From / Отвъд

• 54 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Чета в групата тези дни и се чудя аз ли нещо не внимавам... Чудовищата не ги ли е имало и преди Кристофър да полудее и да избие всички? Останах с впечатлението, че винаги са си били там.

# 631
И аз така знам.

# 632
  • Вестерос
Не знаем

# 633
Съдейки по дрехите им са си от бая време там.
А Виктор каза, че този Кристофър се вманиачил по символа и после всички умрели. Не е казвал, че той ги е избил. Бе, уж всички гледаме едно и също, ама някои явно доста мигат.

# 634
  • София
От репликите на Виктор, звучи като да ги е имало. Но не е достъчно ясно, та да не мога да го променят, ако решат.

# 635
Аз го разбирам,че чудовищата ги е имало преди Виктор.Също така че Кристоф е откачил и убил хората,вманиачен от символа.Според мен и червеите са го били побъркали,Бойд как имаше видения и халюцинации.Аз продължавам да седя зад думите на Кени.Всеки един от тях е само брънка от пуловера,може да няма смисъл за тях,но като обща картина всеки е с мисия и причина там.
Оказа се че заблуждението е мое,няма счупен прозорец,а около самия пламък е счупено стъклото.Предположенията са че той ги привлича и някой се е опитал да го угаси.

# 636
  • София
На мен не ми хареса втори сезон. Особено последният епизод. Хем се провлачваха нещата, хем играта беше страшно неубедителна. Някак бутафорно ми беше всичко. Дано трети сезон има повече динамика и добра актьорска игра.

# 637
И моето впечатление е, че чудовищата са си там отдавна. Нали и тогава хората са се крили всяка нощ.
Засега не се казва, че Кристофър е убил хората, а просто, че нещата са се влошили, когато той се е вманиачил по символа.
От гледната точка на Виктор нещата се повтарят - идват две коли, умират много хора, един човек започва да вижда символа и да се вманиачава по него. Същото се е случило и когато е бил малък.

# 638
Ами всъщност Виктор го казва на Джейд.Когато го заведе до колите.Каза му че майка му му е пяла мъничка звездичка и го е накарала една нощ да се скрие на място,което Кристоф не знае,в случая мазето с дървената врата и на сутринта той е намерил всички мъртви.Не знам и аз де,то почти всичко е многозначно и може да се тълкува различно.

# 639
Научен урок номер 1 -  не си приготвяй нещо вкусно.Няма смисъл.Похабяване на храната.
Научен урок номер 2 - имам нужда от сън, което е пречка и успях да видя само първите три епизода.

Докато го гледах усещах как ме побиват тръпки и си казвах “Не, не, не, не”. В края на първи епизод се предадох - “Да, това е лудо и трябва да го видя”. Mоето глупаво и упорито сърце се пробуди.
Това е лудо,но ми харесва.
Не можем да променим света, но можем да позволим на света да не промени нас или нещо подобно. Вероятно ще има и още нещо.

Дали има значение, че момченцето, вижда момченце с бели дрехи през деня?
Всъщност…Не, не ми казвайте.

# 640
  • София
Като каза нещо вкусно... линията с ограничените количества храна съвсем я забравиха.

# 641
Не се знае дали са я забравили. Все пак имат за известно време още. Но и аз очаквам да видя как ще си решат проблема.

# 642
В началото си мислех, че Harold Perrineau ще ме дразни много, защото наистина не понасях героя му в Lost. Нали…тук пак е на необикновено, но и злокобно място, има син, но поне няма хавайски остров и куче.
За да съм докрай честна това ми напомня на Lost и не е само защото сезон 1 завърши без да даде отговори, както ме измъчваха на острова.
Какво са чудовищата?От къде са дошли?Защо на това място? Какво е момченцето в бяло?Човекът с рисунките ли е от най-дълго в града? Рисунките му имат ли нещо общо със случващото се? Градът ли ги придърпва?Какви са камъните, които ги защитават? А бутилките на дървото в последния епизод…имам и още. Въпреки че въпросите може да не получиха отговори и краят да изглежда разочароващ и незадоволителен открих, че това е най-добрият възможен подход. Всяко друго решение би било недостатъчно. Така просто ме кара да искам да гледам още и още. И добре, че имам възможност да си пусна веднага сезон 2.
Всъщност харесвам комбинацията от стоплящи моменти сърцето до кръв, болка и чудовища.

# 643
  • Sofia
В началото си мислех, че Harold Perrineau ще ме дразни много, защото наистина не понасях героя му в Lost. Нали…тук пак е на необикновено, но и злокобно място, има син, но поне няма хавайски остров и куче.
И аз бях предубедена и бях сигурна, че и тук ще ме дразни. Но бях приятно изненадана, че всъщност много харесвам играта му във From.

# 644
  • Somewhere far away
Аз не съм гледала Лост, и ми е напълно свеж и нов погледа върху актьора, нямам очаквания, нямам и предразсъдъци - много ми хареса как си играе  ролята.

Общи условия

Активация на акаунт