🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 180
  • 667
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Светлия си обърнал щипката и се чуди що не става.....

# 211
Каква е тази кръв на Таня отдолу???
Ужасен ужас!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:30 от silvia.si

# 212
Не съм гледала от много много време. Даже темата не съм следила, защото ми стана безкрайно скучно, та искам да попитам КАК Даньова мама още е в участниците?
Пазят се слабите играчи, които не са долюбвани от журито 😆

# 213
Мисля,че Татяна ще отпадне.

# 214
  • София
Ваня в Преди обед.
Заслужава си гледането, споделя интересни неща.

--> Най-любопитното от „Survivor“ обсъждаме в навечерието на големия финал с Ваня Джаферович <--

# 215
  • Другата България
Дай кратък преразказ, че с този напрегнат финал.....

# 216
  • София
Дано нямаме повече участници като Татяна.

# 217
# 218
Пак казвам!
Joy

# 219
  • Другата България
Наредиха Колизеума до Ники Мартинов и Занев!
Тия наистина не знаят къде се намират.

# 220
  • София
Боже, Таня била мъдра според Дани! Пък как органично и добре се преструваше на тъпа, всички до един ни заблуди. Joy
Още от началото на играта бях сигурна, че майката на племето е чао първа. По едно време към края се зачудих дали пък няма да е Светльо, че доста се замота, но в крайна сметка се справи криво-ляво.
Едис с дебелото дупе неочаквано добре се справи на частта с въжето, където се искаше пъргавост.

# 221
Дани колко си е повярвал ... направо говори като живият бог на сървайвър. Ще вземе макс 3 гласа от журито.

# 222
Три гласа? И майка му няма да гласува за него, ако правилата позволяваха близките им да гласуват за тях.

# 223
Дани колко си е повярвал ... направо говори като живият бог на сървайвър. Ще вземе макс 3 гласа от журито.
От кого па 3 гласа, операторите или Ваня Дж ли имат право на глас Wink , не се знае дали и те биха го избрали Wink

ТанчИтУ нормално първа си отиде, следващите са Едис и Светльо, може и не в този ред.

# 224
  • София
Не им спестиха като за последно "калните бани" Joy

Общи условия

Активация на акаунт