Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 393
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • На изток от Ада
Ми моето буше с реф стойности до 5 . Не съм го пускала повече. Излезе 3.99.  И аз уж спазвам диета
В Боди мед

# 466
И моите са в Бодимед правени.

# 467
  • На изток от Ада
Да интересно . Мойте са от септември.  Сигурна съм че беше до 5 . Аз пак се ктреснах де

# 468
Ти при коя лекарка е Токуда беше?
Аз си бия точно турския вариант... Явно към нмх като цяло ми е алергията.
При Дойчиновски имаше час много нататък, а аз исках по- скоро , защото на моята хич и нямам вяра...и така се записах при Ковачев.

При Апостолова бях

# 469
Аз да кажа тук, че като бременна с глюкоза 4,5 бях с гестационен диабет. Изобщо не бих разчитала само на тези стойности на гладно.
Инсулина не се гледа по време на бременност, защото е нерелевантен. Дори да правиш обременяване, Мини, ще бъде само със стойностите на глюкозата.

# 470
  • София
Здравейте,
искам да попитам тези от вас, който са с тромбофилия (от изследванията излезе PAI, ACE, TAFI, фиброген, IGTB3  и MTRR), винаги ли терапията започва от положителен тест за бременност? В периода на имплантацията, дали биха създали проблем? Моята репродуктивна, каза при положителен тест веднага да й звънна, за да назначи терапия.

# 471
Станулов, Дойчиновски и Атанасова казаха, че при положителен тест се започва терапия с НМХ. Станулов три пъти ме предупреди при положителен тест веднага да му се обадя. Понеже аз се притеснявам и за имплантацията, питах мога ли да приемам натаспин, казаха “да”. Поръчах си натокиназа и през ден взимам по едно от деня на овулацията. Колко е правилно не знам, но така го чувствам…

# 472
  • Замък сред облаците
Здравейте,
искам да попитам тези от вас, който са с тромбофилия (от изследванията излезе PAI, ACE, TAFI, фиброген, IGTB3  и MTRR), винаги ли терапията започва от положителен тест за бременност? В периода на имплантацията, дали биха създали проблем? Моята репродуктивна, каза при положителен тест веднага да й звънна, за да назначи терапия.

При вродените от + тест. При придобити и тежки форми на ИР е добре аспирин след О да се приема.
Просто има специфики и докато придобитите и ИР причиняват сгъстяване и без бременност, при вродените повишаването на прогестерона сгъстява кръвта и се затрудняват естествените процеси по разграждането на агрегираната кръв.

И пак много зависи какви мутации са ти излезли, не са на общо основание. Тоест това “излезе” което си изброила невиаги значи проблем. Опиши какви са .

# 473
  • София
Много ви благодаря за отговорите!

# 474
Аз да кажа тук, че като бременна с глюкоза 4,5 бях с гестационен диабет. Изобщо не бих разчитала само на тези стойности на гладно.
Инсулина не се гледа по време на бременност, защото е нерелевантен. Дори да правиш обременяване, Мини, ще бъде само със стойностите на глюкозата.
Благодаря, Hearty. Изследванията съм правила преди да забременея и изобщо не са били свързани с бременността, а с огромно желание да ям сладко, каквото не съм имала преди.
Часът за едникринолога също съм запазила преди двете чертички.

# 475
  • На изток от Ада
Аз по време на бременност го пуснах

# 476
Момичета, да помоля за едни палчета за утре сутрин, в 9. Тогава ми е прегледа. Днес ме обзе една паника, че нещо не е наред. До вчера пак ни беше притеснено, но днес е нетърпимо. Силно се надявам да е фалшива тревога, а не някакво шесто чувство.

# 477
  • София
Силно стискаме Минии! Сила сме тук!

# 478
  • Замък сред облаците
Всичко ще е наред, Мини ❤

# 479
Силно стискам палчетата. И аз ще помоля да ми стискате утре палчета на преглед съм от 6ч. вечерта. Мен също ме притеснява  полипа който се видя миналия път в канала дали може да създаде някакъв проблем, все още прецапвам, кафяво, виждам го само като се изтрия след тоалетна, но ми играе на психиката.

Общи условия

Активация на акаунт