Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 392
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 185
Нямаше среща с другите момичета, притеснявам се за Валерия!

Сладурана Heart Exl.
Вал е стоик, и без Генча ще се справи (ако не е тя утре избранницата).

# 1 186
Мика няма търпение да си тръгне. Хич не й пука за Генчо и розата му.

# 1 187
Е как да не е имал срещи с другите? И трите минаха среща с него тази вечер. Blush
А добре, аз защото превъртах явно.

# 1 188
  • Пловдив
Този излишен драматизъм, все едно той сега в последните 5 минути ще реши коя.

# 1 189
Липсва ми Поли.

# 1 190
Хубаво би било Елена да си ходи

# 1 191
Наум, какво повтори два пъти за две минути:
"Последната роза на лятото". Науме - снимате това ноември месец и ние го знаем, моля ти се! Завиват се с одеала и мръзнат докато Генчо се чуди. Какво лято?!
😂😂😂😂😂😂😂

# 1 192
И аз така мисля, ама надали.

# 1 193
Интересно ми е хората, които не гледат, как коментират нещо, което не са гледали? JoyJoy

# 1 194
Еее. Елена няма как да не е на финал. Минимум.

# 1 195
Интересно ми е хората, които не гледат, как коментират нещо, което не са гледали? JoyJoy
Гледах бащата на Мика и цялата част с Валерия и коментирах тях, просто другите не ми се гледаха сега и сменяхме малко канала. 😊 Помислих, че срещите с момичетата ще бъдат най-накрая една след друга.

# 1 196
Много ми хареса Валерия тази вечер. За пръв път да я видя толкова приятна и разчувствана около майка си. А и майка и много ми хареса. Обаче таткото на Мика ми е фаворит Joy
Ако Евгени избираше с разума трябваше да си вземе Мика - най-балансиран характер, податлива на това да се подчини на някого и да се ръководи от него, красива, млада, с готини родители.

# 1 197
Интересно ми е тези синхрони за церемонията кога ги снимат. Предполагам след като вече е ясен резултата?

# 1 198
Еее. Елена няма как да не е на финал. Минимум.

Да, като вземем предвид, че тя изнесе цялото това шоу, поне последната вечер й е гарантирана, дори и да не спечели тя. Мисля, че Евгени също го сърбят нозете да бягааат, ама като се е хванал на хорцето, ще го рипка.

# 1 199
Оо, Мика чак се радва. 😂

Общи условия

Активация на акаунт