Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 650
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 270
Ely Sa,...Вал беше защитавана само със сравнения с Елена. Опитах се няколко пъти да предизвикам,  а и не само аз. Да покажете Вал без да се налага да хейтите Елена.

Аз вярно влязох на края в темата....но защо за да хейтя някоя, непременно трябва да харесвам друга? Не разбирам...
Не ме кефи никоя, освен Гената. Joy
Гледам елена, не ме кефи, казвам си го.

Чета тук и излиза че само 2 моми са вътре. Rolling Eyes

# 271
Благодаря за темата!
Много мило оформление!
Не чета Съзерцание, защото в писането е важно много да се каже с малко.
Понеже форматът ми тече между другото, тези писма не се бях заслушвала, какви са. Щерева или който е бил, е трябвало повече да се постарае, но и при липса на качества, толкова може.
Още нищо не е сигурно, призовавам феновете  на която и да е група да не се отчайват и да не съпреживяват толкова. Добрите уроци се учат по трудния начин.
Хаха, така си е, имам го този проблем, понякога се захласвам с думите, какво да се прави, пак ще кажа, че въздухът е виновен. Joy
И за другото те подкрепям, всеки ще излезе от това шоу с полезен опит, няма губещи.Sunglasses
Като човек, който се опива от речта си, трябва да умеете и да я владеете, за да не Ви владее тя.
Не мога да твърдя, кой как ще излезе от шоуто, моята вметка е пожелателна. Сравних стила, не сте Елена, но мисля, че Ви харесва да минавате за нея.

Много съм съгласна с коментара, че Елена не изпъкна със своите качества, а чрез другите. Минавайки през тях  с нейния не особено елегантен маниер, елегантно казано.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 19:10 от Tsugumi_

# 272
  • Варна
Отличи ли се Елена, отличи се. Къде с изказ, къде с провокации, къде със завоюване на ергена.. 😁 Определено е забелязана и коментирана.
А Валя какво... просто е красива. И още много красиви имаше.
А друга такава цветна Елена, не, нямаше.
Много добре си е прочела, а и приложила книжката.
Скрит текст:

Ми за мен Валето се отличи в споровете с позицията си, бързата мисъл и липсата на лапсуси при все, че доста бързо говореше.

Също, че не се натягаше излишно на Генчо. При тях наистина още в началото се случи химията. Генчо дори след запознанството с нея на синхрон каза, че усеща някаква дълбочина у нея, която на първо четене не се вижда.

Направи ми впечатление отговорът на въпроса, че като гледа предаването си затвърждава мнението за момичетата и че е направил правилен избор. Значи ли това, че тази, която е избрал на финала още е с нея, а не са различни момичета?

И хубаво отговори на въпроса коя била спечелила, като каза, че това не е състезание, а са намесени чувства.

Къде го е казал това Евгени?
Да, това не е състезание, но някои го направиха такова, имам предвид Елена. Тя непрекъснато се състезаваше, разпитвайки момичетата за техните чувства и след това ползваше техните похвати, смятайки ги за печеливши през Евгени. това си беше чисто плагиатство на поведение.

Направих скрийншоти, ето ги.

- важен е стабилният  eye-roll

# 273
Днес прочетох много постове, от които имаше твърдения, че на финала печели Валерия.
Защо смятате, че ще е така? Видяхме накрая отношенията между Елена и Евгени. Бяха показвани доста интензивно, за разлика от на другите две претендентки.  Имаше доста интимности между тях. Отново имаше :" моята Ети" , целувки  и т. н Да, объркването е голямо и в промото за сряда, самият Евгени го казва.  Играта я завъртяха много объркващо сценаристите.
Гледах многократно срещите на Евгени и с Валерия и с Елена, след края на обетите.
Той каза, че на Елена обетът е бил нещо като обяснение в любов и направи среща с нея да й благодари като
направи ретроспекция  на градацията на техните взаимоотношения. . Тя беше в ступор и възторг от неговите признания и според мен след това сбърка като вкара литературните метафори за пешката, която е станала царица.
След това Еленино излияние Евгени се обърна на другата страна. Струва ми се, че точно след това на Евгени му светна червена лампа. Ето от 5.35 мин. и след това.

