🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 096
  • 667
  •   1
Отговори
# 435
  • in Wonderland
Да, снимката е от сторито на Жени, но на нея е победителката от ГБ Жаклин Т.
А тук са Бо, Джулката и Мила от предишния сезон.

Скрит текст:

И Божана и Едис 😁

Скрит текст:

[spoiler/]

# 436
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, финал, на който печели Благой.
Възхитих се на Тино как намери добри и точни думи за Ермина и Дани. За Павел също възхищение, браво и на Геви.
Бляк за тъпунгерските въпроси на Гошо. Бляк за гласуването на Снежана и Мара. Потрес от гласуването на Едис.
Срам и позор за нарочното отпадане на Иван.
Поздравления за водещия. Хубави и интересни игри.
Горчив привкус от нагласената предварително работа.

# 437
Финалът беше отражение за целия сезон - скучен и предвидим. От тези тримата определено бях за Ермина, радвам се, че в крайна сметка Геви и Павката я подкрепиха. Георги още като заговори, първата ми мисъл беше “Ех, добре, че толкова рано си тръгна този човек, та не се налагаше да се натоварвам да го слушам.” Много глупости се изговориха от журито, и те в тон с “играта” им през целия сезон. Е, дано сега когато се виждат и отвън да са доволни от себе си, че са играли достойно. Защото това са хора, които никога няма да разберат същината на Сървайвър. Точно това, което прави тази игра магия. На нас ни пожелавам един страхотен каст догодина и дано гледаме най-добрия бг Сървайвър.

# 438
Не видях дали беше дискутирано вече , но игрите според мен не бяха в правилен формат, като за финал. Далеч по-добре беше миналият сезон, когато победителят от всяка игра се класира за финала (и не участва в следващите), а последният отпада. По този начин, всеки финалист трябва да спечели поне една игра. Сега имахме на финал Ермина и Благой, които не спечелиха нито една от финалните игри. Дани спечели и трите, но каква файда от това ?

Колкото до вота, мисля си, че никой от воините нямаше шанс да спечели, ако Благой е на финала. Дори и Павката да беше стигнал финал, не мисля, че щеше да успее да събере гласове. А пък да стигнат два воина с Благо на финал, би било още по-самоубийствено за тях. Единственият им шанс беше, да отстранят Благой в някоя игра, но за мое съжаление не успяха.

# 439
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала епизода,но влизам,за да видя кой е спечелил.
Очаквано и като най-закономерно - Благой.Мисля,че от всички там,той спечели най-много битки, явно и добре е играл на социално ниво,за да събере вота на журито.

Хубаво е,че тази мъка приключи. Предполагам,че са обявили нов сезон?!

# 440
Дълъг пост ще бъде.

Ако бях отпаднал участник, щях да отида на финала с мисълта да гласувам за Ермина. За най-добрият ход през сезона, за хода, който преобърна играта. Тя на този финал тотално се насра, без извинение. Два часа оправдания и съжаление как не трябвало така да прави в реалния живот. Много ме разочарова, ама много.

Никой нямаше шанс срещу Благо победил 50 човека на острова, единствено Павката и евентуално Тино, никой друг. Единственият шанс на Ермина/Цецо в тази ситуация беше да махнат Павката и да палят свещи Благо да отпадне, последното не зависи от тях. Ако не беше този ход, то финалът най-вероятно щеше да е Благо-Павката-Ермина/Цецо. И битката щеше да е изцяло между Благо и Павката. Така че само спечели Ермина от "предателството" си.

Минаваме на Дани. Влезе във финала адски пренавит, избълва един тон глупости. Още в началото ме изгуби тотално като ни каза: Гласувайте за мен, за да дам 75 бона за сиропиталища, не се прави така пич. Първо печелиш парите и после казваш къде ще ги даряваш. Така с чужди и неспечелени пари е много лесно. Що се касае до играта му, той я изигра по единствения възможен начин, за да стигне до финала. Ако беше опитал нещо различно, отдавна щеше да изхвърчи. Затова не подкрепям хората, които го нападаха, ама те не разбират играта, така че не съм изненадан.

