Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 755
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 255
Тей като стане, да четеш по диагонал 😄
Разбрах за коя книга става дума Hands Plus1
С този едит, ще съм  в шок ако Мика е дори втора, за сметка на  някоя от другите две.

# 256
Според вас има ли възможност, Валерия да остане трета?! Това за мен е най-големият възможен "обрат". Мика да отиде с Елена на финал, а Валерия - трета.
И аз така мисля, че ще стане

# 257
Отличи ли се Елена, отличи се. Къде с изказ, къде с провокации, къде със завоюване на ергена.. 😁 Определено е забелязана и коментирана.
А Валя какво... просто е красива. И още много красиви имаше.
А друга такава цветна Елена, не, нямаше.
Много добре си е прочела, а и приложила книжката.
Моля,споделете,за каква книга става въпрос? Благодаря!

# 258
  • Варна
Отличи ли се Елена, отличи се. Къде с изказ, къде с провокации, къде със завоюване на ергена.. 😁 Определено е забелязана и коментирана.

Ми за мен Валето се отличи в споровете с позицията си, бързата мисъл и липсата на лапсуси при все, че доста бързо говореше.

Също, че не се натягаше излишно на Генчо. При тях наистина още в началото се случи химията. Генчо дори след запознанството с нея на синхрон каза, че усеща някаква дълбочина у нея, която на първо четене не се вижда.

Направи ми впечатление отговорът на въпроса, че като гледа предаването си затвърждава мнението за момичетата и че е направил правилен избор. Значи ли това, че тази, която е избрал на финала още е с нея, а не са различни момичета?

И хубаво отговори на въпроса коя била спечелила, като каза, че това не е състезание, а са намесени чувства.

# 259
Скрит текст:

Ми за мен Валето се отличи в споровете с позицията си, бързата мисъл и липсата на лапсуси при все, че доста бързо говореше.

Също, че не се натягаше излишно на Генчо. При тях наистина още в началото се случи химията. Генчо дори след запознанството с нея на синхрон каза, че усеща някаква дълбочина у нея, която на първо четене не се вижда.

Направи ми впечатление отговорът на въпроса, че като гледа предаването си затвърждава мнението за момичетата и че е направил правилен избор. Значи ли това, че тази, която е избрал на финала още е с нея, а не са различни момичета?

И хубаво отговори на въпроса коя била спечелила, като каза, че това не е състезание, а са намесени чувства.

Къде го е казал това Евгени?
Да, това не е състезание, но някои го направиха такова, имам предвид Елена. Тя непрекъснато се състезаваше, разпитвайки момичетата за техните чувства и след това ползваше техните похвати, смятайки ги за печеливши през Евгени. това си беше чисто плагиатство на поведение.

# 260
На тая снимка Елена е доста неприятна. За разлика от вида и като булка, където беше дори симпатична.
На Евгени погледът излъчва презрение. Особено на едното око. На другото безразличие.
Е, тук се смея с глас! Това, ако не е изкуство - да излъчваш с всяко око различно чувство, не знам кое е. Обаче е вярно! Joy
"Краличка" ми звучи много гадничко и нечистоплътно някак, но не знам защо.
Да четеш книги, за да се подготвиш за риалити?! И то любовно риалити! Че какво риалити е това?

# 261
Моля,споделете,за каква книга става въпрос? Благодаря!
Виж пост #245

# 262
Не ми харесва Елена на тези снимки , не излъчва женственост и финес , грубовата ми е .

# 263
Не ми харесва Елена на тези снимки , не излъчва женственост и финес , грубовата ми е .

Тя тук нахъсена беше да му покаже колко заслужава да е с него, като му каза, че е в сърцето й, обаче го направи не с нежност, а с много утвърждаваща интонация.

# 264
Цитат
И пак според мен тази подготовка я направи победител, независимо как ще завърши. Тя просто затъмни всички останали с противоречивата си личност.
И как ги затъмни останалите Елена?
Като поставяше етикети, като провокираше скандали, като от сутрин до вечер коментираше Валерия.
Или като не успя да защити принципите и изборите си пред Евгени.
Това ли е начинът да изпъкнеш? Така ли се става победител?
 Колко сме различни наистина.

# 265
С този грим изобщо не прилича на момиченцето,което е...Много пъти се чудих защо толкова нескопосано я гримират и сресват..На живо няма нищо общо с това..

# 266
А какво излъчва Евгени на клипчето с целувката?  Мен ми прилича на пиян (или напушен) след купон ученик, който се е оставил на учителката си да го натиска. Май даже вече леко му се гади. Много неприятно чувство имам докато ги гледам. И честна дума не е заради някаква настройка против Елена, нищо нямам против нея.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:55 от pandorina

# 267
За рекламните снимки беше последния ми коментар .

# 268
Благодаря за темата!
Много мило оформление!
Не чета Съзерцание, защото в писането е важно много да се каже с малко.
Понеже форматът ми тече между другото, тези писма не се бях заслушвала, какви са. Щерева или който е бил, е трябвало повече да се постарае, но и при липса на качества, толкова може.
Още нищо не е сигурно, призовавам феновете  на която и да е група да не се отчайват и да не съпреживяват толкова. Добрите уроци се учат по трудния начин.
Хаха, така си е, имам го този проблем, понякога се захласвам с думите, какво да се прави, пак ще кажа, че въздухът е виновен. Joy
И за другото те подкрепям, всеки ще излезе от това шоу с полезен опит, няма губещи.Sunglasses

# 269
  • софия
Ely Sa, добавям още към изброените от теб. С това, че питаше и не се страхуваше да чуе отговорите. Че беше честна до болка с всички, че се разкри цялата, че предизвикваше останалите да мислят. Че не загуби вяра и не се отказа до края. Че има смелостта и глупостта да се влюби в риалити формат. Затъмнението дойде от това, че хората реагираха на нея. Къде с добро, къде с лошо. Но Елена е в устата на всички гледащи. Никой не остана безразличен. Вал беше защитавана само със сравнения с Елена. Опитах се няколко пъти да предизвикам,  а и не само аз. Да покажете Вал без да се налага да хейтите Елена. Ами, не се получи. А щеше да и е от полза. За това за  мен Ети е цветен образ. Ако я нямаше, шоуто щеше да изгасне по безславно и от Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт