🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 043
  • 667
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тъкмо го похвалих Дани, че има добра стратегия и той отиде да изтропа всичко на Цецо и Ермина.
Отивам да се срамувам в ъгъла.
Те знаеха, че така ще гласуват, нямаше много други опции. Не им разкри нещо, което не са предполагали.

Татяна: Благодаря ти, Господи, че ми позволи да видя тези гледки.

След като Даниел я покани на наградата. Sweat Smile

# 91
Защо на поредна награда където има хранене на маса и столове, вместо да са обърнали участниците към океана, са ги обърнали с гръб към него? Хората винаги избират да имат гледка, а тук просто я елиминират. Знам, че вече 50+дни всяка сутрин го гледат този океан, но дори и хората живеещи на морето, все избират гледката към водата.
Изумена съм от начина на мислене на Дани. Не е истина колко е елементарен и не знае как да играе. Как се промъкна до финала, направо ме хваща яд. Не, че Светльо и Татяна заслужават, но направо тази тройка е катастрофална.

# 92
  • Другата България
Ей сега ако Синузита прецака Черпака, Жълтия и “Стратега“, за финал ще ми се издигне в очите и ще му “простя“ простотиите до момента.

Мара къде си мисли, че е тръгнала - на маскен бал с това розАво рокле?

# 93
  • Варна
Мария как се е “спретнала” за съвета..

# 94
Марчето с каква рокля се е избарала …. Явно не е наясно къде е ?! Sad
Тва Дани верно много си е повярвал … че разбира играта !!

# 95
Марчето 😂😂😂 Наистина не знае къде се намира!

# 96
  • София
Ох тоя Дани, направо ме е срам да го слушам.

# 97
Тръгваш за Сървайвър и в багажа слагаш розАва мушама? Маро, ти сериозно ли?!

# 98
  • Другата България
И Дани, и Жълтия изобщо не знаят къде се намират, ама изобщо!

# 99
Тръгваш за Сървайвър и в багажа слагаш розАва мушама? Маро, ти сериозно ли?!
Жената е мислила , че ще купонясва Simple Smile

# 100
Обърнали са ги с гръб към океана вероятно заради слънцето и светлината, при снимане е важно. Също и Дани се изпържи, само той нямаше сянка, докато хапваха.
Само с каква стъпка влезе Дани на съвета, очите ми събра, все едно Цезар влиза))
Тази игра нещо не мога да я разбера, ама ще гледам упорито , не ми е ясно как така хлъзгави, некадърни, глуповати направо и стигат до финал (поне в този сезон)
Не виждам как Светльо ще обърне играта. Май Един пак се превъртя и той ще е изгонения. Мисли за Геви да спаси на острова така или поне да даде шанс за успех. Напипаха му слабото място и действаха Ермина и Цецо)) Таз пък Ермина обра почти всички идоли, все тя ги намира. Дани направо...толкова млад и вече...ми неприятен ми е много.
Мара с тази рокля дет се е турила направо ....май ще повярвам, че има нещо с Благо))

# 101
В съседната тема , пуснаха че за видяли Мария и Джизъса заедно в София с дъщеря му.
Явно за кого си е взела рокличките.

# 102
И аз останах втрещена от роклята на Марчето. С кой акъл взимаш такива дрехи в Сървайвър.

# 103
  • София
Охх...Дани не го понасям вече. Не може да си толкова зле, ама и да си вярваш толкова. Много ме е яд, че е с имунитет и не могат него да го изпържат, с кеф бих го гледала.

# 104
  • София
Значи сега ако Едис си врътне благородното продължение на гърба към Цецо и Ермина и изпрати Светльо да мери сили с Геви, ще го призная. Направо си представям физиономията на Дани разбирача. А и Светльо бая ще се опули, защото тъкмо се изживява като един от най-значимите и ухажваните. Joy

Общи условия

Активация на акаунт