И стигаме до Благо. Много хора не го харесват, но няма по-заслужил от него. Човекът е с 0 подготовка за Сървайвър, но просто носи всички тези качества в себе си. Натурален талант, дето се вика. Супер хитър и умен. Почти винаги спокоен. Сладкодумец. Лидер и уверен. Цялото му поведение тази вечер беше на победител. Докато Ермина и Дани се скъсаха да си ритат и малкото проценти шансове с глупостите, които наговориха. Благо знаеше, че е фаворит и просто внимаваше какво говори. Всичките, които минаха през острова ги омагьоса.

И нещо за финал, понеже и аз предпочитам стратегическите играчи пред физическите такива. Остана лека горчилка, че победител стана човек, който е бил изгонен от Сървайвър, но бързо се сетих, че половин дузина от изгонилите го играчи преди тва бяха изгонени от самият него и бяха в играта само и единствено заради измислените правила. Така че може да се каже, че все пак накрая най-заслужилият спечели. Все пак и конкуренцията беше доста слаба.

# 441
  • Враца

Респект за вота на Павел и Геви, не го очаквах, особено от Геновева.

Това е желанието на Павел. Той е обяснил и я е вразумил. Не вярвам, че тя може да стигне до този извод да гласува за Ермина, съдейки по това, колко беше ядосана и озлобена, а сама няма капацитет да се сети че така е правилно. Така че , Павката е виновник за този глас.

# 442
Да, вероятно заради Павел гласува така Геновева, сигурно дори не се е наложило да я убеждава - просто е казал той за кого мисли да гласува. Изненада ме защо и Едис не гласува като Павел, уж щяха да играят винаги заедно.

# 443
  • София
MP4

Survivor - епизод 30 ФИНАЛ (16.05.2023)

HLS(m3u8)

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 01:30 от Mari_Mar

# 444
  • Враца
А, вие чухте ли, че Иван пише книга ??
Майко мила...

# 445
  • Sunshine state
Доволна съм, спечели Благо, напълно заслужено макар да бях предубедена към него.
Дани е толкова фалшив, че дори и 2 гласа са му много. Разочарована съм от Тино и Станилия. Ермина.. ами какво да кажа, сама се наигра! 😁

# 446
  • Пловдив
За Благо бях, може и Ермина. Той показа характер, адаптивност,  упорство, сила, а се видя, че и знае как да играе Сървайвър.
Що се отнася до финалните битки - ако всяка битка излъчваше победител, който да продължи, той щеше да спечели втората. Така че не разбирам как това е проблем. Всяка следваща битка спечелилия не участва в следващата. Така че. Помогна му отшелника на него, но късмет.  Късмет в живота пожелавам на Ермина и Цецо, и на Дани. И за накрая - по-добре такъв сезон от никакъв. Дано има догодина пак!

# 447
  • earth
До миналата седмица бях за Благо, но сега като се замислих:
- Подарена игра, без която щеще да е елиминиран;
- Един куп познати отпреди предаването;
- Известност, която кара някои хора да му угодничат.

# 448
До миналата седмица бях за Благо, но сега като се замислих:
- Подарена игра, без която щеще да е елиминиран;
- Един куп познати отпреди предаването;
- Известност, която кара някои хора да му угодничат.
Абсолютно си препокрива с моето мнение ..  булкин е голямо разочарование и сляпата отдаденост към Благой си обяснявам единствено с някаква договорка. Разочарована съм и от снежана и чефо...мара е ясно как я е омаял , ама тях ..

# 449
Той омаял Мара, но след нея май е омаял и Геви. Беше възхитена от него, когато си тръгваше. На финала го попита защо с всички постъпва така. Май Марето и се е похвалила и Гевито е избесняла.

Общи условия

Активация на акаунт