Въпреки това после започна една хубава нежност с думи и прегръдка.
Тогава коя ще е победителката, тоест в коя е влюбен Евгени? В погледа му прочетох, че слушаше запаметяващо какво му говори Елена, също преценяващо и оценяващо. Не знам и аз съм объркана:smiles:

# 274
  • София
На Генчо му се гадило от Елена, докато я облизва, ама пък Валерия имала бърза мисъл. Умрях от смях. Бърза в сравнение с кого? С тази на Джия ли? И защо бързината да е мерило за качествена мисъл? Щото то малко като еякулацията. Понякога е по-добре да се позабавиш, да се позамислиш, преди да изстреляш каквото там дойде.

# 275
Ръката с жълтите нокти е малко грубовата. На Валерия и Мика определено са по-фини.

# 276
Ely Sa, добавям още към изброените от теб. С това, че питаше и не се страхуваше да чуе отговорите. Че беше честна до болка с всички, че се разкри цялата, че предизвикваше останалите да мислят. Че не загуби вяра и не се отказа до края. Че има смелостта и глупостта да се влюби в риалити формат. Затъмнението дойде от това, че хората реагираха на нея. Къде с добро, къде с лошо. Но Елена е в устата на всички гледащи. Никой не остана безразличен. Вал беше защитавана само със сравнения с Елена. Опитах се няколко пъти да предизвикам,  а и не само аз. Да покажете Вал без да се налага да хейтите Елена. Ами, не се получи. А щеше да и е от полза. За това за  мен Ети е цветен образ.Ако я нямаше, шоуто щеше да изгасне по безславно и от Сървайвър.

Ети не е цветен образ, а хитър играч. Сипваше щедро с черпака върху главите на другите. Ако я нямаше, шоуто със сигурност щеше да е по-приятно и ненатоварващо за гледане. Поне за мен.

# 277
Определено гледах и бях в този форум заради Елена. Другите ми бяха скучни, сиви, никакви. Като сложим факта, че Евгени ми е изключително отблъскващ визуално, после се оказа и като представяне, нямаше да погледна предаването без Елена.
Това предаване по смисъла си е много неприятно. Връщам се в едни доста гадни времена, против които са се борили доста хора. Нищета.
Убедена съм, че единствено Елена показа нещо към Евгени. Никоя друга не показа грам симпатия към него. Някои успяваха да преодоляват погнусата си, други - не. Мика докрай изпитваше неприязън при близост.
Нисък, космат, темерут, никакъв чар. Говори с голямо неуважение към предишните си връзки, унизи приятелките си. Елена можеше по-рано да "обезрози" от човешка гледна точка, но се показа гадняр докрай. Това видях аз.
Аз не знам как въобще си е въобразил, че може да избира дори и измежду такива момичета.

# 278
Аз гледах Мика и да, каза че в Надкаст ще ходи, а в Комеди не, защото не ги харесва.
Ще ходи, ще ходи Елена по кастове, белким си намери работа. А и с Пам са се залепили, а тя също е напориста да се валидира в софийската интелигенция и има доста познати гледам, ще присламчи и Елена.
И защо с и мислите , че Елена белким иска
да си намери работа?
Всичките си лични проекции "валеристките"  метнаха в темата и натрупаха , като очакване към Елена: да пише перфектно на английски, да не пропуска запетая, да извайва канджи, да предизвиква с пръв поглед любовна глупост, да посяда на  "чалга диванчето",да работи от 8-до 17 ......

# 279
Не е ли нагъл?

# 280
  • софия
Нагличък е и подъл. Как си измива ръцете в момичетата. Сякаш не е ясно, че тези изповеди се изискват от продукцията. Комеди подкастът го беше хранил яко и той и на тях им беше писал същото, че гледали различно предаване. Е кажете как да гласувам за Ети, че искам да спечели. Ми, няма да я дам на този.

