Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 315
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 545
Пак се подхваща тезата, че Валерия е на невръстна възраст, дете била, неопитна била, щяла да се учи...
А пък Елена снощи покрай майка си и приятелката, приличаше наистина на момиченце, не знам как я снимат, но едва снощи осъзнах и видях, че тя всъщност е съвсем млада.
Ще ми се Валето да се изрепчи довечера и на свекървата, Елената е ясно, че ще лее масло и мед.

# 1 546
Мика почти цял сезон дремА, и сега си показа рогцата.

# 1 547
Мисля си дали срещата с мама Светла не е била преди индивидуалната среща с Елена? Затова да обсъждат на нея с Ергенчо някак "спонтанно" позицията на Елена за имената на децата.

# 1 548
  • Разпиляна във въображението

Хубави са Simple Smile

И другите също са хубави Simple Smile

Хубав им се получи финала. Може би на мястото на Мика да беше Виктория, за да са жени, които все пак нещо са изпитвали към Евгени.

# 1 549
В снощният епизод имаше много смешен момент. Влиза Генчо за среща с майката на Елена и приятелката й с един букет и кутия локум. Генчо подава букета на майката, приятелката се засилва за локума, подава ръце и той вместо да й го даде го тропва на масата. Joy Голям грубиянин е Генчо, не знам дали го прави нарочно или не се усеща.

# 1 550
"Момичетата от @theyare_official ме попитаха какво за мен е перфектната рокля и веднага си помислих, че тя е като перфектната жена.

Тази, която като Кралица ще накара мъжа до себе си да се държи кралски с нея, да споделя тежестта на короната и да угажда на прищевките ѝ, защото знае, че само Тя може да направи от него крал.

Кралицата обаче може да бъде момиче и да се кикоти и “кокЕти” колкото си иска, защото е целуната по челото от детето в себе си и никога не го забравя.

Падне ли мрак, Момичето се превръща в Любовницата и в огънатия й в дъга гръб се чете началото на сътворението. Стихиите танцуват в косите й.  

А когато първите лъчи издайнически погалят лицето й, тя ще направи от любимата закуска на децата си, превръщайки се в Майката.

Вярвам, че последнтие три месеца осъзнахме малко повече големите въпроси за женствеността, борбата и любовта, разголването, истината, женското приятелство и мъжката чест.

Финалът е днес, а аз истински благодаря на себе си и “Ергенът”, че ми помогна да открия всички тези проявления в себе си.
А ако трябва да избера една единствена рокля, това ще е Тя 💕"
Елена,ИГ

# 1 551
В снощният епизод имаше много смешен момент. Влиза Генчо за среща с майката на Елена и приятелката й с един букет и кутия локум. Генчо подава букета на майката, приятелката се засилва за локума, подава ръце и той вместо да й го даде го тропва на масата. Joy Голям грубиянин е Генчо, не знам дали го прави нарочно или не се усеща.
И Елена: "Ох, колко мило, че се е сетил да поднесе букет на майка ми". Честно ли? Flushed

# 1 552
Не съм Ви чела грам, но пръстенът не напомня ли доста на обеците на Валерия? Sad Извинявайте, ако вече сте го обсъдили.

# 1 553

И Елена: "Ох, колко мило, че се е сетил да поднесе букет на майка ми". Честно ли? Flushed
И аз това й се зачудих, като че ли той сам го е купил и за на другите майките няма да има също букети…

# 1 554
И Мони не се беше влюбвала и никога не изпитвала подобни чувства, обаче тя стана тук еталон на половината хора, но Валерия, естествено, не е нормална, щом на 24 не се е влюбвала и не е овършала половин град мъже.

Тези обвинения, уж отправени към Валерия, са много преекспонирани, да не кажа откровено грешни.

