🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 441
  • 667
  •   1
Отговори
# 360
Ами за мен Дани трябва да е победителят. Дойде по-късно, което е минус за него, защото тепърва трябваше да се прикачи към някого. И не беше в ни една коалиция. Трябваше да лавира и да лъже, за да продължи напред.
Благо и Ермина си кютаха в коалицийките, вярно че Ермина с Цецо се събудиха по едно време, но Дани им помогна, за да осъществят плана.
Жалко, че Дани не си е подготвил добре речта. Язък Pensive

# 361
  • София
Кой в темата беше писал "достоен = стегнат задник" Simple Smile))

# 362
Изпуснах ви и ме е яд, защото сте по-интересни от предаването. Но дори и в монтажа не се бяха постарали и победителят е ясен от първата минута на съвета...

# 363
  • София
Марето с какъв замах гласува Joy

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 23:48 от Shatzi

# 364
Водещия все едно траурна церемония води.

# 365
  • SF

Жалко, че Дани не си е подготвил добре речта. Язък Pensive

Тези от журито не взимат решенията си тази вечер. Цял сезон си се заканваха.
Благо ще обере и малко наказателен вот. Не всички, които ще гласуват за него, го обожават. Просто повече не искат Ермина или Дани да спечелят.

# 366
  • Другата България
Победителят е Ваня.
Много му се радвам.
Истински фен, истински го изживяваше, личеше си, ядосваше се заради глупостта им, искаше зрителите да са доволни. Браво Ваня!

# 367
Специално за Благо, на местата на които седят финалистите има кръстове 😄

# 368
Esmee, права си. Аз в момента не гледам и чакам да пишете кой е победителят, аз до последно се надявам на резултат различен от Благо.

# 369
  • Другата България
Петорката дали наистина са гласували за Ермина? Четворката тоест. Добре де, тройката.
Накрая ще се окажат Геви и Едис, интересен ми е гласа на Павел. Според мен беше за Джизо, дано ме опровергае.
Вторият глас за Дани според мен е на Тино. И това ще са гласовете за него.

# 370
  • SF
Изненади няма да има.
И на Колизеума  го пише.

# 371
Esmee, права си. Аз в момента не гледам и чакам да пишете кой е победителят, аз до последно се надявам на резултат различен от Благо.
А, дано, но надали.

# 372
  • София
Двата гласа за Дани са от Тино и Станилия.
За Ермина гласовете ще са четири (както вече казах).
Останалите седем ще са за Благо.

Това ми е бързата прогноза в рекламите преди финалното четене Trollface

# 373
  • София
Петорката дали наистина са гласували за Ермина? Четворката тоест. Добре де, тройката.
Накрая ще се окажат Геви и Едис, интересен ми е гласа на Павел. Според мен беше за Джизо, дано ме опровергае.
Вторият глас за Дани според мен е на Тино. И това ще са гласовете за него.
Ако четворката за гласували за нея, плюс Снежана (според мен) и може би Чефо, ще са равни с Благо. Но за съжаление не ми се вярва.

# 374
  • in Wonderland
Марто с какъв замах гласува Joy

Кой е Марто?

И аз май най- се радвам за Ваня, вложи сърце и душа в предаването да стане малко по- гледаемо и имаше успех.
Много се надявам (и имам уверение че ще се случи) да иде при надкастърчетата да си поговорят.

Общи условия

Активация на акаунт