# 281
  • София
Оле, Генчо описан почти като Квазимодо.. може да е дърво, но е симпатичен. Мисля, че и девойките вътре го харесваха наистина.

# 282
Благодаря за темата!
Много мило оформление!
Не чета Съзерцание, защото в писането е важно много да се каже с малко.
Понеже форматът ми тече между другото, тези писма не се бях заслушвала, какви са. Щерева или който е бил, е трябвало повече да се постарае, но и при липса на качества, толкова може.
Още нищо не е сигурно, призовавам феновете  на която и да е група да не се отчайват и да не съпреживяват толкова. Добрите уроци се учат по трудния начин.
Хаха, така си е, имам го този проблем, понякога се захласвам с думите, какво да се прави, пак ще кажа, че въздухът е виновен. Joy
И за другото те подкрепям, всеки ще излезе от това шоу с полезен опит, няма губещи.Sunglasses
Като човек, който се опива от речта си, трябва да умеете и да я владеете, за да не Ви владее тя.
Не мога да твърдя, кой как ще излезе от шоуто, моята вметка е пожелателна. Сравних стила, не сте Елена, но мисля, че Ви харесва да минавате за нея.

Много съм съгласна с коментара, че Елена не изпъкна със своите качества, а чрез другите. Минавайки през тях  с нейния не особено елегантен маниер, елегантно казано.
Много ми е интересно, как без да ме четеш, правиш такива глобални заключения?! Smiling ImpJoy
През цялото време повтарям, извадете доводите, а не личните нападки и дребнавото заяждане!!!
Харесвам Елена, защото харесвам скорпионското в нея. За радост или за съжаление нямаме много общо. Най-вече подкрепям любовта и възможността тя да се случи! Heart

п.п. Във форум не се говори на Вие, предполага се, че сме приятелски настроени един към друг... Smiling Imp

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 20:12 от Съзерцание

# 283
Не съм фен на Валерия изобщо, но не мисля, че това, с което се отличава тя, е , че е само красива. Даже тя никак не акцентира на това, гримове и тн..и това е последното, с което ме впечатлява. Това, с което за мен се отличи Валерия, е с каква лекота не и пука за хорското мнение на тази крехка възраст. Тонове книги са изписани по темата и тя е проблем на много хора...Мисля, че с това и качество ще я запомня най-вече. Не е послушното, красиво момиче, което стои на диванчето...Иначе съвсем не харесвам приспания и тон и грубост в изказванията понякога и много други неща, но да кажем за нея, че е само красива...не е вярно.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 03:26 от Исаркари

# 284
Днес прочетох много постове, от които имаше твърдения, че на финала печели Валерия.
Защо смятате, че ще е така? Видяхме накрая отношенията между Елена и Евгени. Бяха показвани доста интензивно, за разлика от на другите две претендентки.  Имаше доста интимности между тях. Отново имаше :" моята Ети" , целувки  и т. н Да, объркването е голямо и в промото за сряда, самият Евгени го казва.  Играта я завъртяха много объркващо сценаристите.
Гледах многократно срещите на Евгени и с Валерия и с Елена, след края на обетите.
Той каза, че на Елена обетът е бил нещо като обяснение в любов и направи среща с нея да й благодари като
направи ретроспекция  на градацията на техните взаимоотношения. . Тя беше в ступор и възторг от неговите признания и според мен след това сбърка като вкара литературните метафори за пешката, която е станала царица.
След това Еленино излияние Евгени се обърна на другата страна. Струва ми се, че точно след това на Евгени му светна червена лампа. Ето от 5.35 мин. и след това.

Въпреки това после започна една хубава нежност с думи и прегръдка.
Тогава коя ще е победителката, тоест в коя е влюбен Евгени? В погледа му прочетох, че слушаше запаметяващо какво му говори Елена, също преценяващо и оценяващо. Не знам и аз съм объркана:smiles:
Благодаря! Изключителен момент!

Общи условия

Активация на акаунт