Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 456
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 170
Тази вечер Валерия е най-красива.
Че тя винаги е най-красива. Да можеше само да мълчи и да е красива, но не..

# 1 171
Усещам,че големият разврат на събитията, който чакаме цял сезон ще е утре! Валерия 3 месеца му показва, че не й дреме особено за него,даже не се напъва и да го баламоса,той като кученце наивен и тъпо и упорито ще си я избере Grinning тези двамата наистина се заслужават един друг
П.п. Siska Естествено, че няма да легне да мре за един Генчо,на нея той не й е важен, важни са само кучетата. Евгени би бил важен единството, ако изяви желание да плаща разходи по приюта

# 1 172
Тона на изказването й е подигравчийски, лекомислен,поне така го виждам аз.Сякаш все й е тая, такова едно тийнейджърско ми е

Те вътре са два тийна, един мега интелектуалец и един льольо... това звучи като началото на един много тъп виц. 😌

# 1 173
На Мика роклята много грозна, на Валерия е супер.
Като Ледената кралица е. Казвам го като комплимент. Студена красота струи от нея тази вечер.

# 1 174
Валерия не е дълбока,  но не е лесна. Значи е интересна.
Еленка е много дълбока, с тия разговори за живота успех да си запишат безпроблемно даже децата в градината без конструктивен пет дневен разговор.
Мика милата весела за всичко, дзадзики и гръцко до зори, абе песен девойка
Гена си свирка ама све грешна мелодия

# 1 175
Мале, Генча какъв е лъскъв!

# 1 176
А той защо постоянно подлага момичетата на тестове и им задава въпроси уловка? Да си каже и той, ако може малко по-искрено и ясно. Дава заявки тук, обърква ги и ако не кажат правилните думи ги гони. Ох напрегнах се! Нямаше среща с другите момичета, притеснявам се за Валерия!

# 1 177
Гледам със закъснение.
Абе Ергени не беше ли дълбоко потресен, че някой не му носел гердана, че го бил избирал цял ден? Що така извади от джоба горивната на "стасливия" симпатичен чичко?

Щото може да му се наложи да му я върне според мен.

# 1 178
Музика като в трейлър на един от Здрач филмите хахаха 😂😂😂😂

# 1 179
Интересно е, че говорим за искреност, а когато Валерия я прояви, е повод за критика. Това е тя, с голяма любов към животните и само влюбена в Евгени. Има време, може и той да стане голяма любов, ако заслужи.

# 1 180
  • София
Еххх във всички епизоди най-любимата част ми е появата на Наум. 😄
Много ми е симпатичен този човечец и е толкова сладкодумен. 🤗

# 1 181
Пак да коментирам, докато чакам нова порция видеа в тубата.

Срещата с Мика много ми хареса. Една такава приключенска, лека. Засега намирам символизъм в срещите с последните три (само с Валето да изгледам, но засега дебна кога ще го качат и това видео) - с Ети срещата беше като на уседнала двойка, с Мика показаха младежка любов, пълна със силни емоции и смях. Харесва ми това различие, някак придава индивидуалност и на момичетата. Може би сценаристите са се опитали наистина да подчертаят характера на момичетата чрез срещите Simple Smile

Вал беше много хубава на диванчето с този черно-бял гащеризон! Подозирам, че момичетата сами са си подбирали стайлинга, затова и изглеждат толкова добре.

Майката на Вал ми се стори малко резервирана като човек, доста е обрана и сдържана, като изключим момента, когато се разплака. Не го казвам като нещо негативно, просто отбелязвам. Също така, начинът, по който говори за и със самата Вал, ме кара да си мисля, че имат немалко конфликти на различни теми, но явно отношенията им са далеч от критично влошени.

# 1 182
Забавно е как тук има хора, които са "отбор Елена", "отбор Микаела", "отбор Валерия" и останалите от нас, които се забавляваме (кхъ: подиграваме) с всичките глупости, но които сме свидетели. 😄
Точно Simple Smile
Сега пък какви са тези отбори, на никого не му пука (освен на някои близки на участниците), коя госпожица ще получи голямата "награда". Коя ще спечели златото, среброто или купата на купите. На повечето им е все тази. Е, става сеир, ама чак "отбори"...

# 1 183
Е как да не е имал срещи с другите? И трите минаха среща с него тази вечер. Blush

# 1 184
Сбърках, няма обрат - първа роза, Валерия! Оф!

Общи условия

Активация на акаунт