За последните 10 страници не съм прочела нито, че някой я е нарекъл "ненормална", нито, че някой призовава някого да овършее половин град мъже. Аз лично казах, че за мен е странно млад човек в разцвета на силите си, очевидно нормално социализиран, без признаци на ненормативно развитие на житейския път, да не е изпитвал нещо толкова привично като влюбването. Не го казах осъдително, просто констатирах.

За Мони нищо не мога да кажа, включих се в темата по-късно, така че не знам кой какво е писал.

Сега специално прегледах пак моментите с Валерия и това, което сподели на майка си и Ивона, за да изчистим спора (да живей Ютюб!).

Валерия към майка си: "Дъщеря ти никога досега не е била влюбена." (https://www.youtube.com/watch?v=sXSFmDXeJg8; 1:44)

Валерия след няколко секунди на синхрона: "Никога не съм изпитвала това чувство (влюбването) с такава сила."

Валерия няколко секунди по-късно към майка си: "Никога май не съм искала да (те?? Нещо не го чух местоимението) запознавам с такова огромно желание, с каквото искам да (те?? Пак не го чух добре) запозная с Евгени".

Имаме явно противоречие между първото изречение и последващите две изказвания. Но! Тъй като две са изказванията, които показват, че Валерия все пак е била влюбена някога-си, че даже и техните е запознавала с момъка + историята ѝ при играта с аватарите, че е имала сериозен приятел, аз за себе си приемам, че тя е била влюбена, имала е връзка/и, но явно емоциите с Евгени са по-силни. Което е логично, предвид че са в такава специфична среда. Неведнъж съм писала, че емоциите в такава среда се изострят, така че е очаквано така да се чувства.

# 1 555

Неее, тя каза - ето, видите ли, той е толкова гениален, умен, галантен, възпитан, разкошен, предвидлив, че се е сетил да поднесе цветя на мама... умната се изказа.

Пръстенът е като обеците, но това пак не е гаранция. Бюджетът няма да е голям и са взели най-базовия пръстен, обеци и колие (за какво да се набутват?!).

# 1 556
Защо една майка би настоявала, ако сина й има момиче, да носи нейното име?
Може да е извън контекст видяното в промото, що се касае до въпроса на свекървата, хипотетично ми е питането.

Защото подобни жени имат някакви неосновани параноични страхове, че след като синът им си е намерил партньорка, ще бъдат изместени и забравени. По този начин получават някакво свидетелство от страна на младата жена, че остават на първо място в сърцето на мъжа й (което само по себе си е много токсично и нездравословно).

Естествено, някои млади родители си кръщават децата на баби, дядовци и т.н. в знак на уважение по свое решение. Макар че все още нямам дори деца, си мисля, че би ми било неудобно внуци да бъдат кръщавани на мен. Има нещо тягостно и силно йерархично, което ме отблъсква от подобни отношения.

А във вчерашния епизод Евгени и Елена говореха точно за това - кръщаване на деца на баби и дядовци. И до колкото помня стигнаха до извода, че не е "на хубаво", защото носи обвързаност с чужда съдба. Елена каза, че първата буквичка била максимума й или нещо от сорта. Най-вероятно ще има някаква планирана провокация там днес.

# 1 557
Ето това е истината

# 1 558
От промото мен ме побиват тръпки.

Аз моята майка с две жени съм я запознавал и пред мен една дума не е казала за тях. Никога никакви коментари не е правила. Винаги се е държала добре, мило и просто е приела какво аз съм избрал без да ми се бърка.
Винаги съм си мислел, че това е нормалното и като видя тази реалност от телевизията и лошо ми става.

Още на думите му, че майка му досега не е харесвала нито една негова приятелка един ужасно голям червен флаг ми се появи.

# 1 559
Аз много си харесвам името и не бих имала против, ако някой ден моята снаха го избере, но никак няма да се сърдя и ако не го избере.

Трябваше мама Генча да бъде включена по-рано в този водевил, тогава можеха да вдигнат рейтинг до Луната.

Валерия е прекрасна с този грим!

Общи условия

Активация на акаунт