,ама конспирации да има,че трети сезон я го има я не.От MGM+ нищо не потвърдиха на партито за финала,уви.

# 584
Е това вече е нещо и не е съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт