🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 101
  • 667
  •   1
Отговори
# 480
Аз Ермина я разбирам - опита се да оправдае постъпката си, защото осъзнава, че ако не бяха направили този ход, Павел щеше да е финалист и почти сигурно да спечели.
Дани едвам го изтраях, изключително дразнещо се изказва, като на изпит. Права е Снежана - изобщо не се открои, все едно го няма... А накрая като запали огъня и се покатери на дървото, чак ме беше срам да му гледам маймунската радост.
Не бях за Благо, ама на - стигна далеч, оплете си кошницата, успя да омае другите и спечели.
Ваня го искам за водещ и на следващия сезон, ако изобщо има такъв.

Няма какво да оправдава, играта така се играе и това беше най-силния ход в иначе така направения Бг Цирк.
Тино , Дани и Павел/затова и гласува за Ермина/ разбираха играта примерно , другите бяха - На всеки километър.

# 481
До вчера някак бях приела като доста приемлив вариант победата на Благо. Но след признанието на Иван (имах съмнения) и лягането на Светльо с огъня , се считам   излъгана от предаването
Иначе доста ми хареса Ермина.  Ако пламенно бе защитавала тезата си - всички навън щяха да коментират , че дори не се е извинила. Доста зряло разсъди - приемайки , че на тези си години , с този опит- допуска, че може и да греши. Също така , когато и спуснаха подсказка- дали Цецо я е "подкокоросал" да играе така- вместо да се оправдае и замаже, както биха направили доста хора си го каза - аз уших байряка , аз му турих знака . ( малко в стил Мара)
Като казах Мара - мисля , че гримьорът и е истински фен на сървайвър. ...Чувствам се отмъстена за тъпотиите и които ми се наложи да изтърпя Joy

# 482
Предизвестен финал отвсякъде, и като поредността на отпадане, и като победител.
Игрите бяха много интересни, но беше супер дразнещо позьорското поведение на Дани след всяка победа.
Най-интересен беше съветът за излъчване на победител. Много ми хареса поведението на Благо и Ермина, бяха смирени, искрени и човечни. Дори в Благо виждам някаква промяна, няма го това сомодоволство от началото на сезона, явно островът наистина го е отрезвил.
За Ермина, знам кой е баща й и какво е правила, затова няма как да ми стане любимка. Но ми хареса на финала, просто смесва играта с живота и все иска да не разочарова родителите си, а и трудно се изразява с думи. Малка е и тепърва ще намери себе си.
Виж Дани е друга боза, това момче е като киборг, сякаш е опериран от чувства, дори не разбира какво впечатление оставя в околните. На съвета показа арогантност, самовлюбеност, позьорство, популизъм. Наистина става за политик, но в Китай, тука си имаме бол такива.Joy
Поредното разочарование ми бяха Тино и Станилия, какво подкрепиха с гласа си, мишкуването, лицемерието, наглостта, подлостта, предателството... Надхитряването не значи предай всички и им се изплюй в лицето...
И да вкараме малко смях, каква беше тази маска на лицето на Мария, имат ли гримьори или и от тях спестяват. Joy Фондьотенът й беше напълно неподходящ цвят и направо плашеше.Joy

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:00 от Съзерцание

# 483
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

След малко ще си напиша мнението за финалния епизод, подбрал съм и доста снимки от инстаграм, тепърва и ще ви чета.
Не мога да смогна просто днес. 😊

Не знам дали е публикувано, но Ауткаста е с новото си обзорно видео, както и Надкаста с гости Цецо и Ермина
Ще им гостуват още хора, но така направени по двойки, а Благо като победител ще е сам.

# 484
  • София
Свърши се с тази мъка.Като цяло епизодът ми хареса-стегнат,без излишни разводнявания.
Във финалната тройка бяха налични и трите типажа сървайвъри.
Героят Благо.
Изпидуркан на самия старт на обединението.От него се изискваше да отстранява противници.Голямо предизвикателство си е,а и нямам спомен за друг оцелял от самото начало да успее да надиграе всички и да се завърне триумфално.Беше смирен и откровен,изглежда е добър човек.
Съвсем нормално беше везните да се наклонят в негова полза.Поздравявам го за победата!
Злодеят-стратег Ермина.
Нямаше как да не се оплете в защитата си,защото аз съм убедена,че този единствен и велик ход им беше издиктуван-тоест тя не беше себе си след него.
Вероятно им е било спуснато с обещание,че ще ги обезпечат с "намиране" на писма,идоли и т.н.
Мишката Дани.
Той описа типажа си точно,но не по подходящия начин,защото е егоцентрик.С отговора си към Чефо изгуби и него,и Снежана.
Надявам се на следващ сезон,в който 21-годишните да са един,двама,а не цял 12А Simple Smile
Ще ми липсва Сървайвър,както и всички геройски списващи в темата тук!

# 485
Като видях Даньовата мама колко далеч стигна, да взема и аз да се запиша за другия сезон.
И мен ще ме държат докрай, щото съм слаба на физическите изпитания.
Но пък чужди гащи не пера и характерите на Божана и Снежана на всички ще им се сторят много благи пред моя 😅
Честита победа на Благо.
Лично в моите очи нямаше друга алтернатива за победител в този сезон.
В другия може и да съм аз, ако ми дадат да играя на финал Монополи, Белот  или асоциации 😜

# 486
Надкастът с Ермина и Цецо е по-интересен от финала снощи. Grinning
Аз не съм доволна от победата на Благо. Оценка на сезона - Среден 3. Искам нов сезон, разбира се. Ако бъде във формата, който беше последния месец и с един добър каст, нека го продуцират турците. Някакви кой знае колко интересни въпроси от журито не смятам, че имаше.

# 487
Не знам за грима на Мария, но Снежана лъщеше като тиган на месечина.

# 488
  • Варна
От него се изискваше да отстранява противници.Голямо предизвикателство си е,а и нямам спомен за друг оцелял от самото начало да успее да надиграе всички и да се завърне триумфално.
Има. "Легендата" Мартинов , разбира се..

# 489
Защо легенда е в кавички, май съм изпуснала нещо за Ники?

# 490
Георги на стори си е качил как пита Благо дали ще участва в Ергена,и му казва че няма коя да дойде бил е с всички 😂😂😂Благо има самоирония,има и със Стефани и Мария пак забавни

# 491
  • София
Защо легенда е в кавички, май съм изпуснал нещо за Ники?
Противоречива е неговата победа за феновете на оригиналния Сървайвър. Коментирано е, че Жени е посъветвана да гласува за него, за да има смс вот, койно беше ясно, че той ще обере. Като цяло бившите сървайвъри не го харесват, но не искат да говорят просторно по темата и победатата му. Аз го харесвах, но към днешна дата бих искала друг тип победители.

# 492
  • София
Подбрал съм още интересни въпроси за следващата анкета, но нека тази събере поне 150 гласа най-малко. 😊
Просто няма как всички накуп, че ще стане чаршаф.

За въпросите от журито съм посочил само тези, които наистина зададоха въпроси, а не само да изкажат мнение. Както и скучното политкоректно начало. Реално съвета започна чак след като Цецо взе думата.

Преди малко Фифо от Игри на волята сподели, че е бил за Благо и се радва на победата му.

Благо е последния оцелял!
Ами честито!

Чалга коалицията победи!

Георги обвини Дани във всички грехове и че можел да му бъде само ратай (?!), но ето един друг ратай до победителя... Bowtie

Четирима победители и един пианист... 😉

Снимки от инстаграм, слагам в спойлер, защото не са малко, а и нямам време да ги намалявам и подреждам... 😊

Скрит текст:
Ванката (Ауткаста) с мнение кой е бил неговия фаворит в играта и на финала

Ганка за своя фаворит на финала!

Ермина съжалява, че приключението свърши

Станилия обяснява вота си за Дани и мнението си за Благо и каста...

Ваня с тримата финалисти в Доминикана

Татяна за Благо

Марго Купър стискала палци за Благо от Индия

Мимето само дето не се обяснява в любов на Благо... 😉

Николета Лозанова честити на Благо

Краси Джунов (Фермата) честити на своя братко, Благо...

Благо при Цитиридис с Филип Буков

Благо с фенки и фенове в Еди си кой бар (на Ваня и Жени заведението), Цитиридис и други:

# 493
До вчера някак бях приела като доста приемлив вариант победата на Благо. Но след признанието на Иван (имах съмнения) и лягането на Светльо с огъня , се считам   излъгана от предаването
Иначе доста ми хареса Ермина.  Ако пламенно бе защитавала тезата си - всички навън щяха да коментират , че дори не се е извинила. Доста зряло разсъди - приемайки , че на тези си години , с този опит- допуска, че може и да греши. Също така , когато и спуснаха подсказка- дали Цецо я е "подкокоросал" да играе така- вместо да се оправдае и замаже, както биха направили доста хора си го каза - аз уших байряка , аз му турих знака . ( малко в стил Мара)
Като казах Мара - мисля , че гримьорът и е истински фен на сървайвър. ...Чувствам се отмъстена за тъпотиите и които ми се наложи да изтърпя Joy

Много точно!  

Искам да допълня нещо за Дани. Имаше изказвания (тук и на съвета) от "Осанна" до "Разпни го".  
Аз съм със смесени чувства. Не ми хареса че му се изпари скромността. Докато при Благо се засили.
Но има и един обективен момент, който показва, че надали е чак такъв егоист какъвто го писаха в някои коментари. Това е моментът в който съобщават победителя и също секундите след това. Усмивката на Дани не беше изкуствена и не беше насилена. Един Едис например в същата роля, не би имал тази усмивка.

# 494
  • София
Не ми беше хрумнало, но като прочетох и върнах лентата назад - мдаа, Светлин май действително нарочно падна. Като Булкин. Позор!
При това на финал.
Колко ли трябва да си безхарактерен и смотан, че на крачка, не, на миша стъпчица от финала да се откажеш в полза на друг!
 Другото, което минаправи впечатление и го връщах, за да го проверя - защо, когато давах ретроспекцията със снимки "преди и сега" не бяха сложили за Станилия, Мария, Тино, Цецо и Геновева?
Не, че нещо съм им особен фен или пък обратното, ама защо така за другите имаше, пък за тях - не?

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:48 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт